Miért a rosszfiúkra buknak a csajok?

„A tyúkoknál meg a kakasoknál van egy csipkedési rangsor. Van egy kakas, aki csipkedhet mindenkit, de őt nem csipkedheti senki. Hát mondanom sem kell, hogy a tyúkok döglenek érte. Szóval lehet, hogy a vagány pasiknál is pont ez van.” /Kis Tamás Lóránd pszichológus/
Egyáltalán kik azok a vagány pasik? Mitől lesz valaki vagány és ez miért tetszik a csajoknak?

„Rosszfiú”
Az a típus aki egymás után váltogatja a nőket. Nem tud megmaradni hosszútávon egy csaj mellett. Előnyben részesíti az egyéjszakás kalandokat. Folyamatosan bulizik. Határozott, vagy legalábbis azt mutatja. Stílusosan öltözködik. Kimeríthetetlen csajozós dumái vannak. Nem ritka, ha bunkó stílusa párosul nagyképűséggel. Mindezek mellett van benne valami, ami a csajok szerint cuki. Döglenek érte a nők, de miért?
 
„Könyvmoly”
Jólelkű, rendes fiú. Őszinte, illedelmes, becsületes. Ideje nagy részét tanulással, vagy a könyvtárban tölti. Az év két napján fogyaszt alkoholt, abból az egyik a szilveszter, a másik az a buli, amelyikbe 2 hónap unszolás után elbírták hívni a „jó út”-ra térítő haverok. Barátnőről az elképzelése: Mindegy, hogy néz ki, csak nagyon szeresse, 1 év után menjen hozzám feleségül. Csak azzal a lánnyal kerül bármilyen kapcsolatba, akibe szerelmes lesz. A kapcsolat során a lányra akaszkodik, folyamatosan virágot vesz neki, szerelmes verseket ír. Egyéni stílusa általában nincsen.
A középkorban lovaggá ütötték volna, mégsem a csajok kedvence, mi lehet az oka? Hiszen minden jó tulajdonsága megvan.
 
Amerikai kutatók szerint hasonló a helyzet, mint az állatvilágban. A nőstények mindig a legéletrevalóbb hímet választják maguknak. Az alfahímet. Állítólag ugyanez a szisztéma a csajoknál is. Lehet, hogy van benne valami…
Uraim. Gondolkozzunk kicsit női logikával. Milyen pasi kell a csajoknak? Olyan, aki nem a többiek után megy. Akinek van egyénisége, stílusa, de mégis van benne valami imádnivaló. A nők nem szeretik, ha egy pasi rájuk akaszkodik. Kinek is van szüksége arra? Ott már nincs kihívás, az már unalmas. A csajok szeretik, ha húzzák az agyukat, ha a pasi a domináns. Egy férfi legyen igazi férfi, akit egy kacsintással ne lehessen egyből levenni a lábáról. Mindig az kell, akit nem lehet megkapni. Az izgalmas, a kihívás. Az említett „rosszfiúk” pedig pontosan ilyenek. Nem rettenti el a nőt, hogy a csávó váltogatja a barátnőit, mint a szennyesét. Sőt, büszke arra, hogy éppen Ő az, aki mellette van és nem a szomszéd szőke Jucus. Mondhatnám néha ez már presztízs kérdés. Persze tudják, hogy a pasi nagy szoknyapecér, ezért félnek is, nehogy valamelyik dög lecsapja a kezükről. Szóval izgalmas a dolog, nem ülhet nyugodtan a babérjain, folyamatosan oda kell tennie magát. Kihívás a vagány srácok esetében az is, hogy meg tudják tartani őt, sőt, hogy megpróbálják jó útra terelni. Minden csaj agyában ott motoszkál a gondolat, hogy majd mellettük megváltozik, majd miatta leszokik a csajozásról. (Felejtsétek el. 100ból 99 esetben nem fog összejönni.) Egyszerűen vonzódnak hozzá a nők. Ez tény.
 
Nem szeretném, ha félreértenétek. Nem azt mondom, hogy, ha sikereket akartok elérni legyetek bunkók, csajozzatok összevissza és igyatok, mint a gödény. Szó nincs róla. Csak leírtam két pasi típust, hogy jobban tudjam érzékeltetni a dolgokat. Nem az számít, hogy mennyit jársz bulizni, mennyi könyvet olvasol, iszol-e alkoholt, vagy lógsz-e a suliból vagy szarsz mindenre. A lényeg, hogy bármilyen is vagy, maradj mindig önmagad. Találd meg a saját stílusod, legyen egyéniséged. Nem utolsó sorban, szeresd, fogadd el önmagad. Legyél tisztában a képességeiddel, de ne is szállj el magadtól. Mindig pozitívan és határozottan állj a dolgokhoz. Ez az amit a nők igazán szeretnek.
 

 

 kép forrás: csakcsajoknak.hu

F.Lackó 17 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr741632189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mondd el! 2009.12.30. 13:43:57

Tudod kik buknak a rossz fiúkra?

A picsák :D

De te sem vagy rossz fiú meg én sem, és nem is picsa a barátnőnk, de mégis ezerszer különb azoknál :D

Mondjuk könyvmolyok sem vagyunk.

Úgyhogy nagyon szélsőségesek a példák :)

Kutyanyúl 2009.12.30. 16:23:59

Én könyvdühönc Cassanova vagyok! hehe jobb mint a könyvmoly!

Szeretem a könyveket, de csak azt olvasom el ami érdekel, minden szart nem.

Gyűlölöm a ribancokat, elítélem a prostitúciót, de azért jó hajkurászni a csajokat, és ha úgy van

akár még barátnő is lehet az illetőből.

NaNa · http://csajokamotoron.hu 2009.12.30. 16:57:51

Ahogy egy haverunk fogalmazta meg: a nőknek az kell, hogy szórakoztassák őket.
Márpedig lássuk be, egy rossz fiú sokkal szórakoztatóbb, mint egy könyvmoly.
Biztos van olyan is, akit az szórakoztat, hogy irodalomról beszélget, engem inkább a motorozás meg a bulizás. Azt pedig nem lehetne egy könyvmollyal...

Férfibűvölő · http://ferfibuvolo.blog.hu 2009.12.30. 19:53:53

Azért nagyon örülök, hogy még egy halom kategória van, nem csak ez a kettő... :)

És minden tipusnak megvan a maga párja. A jófiúnak az anyáskodó, a vadmacsónak a hülye picsa, az Igazi Férfinak meg az Igazi Nő. :)

Na de abbahagyom, mert tudnék még írni legalább 80 oldalt a témáról... Nem nagyon szeretem az ilyen jellegű általánosításokat, mert ha csak egy pasi vonja le azt a következtetést, hogy agy nélküli macsónak lenni jó, az szívás.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2009.12.30. 20:03:33

@Férfibűvölő: Nem olvastál figyelmesen...:)

1.Senki nem vont le ilyen következtetést.
2."Csak leírtam két pasi típust, hogy jobban tudjam érzékeltetni a dolgokat." Tehát én sem azt mondom, hogy csak és kizárólag ez a 2 típus létezik.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2009.12.30. 20:07:27

@Mondd el!: A "rosszfiú" típust próbáltam, úgy kiemelni, hogy bemutattam a "jófiú" klasszikus példáját. Nem biztos, hogy csak a picsáknak...:) Semmi sem biztos én azt mondom.

Kutyanyúl 2009.12.30. 22:21:44

Legnagyobb poén: Következő témánk: Egy balfasz naplója!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Izé Férfibűvölő tényleg csak ez a két típus létezik nem tudtad? ejnye-bejnye. :PPPPPP

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2009.12.30. 22:46:20

@Kutyanyúl: Megszavaztuk. Kövi témámat rólad írom. ;)

NaNa · http://csajokamotoron.hu 2009.12.30. 23:34:44

@Férfibűvölő: Nem tartom magam hülye picsának. És attól, hogy a pasim néha rosszfiú, még nem agyatlan. :D

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2009.12.30. 23:43:53

@NaNa: Nem értem egyébként Férfibűvölőt. Minek kommentál olyanhoz, amit el sem olvas rendsen. Nem olyan nagy blog ez, hogy sokan kattintsanak a linkjére, de nem bántani akarom tényleg:)

Mondd el! 2009.12.31. 11:37:25

@F.Lackó: Nem tom, szerintem nem írt hülyeségeket.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2009.12.31. 12:14:44

@Mondd el!: Egyáltalán nem írtam olyat, hogy agy nélküli macsónak lenni jó. Pont az ellenkezőjét akartam ezzel a cikkel elérni. Olvasd el az utolsó bekezdést.
A másik dolog meg, mutassa meg valaki, hol írtam én olyat, hogy csak és kizárólag ez a 2 típus létezik. :)

joemann 2010.10.10. 20:14:06

Örülök hogy megtaláltam ezt a bejegyzést, egyébként erről a dilemmáról érdemes ezt a cikket is elolvasni:
www.puafestival.com/forum/index.php?topic=1593.0

A-Angel · http://angel-linny.blog.hu/ 2011.02.27. 17:19:40

Mi,nők,annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát.Lássuk be,a rosszfiúkra bukunk.A csibészekre,ebadtákra..Akik sosem javulnak meg,de mindig ebben bízunk.Mindig átvernek,így sajnos sosem unalmasak.Á, dehogy változnak!Kicsit még meg is aláznak.Várni kell rájuk.Nem jelentkeznek annyiszor,hogy elegünk legyen belőlük.Stratégiájuk kipróbált,kidolgozott..csókjuk kábító, begyakorolt.Ők azok,akikért élni-halni kell.Akikért biológiai bombánk robban.Akiket kerülünk,mégis mindig beléjük botlunk.Ha választani kell,őket választjuk.A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából.Velük nincs is mit megbánni.Ilyet szeretnénk,de nem ilyet akarunk.Legalábbis nem készen.Szóval,rossz legyen,amikor elszédít,de aztán jó legyen a hatásunkra.És maradjon is olyan,hogy a többi nőre már ne legyen hatással.Esküszöm,nem értem magunkat.Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba?A rosszak nem,mert ők nem is akarnak érteni minket..Csak mi őket..Ördögi kör ez.. :)

missvandacska 2011.02.27. 21:28:09

@A-Angel: Nem tudom, nem értek Veled 100%-ban egyet. Lehet, hogy tuti pasik a rosszfiúk, de milyen lehet nekünk nőknek, mikor már nem vagyunk együtt egy ilyennel? Azon gondolkozunk, hogy már megint átvágott, csak kihasznált, stb. valljuk be azért őszintén, hogy ez baromi kellemetlen önmagunkkal szemben. Persze jó buli elhalászni más macák elől, abban a pillanatban tökéletesnek érezzük magunkat, de utána koppanunk...
mindemellett, szerintem a legtöbb rosszfiú, még ha van is valami különlegességük, akkor is sablonosak mindannyian...
Én a magam részéről az önálló gondolatokkal rendelkező férfiakat kedvelem, nem az olyanokat, akik egy másik jobb parti miatt otthagynak egy betanult, sokszor használt helló sziával...

R.M.E. 2011.02.27. 22:10:40

"Gondolkozzunk kicsit női logikával."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez a legviccesebb mondat az egészben :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FishTechnics 2011.04.13. 17:38:15

Szerintem is a két szélső "érték" lett sorjázva.
A csajokat úgy vélem, ha nem szolgálja ki a pasi megfelelően, új után néznek.
Ahogy a középkorban is mondották: Pénz, paripa, fegyver. Magyarul: Pénz, verda, péló.
A többi csak írott malaszt.