Szeretem őt, de már nem kívánom az ágyban

Olyan érzésem volt, mintha a szex valami rituális szokás lenne.”
 
 Az alábbi levél írója valószínűleg már tisztában van vele, hogy a szex mennyire lényeges tényező egy párkapcsolatban, de ami még talán ennél is fontosabb, hogy mindig legyünk nyitottak az újra…
 
 „Másfél évig voltam együtt a barátnőmmel. Egy városban laktunk, csupán pár kilométerre egymástól. Ebből adódóan nagyon sok időt töltöttünk együtt. Suli után, mindig átjártunk egymáshoz, hétvégén szinte alig volt olyan, hogy nem aludtunk volna egymással. Szerintem ez is sokban hozzájárult, ahhoz hogy ráunjak az együttlétekre. Most kifejezetten a szexről beszélek. Régebben nagyon jól működött a dolog. Picit talán konzervatívabb volt,de én mindig elmondtam neki mit is szeretnék. Az orális szexet ellenezte,viszont nekem ez a gyengém. Egyszer-egyszer sikerült rábeszélnem,hogy csinálja nekem, mert abban neki nincs semmi rossz. Végülis nem tetszett neki, valamiért megalázónak tartotta. Kénytelen voltam megbarátkozni a gondolattal,hogy vele többé ilyenben nem lesz részem. Elfogadtam, de azért reménykedtem is. Szóval telt múlt az idő,és egyre ritkultak az együttlétek. Valahogy, nem volt olyan, mint régen. Nem is az orális szex volt a fő gond, mert azt úgy-ahogy elfogadtam. Egyszerűen nem kívántam őt, úgy mint azelőtt. Emlékszem, mikor eljött az este, már belegondoltam hogy lesz szex és magamban már kerestem a kifogásokat. Mikor levetkőzött előttem, nem úgy láttam őt, mint mikor megismerkedtünk. Egyszerűen nem volt izgató. Olyan érzésem volt, mintha a szex valami rituális szokás lenne. Mindig ugyanaz a póz, ugyanaz a felállás. Elmondtam neki ezt, hogy próbáljunk valamit kitalálni, valamit változtassunk hogy legyen jobb. Talán ne találkozzunk olyan gyakran, vagy csak ne aludjunk együtt majdnem minden este, már lehet az is segítene. Mikor ezeket a gondolataim megosztottam vele, teljesen kétségbe esett. Elszomorodott, azt gondolta már nem szeretem, vagy én nem is tudom. Hiába próbáltam neki megmagyarázni, hogy nem így van, mert nagyon imádom őt. Egyszerűen már szexhez se volt kedve. Megromlott a kapcsolatunk és semmit nem tudtam tenni ellene. Úgy 1 hónapig még találkozgattunk, beszélgettünk, de már abszolút nem volt olyan, mint régen. Teljesen elhidegültünk egymástól. Aztán vége lett. Szenvedtem még egy ideig,és azon gondolkoztam mi lett volna a megoldás,mit rontottam el. A barátaim,ismerőseim mind azt mondták,hogy ő volt a hülye, velem semmi baj.Azóta már lezártam ezt a kapcsolatot,de azért még mindig eszembe jut néha milyen is volt.”

kép innen

F.Lackó 14 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr181669562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esss 2010.01.13. 18:45:47

Szerintem már rég nem szeretted mmint szerelemből! Ez csak szeretet volt. A megszokás, ragaszkodás, ami sajnos elmúlt! Sajnálom szegény lányt. Biztos nagyon rossz lehetett neki! Nem vagyok izgató a barátomnak? szőrnyű lehetett ezzel tudatosulni. Ahogy ezt végigolvastam olyan feleslegesnek vállt minden. Hiszen mi értelme egy nagy szerelemnek, ha egyszer úgyis végetér? Minek legyek szerelmes, ha ugy is csak szenvedés lesz a vége? Szakítás után pedig jön egy új kapcsolat aminek a végét már előre látuk! Mert bármilyen nagynak tűnik a szerelem úgy is elmúlik :S:S Mint egy film amit már 1000-szer láttál, és bármilyen szép az eleje, Te már tudod a fájdalmas végét...!!!

Mondd el! 2010.01.13. 18:54:27

Sose fogom megérteni mi a megalázó az orális szexben...
Én imádom csinálni, és azt is imádom ha nekem csinálják.

De ez megint valami tiniszerelemnek tűnik nekem.

Túl fiatalok voltatok...szerintem...

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.13. 18:57:15

@Esss: Azért én csak nem fognám fel ilyen drasztikusan a dolgot, ahogy azt leírtad. :) Abban igazad lehet, hogy a szerelem elmúlik és marad a szeretet, de ha annak a kapcsolatnak volt egy stabil alapja, akkor nem lesz vége. Lehet változtatni és mindig kell is. Azért is írtam, hogy legyünk nyitottak az újra, mert egy kapcsolatban ez nagyon fontos. Meg kell beszélni a párunkkal, a gondjainkat és együtt megoldani azokat.
Éppen erről írtam a "Mitől működik egy kapcsolat hosszútávon" című bejegyzésem. Nem vagyok pszichológus, bár pont ez a lényege ennek a blognak, hogy egy hétköznapi srác írja le gondolatait az adott témáról. Olvasd át;)

csajokrol.blog.hu/2009/12/22/mitol_mukodik_egy_kapcsolat_hosszutavon

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.13. 19:02:23

@Mondd el!: Szerintem jól látod. Egyébként Esss írta, hogy szegény lány így, szegény lány úgy... Nem siránkozni kell, hanem tenni valamit kéremszépen. Jött egy probléma, akkor meg kell oldani. Közösen. Aztán nem lesz szakítás. Lehet, hogy fáj az igazság, de örülhet neki, hogy a srác megbeszélte vele, változtatni akart és nem csak úgy kidobta. (mer manapság így szokás ám)

Esss 2010.01.13. 19:27:05

hát márcsak a férfiakból kiindulva... a férfiak becsülete nagyon sérülékeny főleg ha a nemiszervüket vagy az ágyban nyújtott teljesítményüket becsülik alá a nők. Ígyvan? egy kicsi empátia! Vagy nincs igazam?

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.13. 19:30:59

@Esss: Ez teljes mértékben így van :) A méret ellen nem is lehet tenni, viszont a teljesítmény és a technika, nagyban befolyásolható, mint ahogyan a szexuális életet is fel lehet dobni.
Vagy nincs igazam? :)

Esss 2010.01.13. 20:10:14

:D háháá.. De igazad van! :) végülis már arról beszélünk, hogy a lány konzervatív viselkedése miatt unta meg a barátja? vagyis ez a Te véleményed? Mert ő csak arról tudott, hogy oké a barátom elfogadta hogy az orál nem az én műfajom, de arról nem tud és a fiú sem pontosan, hogy mért nem izgatta már fel. Ez lehet nem történt volna meg, ha nyiltabb lett volna?

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2010.01.13. 20:56:22

OFF:
Kicsit zavaró a nagy betű, ez eddig is így volt? Nem lehetne normális betűkkel írni?
Ha eddig is így volt, csak rosszul elékszem, akkor én kérek elnézést, de így úgy tűnik, mintha kiabálnál :)

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2010.01.13. 20:57:47

@Tzimisce: Bocs, látom csak a címlapon minden full nagybetű, meg ebben az egy posztban, bocsi elnézést kérek.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.13. 20:58:32

@Esss: Nem egészen... :) Véleményem szerint a probléma, hogy nem is akart rájönni, hogy miért nem izgatja már fel a fiút. Azzal volt csak elfoglalva, hogy ez baj, de a megoldásra meg sem próbált törekedni. Az orál csak egy nem teljesen elhanyagolható kis részlet :)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.13. 21:05:43

@Tzimisce: Köszönöm, hogy szóltál. Az én gépem valamiért normálon látszott, de az admin felületen valóban minden nagy betű volt. Bár nálam változás nincsen, javítottam. Remélem így már jó.

Kutyanyúl 2010.01.13. 23:17:53

@Esss: au nem szerecc.......................hm de kevés pasinak kellhecc!

felfoghatatlan!

Dominó 2010.01.14. 14:50:51

A szerelem kémiája szublimálódik 9-14 hónap alatt. Valószínűleg veled is ez történt, kedves posztoló. Ezt el kell fogadni!
Ez után derül ki, hogy az egódba (magyarul magába a szerelem érzésébe), vagy a párodba voltál szerelmes. Ha az előzőbe, akkor hajt tovább a vadász ösztön, hátrahagyva/feladva a kapcsolatodat és tovább lépsz; ha a párodba, akkor mindent megteszel azért, hogy továbbra is jól működjön a Partnerschaft. :)