Férfiak legidegesítőbb szokásai, a nők szerint.

 
Ez azon a témák egyike, amiről a kapcsolat első pár hetében, a hímtagod méretén kívül, a csajod kibeszél a barátnőjével. Mik is azok a tulajdonságaink amikkel a nők agyára tudunk menni? 
A tegnapi téma eléggé megosztotta a véleményeket. Úgy gondoltam ma azt beszéljük meg, hogy vajon a nők szemében, nekünk férfiaknak, milyen idegesítő tulajdonságaink, berögzött szokásaink vannak.
 
A férfinek mindig igaza van
Ezzel kérem vigyázni, még, ha tényleg mindig igazunk is van. Néha engedjük, hogy a nőnek is lehessen siker élménye. Viccen kívül pedig, ha nincs igazunk, azt lássuk be.
Szipogás
Remélem, hogy nem csak a hölgyek szerint kiábrándító szokás. Meg kell hagyni, ha már az első találkozásnál, félpercenkénti szipogással indítunk, tényleg valami Adonisz külsővel kell rendelkeznünk, hogy folytatás legyen.
Köpködés
Nagyon idegesítő tud lenni, az állandó köpködés. Tipikus paraszt dolog. Főleg, ha mondjuk szotyizás, vagy tökmag nyammogás közben fröcsögnek a nyálas héjdarabok mindenfele.
Böfi
Van az a jó ebéd utáni, vagy egy jó pofa sör legurítása után történő, kiadós, öblös böfögés. Na, ezt nem szeretik a nők.
Körömrágás, ápolatlan kézfej
Nem túlzottan vannak oda a nők lerágott körmökért, csak úgy, mint a kéz repedéseibe bele ivódott koszfoltokért sem. A kézfej, a 3 testrész között van, amit a nők először megnéznek a férfin. Érdemes ápoltan tartani.
Durvaság
Hajlamos a férfiember gondolkozás nélkül nekifutni a problémáknak és bizony sok olyan helyzet alakulhat ki, mikor megoldás helyett, rombolunk. Ekkor kapjuk a hölgyektől a jól megszokott mondatot:
- Látod, mer megin’ nem hallgattá’ rám. Férfiak…
Tuning, autó, PC
Technikai dolgok. Ez az a téma, amit a nők 90%-a ki nem állhat. Untatja, pár perc után már idegesíti őket. Ez olyan, mint ha nekünk kezdenének el a rúzsokról, szempillaspirálokról beszélni.
Vakarászás
Nem kifejezetten van pozitív hatása az illetlen helyek vakarászásának a nők szemében. Esetleg, ha mégis rossz helyzetben lenne a cerka, úgy igazgassuk, hogy senki ne vegye észre.
Buli-pia
Túlzásba vitt ivászat a haverokkal… Brrrr, azért nagyon tudnak harapni.
Mindig csak B.MEG
Nagyon visszatetsző tud lenni, ha minden 2. mondatunk elején és végén elhangzik egy b.meg, vagy f.szom. Első randin általában ennél a 2 mondatnál többre nem is lesz kíváncsi a hölgyemény.
Sör, foci, tv
Ez úgy egy szinten van az autó meg a tuninggal. Szerintem meg lehet érteni a nőket. Képzeljük el, nekünk mennyire tetszene, ha párunk egy üveg sörrel a kezében gubbasztana a tv előtt, Született feleségeket nézve, miközben az egyetlen szó amit nekünk szánna, az a: Psszt, vagy a Kuss lenne.
WC ülőke
Az örök harc, a WC ülőke lehajtásáról.
- Miért nem hajtottad le az ülőkét pisilés után?
- És te miért nem hajtottad nekem fel?
Egyszer s mindenkorra zárjuk le a vitát. Az ülőkét a dolgunk végezte után le illik hajtani. Egyszerűen ez a rendeltetése és így higiénikus.
 
Igazából ezekre a dolgokra érdemes kicsit nagyobb figyelmet szentelni, még ha nem is fűlik hozzá a fogunk. A férfiak öltözködési szokásai is felmerültek bennem. Fehér zokni-papucs pl., de szerintem az valami egyéb témával vegyítve simán megérdemel egy külön cikket.
Esetleg, ha eszetekbe jut még néhány tulajdonság, rossz szokás, írjátok le. Kíváncsian várom a kommenteket.

 

F.Lackó 13 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr701644724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymus111 2010.01.04. 13:16:06

Hát bizony a felsoroltak közül az összes nagyon idegsítő tud lenni,de van még egy dolog amit nehéz elviselni, a horkolás...

Kutyanyúl 2010.01.04. 13:17:59

Sztem még amit a nők nem csípnek az a leanyázás meg a leQ....zás. :D há de most nincs igazam? :P Új témád lehetne a dohányzás! vagy mittomén....Divat napjainkban a házasság?

Kalokairina 2010.01.04. 13:23:45

ÖHm.. hát azt kell mondjam, hogy az első mondat kiakasztott. Nem szoktuk kibeszélni a párunk méreteit.... Ez bármennyire is megdöbbentő, de eléggé tabu. Persze vannak kivételek, amikor valamilyen módon extrém méretekkel kerülünk kapcsolatba, de az nem ugyanaz...
A többivel egyet értek!
De tegyük hozzá, hogy az első pár hét inkább a pozitívumokról szól. Ez az egész téma csak akkor merül fel mikor először kilesünk a rózsaszín ködfelhő résein.. És az nem az első pár hét sőt nem is hónap... :) ettől függetlenül, hanyagoljátok :D

pocket 2010.01.04. 13:30:28

hát, én akkor más világban élek, vagy nem tudom... nálunk mindig nekem kell, hogy igazam legyen, és gyűlölöm bevallani, ha mégsem...de azért néha sikerül:)
a szipogás, köpködés valóban undorító... a böfögés viszont szerintem természetes dolog.. nem azt mondom, hogy én is szoktam a párom előtt, de a férfiaktól valahogy elnézem, még ha teszek egy kisebb megjegyzést is, hogy "kis disznó"...
a tuning, autó téma engem is érdekel, sőt szeretek ilyen műsorokat is nézni, cikkeket olvasni.
számomra a csúnya beszéd a legundorítóbb dolog. mind férfiak, mind nők szájából szörnyű!
sör, foci, tv... hát ez megint 3 olyan dolog, amit szeretek... tudom, nem a legszebb amikor egy nő sörözik, de valahogy megszerettem a kellemes nyári estéken amikor a jó kis hűsítő sört iszogattuk a téren.
a wc ülőke...sztem az a legundorítóbb, amikor le is van még pisilve, mert megtakarítja a kedves férfi ember a fel és lehajtás fáradságát, és inkább hozzá se nyúl.jee.
szóval azért vannak kivételek:)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.04. 14:02:16

@pocket: Persze, hogy vannak, az a szerencsénk:D

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.04. 14:03:30

@Kalokairina: Mondjuk inkább úgy: Állítólag te nem szoktad... :)

alumi 2010.01.04. 17:39:23

Engem a legjobban a közönségesség zavar. Amikor lök egy faviccet a pasas, és várja a hatást... Vagy amikor alapból kedves vagyok és ezt rögtön felkérésnek veszi egy tangóra, majd orbitális módon megsértődik, amikor az értésére adom, hogy nem veszettül előnyös adottságai miatt vagyok vele kedves. A burkolt sovinizmustól meg (ugyan szivem, te ezt nem értheted) a gyomrom kifordul..

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.04. 20:54:14

@primu: Azt hozzá kell tennem, hogy mikor egy lány kedves egy fiúval, azt azért lehet látni, hogy alapból ilyen, vagy akar tőle valamit. Persze vannak butább pasik ,akik nem veszik észre a különbséget.
Az "ugyan szivem, te ezt nem értheted"-et meg szerintem ugyanúgy kapjuk a nőktől is :)

Kalokairina 2010.01.05. 15:59:15

@F.Lackó: mondjuk hogy nem "állítólag";)

indiscriminating power 2010.01.05. 19:27:49

Lássuk!

A férfinek mindig igaza van - mindig igazam van, amikor mégsem, akkor kerülő úton mégis, ha úgy sem, akkor valódi jellemóriáshoz méltón elismerem (ilyenkor elvárom a méltatást).

Szipogás - orrpolipom van, ezért előfordul, de majd kiműttetem megint.

Köpködés - nem jellemző.

Böfi - ha túl sokat eszem túl gyorsan és felpuffadok, azt szodabikarbónával kezelem, különben nem szokásom.

Körömrágás, ápolatlan kézfej - körömolló, körömreszelő.

Durvaság - a lázadozó tárgyakat néha erőltetem, de nem fajulok rugdosásig és hajigálásig.

Tuning, autó, PC - nem fetisizálom a technikát.

Vakarászás - szoktam fürödni.

Buli-pia - fáraszt.

Mindig csak B.MEG - hát, bazmeg, nem vagyok tökéletes.

Sör, foci, tv - utálom az ízét, nem érdekel, időtöltés.

WC ülőke - és fedél lent.

Igazi főnyereménynek bizonyultam :)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.05. 19:58:34

@indiscriminating power: "hát, bazmeg, nem vagyok tökéletes" :D
Mondhatni teljesen korrekt úriember. :D Egyébként meg, ennyi kell is.
Majd akkor tartunk be mindent, amikor a nőknek sem lesz egy idegesítő húzásuk sem..Szóval minden marad így :)

arafazs 2010.01.06. 16:54:47

Ha a köpködést annyira nem szeretik a lányok, akkor miért vannak oda a focistákért? Azok mást se csinálnak és egy-kettő közülük igencsak komoly mennyiséget képes rekordtávolságra hm... hogy is monsjam... átorientálni :D:D

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.06. 17:29:26

@arafazs: A focisták kérlekszépen szépek, ügyesek, okosak, szexisek, jó a hajuk és ezért meg van nekik bocsájtva :-)