Önkielégítés: Miért gyakori a férfiaknál?

Szabad-e a férfinak akkor is önkielégítést végeznie, ha egyébként állandó kapcsolatban él? Vagy az önkielégítés éppen úgy a mindennapokhoz tartozó cselekvés, mint az evés vagy a lélegzés?

Sok hölgynek fejfájást okoz ez a kérdés: "Kire gondol a barátom maszturbálás közben? Lehet, hogy nem élvezi velem a szexet?"
Örömmel tudatom minden kedves hölgy olvasóval, hogy a férfiaknál az önkielégítésnek nagyon kevés köze van a párkapcsolati szexhez. Nem hozható összefüggésbe azzal, hogy a partnerrel nem élvezetes a szex. Az persze nem igaz, hogy azért csinálják, hogy feltérképezzék saját testüket, ezáltal megtanulják a kielégülés módját. (Tudjuk mi azt nagyon jól.) Egész egyszerűen így vezetik le a szexuális túlfűtöttségük, vagy éppen ahhoz van kedvük. Nagyobb a szexuális étvágyuk, mint a nőké. (Ezt általánosságban mondom.) Alakulhat olyan helyzet, hogy a lánynak valami oknál fogva nincs kedve a szexhez, pl. ez is adhat egy okot a maszturbálásnak, vagy csupán megszokásból is kísérelhet meg szólószexet. Meg persze az unalom is ráviheti szerencsétlen férfiembert az efféle bűnökre. Nem társítanak ehhez különösebb indokot. Bármily meglepő az is teljesen normális, ha önkielégítés közben nem gondolnak a barátnőjükre. Igazából nem is biztos, hogy egyáltalán gondolnak valakire, még csak bele sem élik magukat az éppen nézett pornófilm férfi szereplője helyébe. (Na jó, azért erre nem vennék mérget.) Egyszerűen elmerül a látványba és ennyi elég is. Nincs is azzal semmi gond. A probléma ott kezdődik, ha az érintett személy annyira függővé válik, hogy elveszti érdeklődését a szexpartnere iránt. Hát igen, ezek a mai webkamgörlök elég csábítóak, na de kérem! Egyébként egy jól működő párkapcsolatban az önkielégítés nem jelent problémát. Sőt, pozitív hatással is lehet a partnerrel történő szeretkezést tekintve. Segíthet a korai magömlés kezelésében, ráadásul partnerünknek is könnyebb dolga lesz, ha az önmagunkról szerzett tapasztalatokat tudtára is adjuk. Nem utolsó sorban átsegít azon időszakokon, amikor a szeretkezés nem lehetséges a partner távolléte vagy betegsége okán.

Én azt mondom, hogy az önkielégítéssel nincsen semmi gond, teljesen természetes dolog. Mondhatunk különböző indokokat is hogy miért csináljuk. Egyszerűen néha kell is, jó is, de csak mértékkel. Meg aztán tény, hogy soha nem lesz összehasonlítható az együttléttel és nem pótolhatja a partnerrel közösen átélt pillanatokat. Ahogy már Jim apja is megmondta.

Ez olyan mintha egy téglafallal teniszeznél.”

 

F.Lackó 8 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr421605250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mondd el! 2009.12.17. 22:16:54

Mennyiben értek egyet Veled?

Teljes mértékben!

Szerintem minden férfi számára rendkívül fontos az önkielégítés.

Vegyük alapul például azokat, akiknek nincs kapcsolatuk, vagy akár soha nem is volt még.

Ne szorítkozzunk csak szexualitásra, úgy általában véve is, vannak akiknek akár 20-30 évesen is, egyetlen kapcsolatuk sem volt még.

Ők nem számíthatnak másra, csak a markukra, és a videókra, illetve ha akarják különféle segédeszközökre.

Nem elítélendő, sőt, aki aktív párkapcsolatban él, próbálja csak meg egyszer is azt, hogy akár egy hétig is nem nyúl magához, és párja sem hozzá.

Hirtelen nagyon atom kívánni fogja az erotikát, a testiséget.

Ennyit tudnék ehhez hozzáfűzni, nem többet!

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2009.12.17. 23:49:04

@Mondd el!: Ez így van ahogy mondod. Annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy az 1 hetes kihagyás után a fiútól ne várjunk hosszú akciót a következő együttalváskor :)

Mondd el! 2009.12.18. 00:45:55

@F.Lackó: Igen, igen.

Erről is hosszasan lehetne regélni :)

Kutyanyúl 2009.12.20. 14:38:43

A világ legtermészesebb dolga az önkielégítés. Ha van párod, ha nincs...mindig szükség van rá! Jah és kedves blog-olvasók nézzetek csak utána, ha mi férfiak nem csináljuk, nem nyúlunk magunkhoz, mi történik akkor, hosszú távon... A hölgyeknek üzenem, ti ezt sajnos nem érthetitek meg, miért van erre szükségünk. De ez egy érdekes téma, szóval írjatok minél többen, és vitassuk meg. Érvek, ellenérvek!

Kutyanyúl 2009.12.20. 14:39:18

akarom mondani természetesebb :)))))

mufurc86 2009.12.23. 13:37:35

Mért ne érthetnék a hölgyek? Vagy a hölgyek nem szoktak maszturbálni? hmmm....szerintem emberek vagyunk elsősorban, és szükségünk van arra, hogy saját magunkkal törődjünk, akár párkapcsolatban élünk, akár nem, akár férfiak vagyunk, akár nők....

sabak 2010.04.03. 23:29:17

@mufurc86: Ezzel nem értek egyet, engem taszít ha a férfi akivel kapcsolatban vagyok, és lenne lehetősége/alkalma a szexre, inkább önkielégít... Ezzel úgy érzem "engem kicsinyel le", nagyon bántó dolog...

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2010.07.12. 15:06:39

Pl egy indok:
Valamiért ficereg a kiscsávó, holott semmi oka nem lenne rá.
Kellemetlennek kellemetlen, és
-nincs ott a barátnő; vagy
-nincs kedvünk fél órán át szórakozni
úgyhogy lecsillapítjuk a kedélyeket, és minden megy tovább a maga medrében.
És amikor az asszony mellénkbújik, akkor ugyanúgy öleljük át...