Legidegesítőbb női rigolyák

 
Mik azok a szokások, amikkel a nők az agyunkra mennek?
 
Hiszti
A nem tetszés kimutatásának a jele a nőknél. Előfordulása szinte mindennapos. Kiváltó okai lehetnek:
Azok a bizonyos piros betűs napok, egy a padlóra ejtett tárgy, egy elméretezett ruhadarab, vagy akár a hőmérsékletváltozás is. Szóval nagyjából minden. Megelőzni igazából nem lehet, mivel sosem lehet előre tudni, mikor lesz benne részünk. A legjobb, ha az ez idő tájt feltett kérdésekre sűrű bólogatással válaszolunk. Az igen-nem válaszok egyes esetekben előidézhetik a sértődést.
Előnye: Nincs ismert előnye.
Pl.: a, A ruhás szekrényben a 98 felső mindegyike már volt egyszer a nőn. Nincs mit felvennie.
     b, Magas a levegő páratartalma, így a beszárított haj nem lesz tartós a butikba menet. 
 
Sértődés
Annak a kimutatása a nőknél, hogy valamiért nagyon orrolnak a férfire. Ez kialakulhat, veszekedésből, hisztiből, de akár szimplán egy bizonyos tett reakciójaként. Ritkábban fordul elő, mint a hiszti, bár ez is a mindennapok részét képezi. Férfiak számára ez a legidegesítőbb női reakciók egyike. Ennek oka lehet a meglepetés szerű megjelenés. Egyszerűen mindig olyankor sértődik meg a nő, amikor a pasi nem számít rá. Persze ennek alapja a nemek különböző gondolkozási mechanizmusa. A sértődés határozottabb formája, mikor a nő képzeletbeli falat húz maga, és a párja közé. Ez a férfiakra kifejezetten rossz hatással van több szempontból is. Valószínű, hogy aznap kérdéseik süket fülekre találnak, az ebéd hiánya is lesújtó hatással lehet rájuk, nem beszélve a szex megvonásától. Ez utóbbi az egyik leggonoszabb női fegyver, amit a sértődöttségnél felhasználnak ellenünk.
Előnye: Nem hallunk felesleges fecsegést a nő szájából.
Pl.: a, A megbeszélt este 8 helyett, 11kor érünk haza a haveroktól. Súlyosbító körülmény a feltűnően erős sörszag áramlása a szájból.
     b, A szokásos „Szerinted is meghíztam?” kérdésre, igennel, nemmel, vagy hallgatással válaszolunk.
 
Kötekedés
Definíció: Olyan szóbeli, vagy tettleges hatás a férfiakra, amely valamely tettük, gondolatuk, helyességét kérdőjelezi meg. A legritkábban előforduló rigolya a felsoroltak közül. Igazán nem tartozik a hétköznapi női szokások közé. Kiváltó oka elsődlegesen a férfi valamely, nem szimpatikus viselkedése, tette. Előzménye lehet a például a hiszti. A kötekedés sokszor csak visszavágás, bosszú. Ez esetben nem kifejezetten a pasi személyére irányulnak a bökdösések, egyszerűen a feszültség levezetése. A leghatásosabb módszer ismételten a szótlanság. Nem érdemes felvenni a kesztyűt, mert előreláthatólag a férfi húzza a rövidebbet. Ennek következménye sértődés lehet, amiről már tudjuk, mivel jár. Felismerhető a folyamatos, kissé sértő, szurkáló kérdésekről. Általában egy nagyobb veszekedés előszeleként is felfoghatjuk, rossz válaszok esetén.
Előnye: Nincs ismert előnye.
Pl.: a, Nem fejezzük ki túlságos elismerésünk az ebéd készítőjének. „Miért, te tudsz jobbat? Nem is tudsz főzni. Te csak enni, meg inni tudsz. Mire vagy te jó egyáltalán? Mi??”
     b, Lelepleződik egy idegen nő hátsójára vetett sanda pillantásunk. „Megnézted azt a nőt? Ne nevettess! Mit akarsz te, vén disznó?! Talán még 20 sincs az a lány. Nem kellenél már te senkinek, ha mégis, akkor meg vigyen!”
 
Fecsegés
Meghatározása: Nő szájából huzamosabb ideig hallatszódó szavak összessége, ami a férfi agyában semmiféle reakciót nem vált ki.
Semmilyen kiváltó okról nem tudunk, egyszerűen létezik. A leggyakrabban előforduló női szokás. Általában semmiről nem szól, nincs semmi alapja. Egyik speciális fajtája: Egy adott, a férfi számára lényegtelen téma hosszas színezése. Legsűrűbben használt szavak: cuki, aranyos, naci, felső, shopping, pici baba, műköröm, Brad Pitt.
Előnye: Szorgos bólogatás közepette, valami teljesen más dologgal foglalkozhatunk.
Pl.: a, „Tegnap vettem ezt a farmert, nekem nagyon tetszik. Szerinted is jó? Bár lehet inkább a másikat kellett volna elhoznom, mondjuk azon nem tetszett az kis fém bigyóm, ami a seggrészen volt. Neked azok tetszenek? Nekem tök nem jön be. Amúgy ugyanebben az üzletben volt egy nagyon…”
     b, "A férfiak tök hülyék. Mindig csak a szexen meg a pián jár az eszük. Nem értem miért kell mindig inni?! Állandóan csak a buli meg a sör, a sör meg a buli. Azt hiszik, ezen kívül nem létezik semmi?? Na persze, meg a csajok. A pornó, ahhoz van eszük, hogy hulljon ki a…”

 

 
F.Lackó 14 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr331681917

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf - MÉG AZ SEM, AKI SZÓL 2011.02.11. 10:12:08

Egyáltalán nem kellene beszélni,legjobb volna némán járni-kelni egy életen át. Milyen hatalmas erőtsűrítene össze bennünk a szótlanságfalához csapódó gondolathullámoktorlódása, mely csak a halál sóhajában simulna el! De ha már nem lehethallgatni, ha be...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Genovéva 2010.01.18. 14:47:39

Remélem a holnapi a legidegesítőbb férfi rigolyák lesznek!!! :P

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.18. 20:08:32

@Genovéva: Hirtelen semmi nem jut eszembe :D
Amúgy, ha jól emlékszem a férfiak idegesítő szokásairól már volt szó. Ez csak az egyenlítés volt ;)

Flood 2010.01.19. 00:10:43

Huhh, most akadtam rá a blogra, érdekel a téma, ha lesz időm visszaolvasgatok, meg benézek majd néha ;)

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2010.01.20. 19:43:58

Nagyon aranyos, holnap meg is mutatom a barátnőmnek a korábbi cikkekkel együtt :)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.20. 19:48:25

@Tzimisce: Hehe:) Köszi! Remélem neki is fognak tetszeni. :D

standup 2010.01.20. 21:26:08

Kimaradt a vasvilla nézés. Én azt szoktam csinálni - amíg rám nem szólnak, hogy éppen csinálom és ne csináljam, mert ijesztő :) Viszont rettentő hatékony, mert egy szót se kell szólni, elég nézni. Minden üzenet benne van :)

Kalokairina 2010.01.22. 23:48:23

úúúú. Hát ez valami borzalmas lett... már bocs. Tény, van benne igazság. De ez a hangnem valami elképesztően pejoratív....

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.23. 00:48:57

@Kalokairina: Nem kell olyan véresen komolyan venni, igazából ezt egy görbetükörnek szántam. Szerintem inkább vicces lett, borzalmas semmiképp :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.01.27. 18:27:54

Ö... kiegészíthetem a "dolgok folyamatos túlbonyolítására" való hajlammal? Én legalábbis azt rühellem magamban a legjobban. Legtöbbször pofonegyszerűen megoldok dolgokat, aztán jön a lila köd, elkezdek kavarni, amit megoldásképp még tovább bonyolítok és az eredmény: benne vagyok, mint macska a házicérnában - tépem a hajam, hogy na, most ebből kifelé hogyan...

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.28. 11:10:15

@neccharisnyás útonálló: Az a helyzet, hogy ez férfiakra még inkább vonatkozik :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.01.28. 21:30:44

Tudod, miért jó, ha tisztában vagy a hibáiddal.... könnyebben tudsz változtatni rajtuk. Vagy legalább figyelmeztetni a másik felet. :D