Szilikon cici, pumpált száj. Bejön?

 
Ez a szilikon téma mindig is megosztotta a közvéleményt. Egyesek szerint nagyon is tetszetős, mások idegenkednek tőle és azt vallják, hogy úgy szép a cici, ahogy van, nem kell abba semmilyen mű dolgot beletenni. Na most, akkor hogy is van ez?
 
Tegnap a Fókuszban adtak le egy riportot ebben a témában. A megkérdezett férfiak egybehangzó véleményen voltak: A szilikon nem kell, nem szép, mű. A megkérdezettek között természetesen SP is ott volt, aki szintén nem kedveli a szilikon melleket. (Az már egy másik dolog, hogy valószínűleg csak újságokban látott plasztikázott cicit.) Hozzá kell tenni, hogy legtöbb nekik mutogatott képeken valóban elcseszett női egyedek voltak, akik már húszadszorra műttették át magukat, mint pl. a pumpaszájú Geronazzo Mária. Az egy dolog, hogy úgy néz ki, mint egy jól sikerült karikatúra, de neki ez tetszik, és ha ő így érzi magát jól, akkor milyen jogon ítéljük el? Véleményünk persze lehet, de ha ő így érzi magát jól, akkor nincs azzal semmi baj. Viszont, ha az a kérdés, hogy a szilikon száj/mell/popsi/lábujj szép-e, akkor nem biztos, hogy hiteles véleményt lehetne mondani, ha őt hoznánk fel példának.
 
Kinek jó, miért jó?
Persze mondhatnánk, hogy úgy vagyunk szépek, ahogy Isten megteremtett minket, és ami mű az undorító, a természetes a szép és, ha problémája van magával valakinek, menjen pszichológushoz. Szerintem nem kell ezt ilyen drasztikusan felfogni. Aki akar, csináltasson magának „mű” cicit, akinek meg nem tetszik, az ne. Viszont azt ne mondja nekem senki, hogy egy olyan nő, akinek a melle helyett egy hasig érő bőr lebeny fityeg, simán érezze jól magát a bőrében, ha őt ez zavarja. Lehet, hogy elfogadja magát olyannak amilyen, egy ideig, de az első 10 pasi után, akik szívbajt kaptak, ha levetkőzik előttük, biztos, hogy nem lesz olyan marha vidám és miért várna 10 évet az igazira, aki elfogadja őt?
Elvileg a nők 99%-a nem a férfiak miatt fekszik kés alá. Egyszerűen valamilyen önértékelési zavarral küzd, amit így próbál kompenzálni. Kicsi/lógó/szottyadt/lapos cicije van, szarul érzi magát miatta, mindig ezen rágódik, nem tudja elengedni magát szex közben, nem mer kivágott felsőt felvenni, reggelente a tükörbe nézve elszomorodik. Hát összegyűjti a pénzt, megműtteti a melleit. Jó esetben megszűnik az önértékelési zavar és boldogan él, immár szép melleivel. Kisugárzása megváltozik, már fel mer venni mély dekoltázsú felsőt, a szex is jobban működik. A cici jól sikerült, nem túl nagy, formája természetes, észre sem lehet venni, hogy szilikon. Nem sok a változás, de neki épp elég ahhoz, hogy sokkal jobban érezze magát a bőrében. Erre nem tudok mást mondani, mint: Szarul volt, elhatározta, megcsináltatta, tetszik neki, jobb így neki. Ez becsülendő és semmi probléma nincs azzal a cicivel, sőt…
 
Megműtöttek, mégsem lett jobb.
Sok nő abba a hibába esik, hogy problémáit hibásan értelmezi, így hibás megoldást is talál rájuk. Tipikus, mikor a középkorban lévő nő úgy éri, hogy kezd öregedni. Meztelenül áll a tükör előtt és szörnyülködve elemezgeti testét, bizony eljárt felette az idő. Úgy gondolja egy kis plasztikai beavatkozás sokat dobna a dolgon és biztos jobban érezné magát. Majd miután megtörtént a műtét, a külső csinosítgatásán kívül nem változott semmi. Meglepődve veszi tudomásul, hogy hiába lett feszesebb a bőre/melle/feneke, még mindig ugyanolyan idősnek érzi magát. Persze, hogy nem változott semmi, hiszen ez csak a külső, a probléma mélyebben bújt meg. Hiszen bármilyen közhelyesnek is hangzik a fiatalság belülről fakad. A test bármilyen öreg is lehet, a lényeg az, hogy fiatalnak érezze magát. Ehhez pedig nem műtét kell, hanem célok, mindig újabb és újabb célok…
 
Akkor most szép, vagy nem?
Szerintem a probléma ott kezdődik, ha egy szépre sikerült mellműtét után rájön, hogy az orra sem az igazi, és mint ha a szája is túl vékony lenne, a popójáról nem is beszélve és jajj azok a ráncok az arcán… A cicin felbuzdulva szétműteti mindenét. Viszont így, már teljesen megváltozik a kinézete, a vonásai. Ráadásul ilyen esetekben hajlamosak túlzásba esni, és akkor már egyáltalán nem mondható szépnek, esztétikusnak a dolog. Az a tipikus tekintetet vonzó felpumpált száj, felvarrt arc… Ez már visszataszító tud lenni. Az sem ritka, mikor a mell átszabása után eszébe jut, hogy mégsem akkora, mint amekkora kellene, és még párszor megnagyobbítatja. Másik dolog a keblek alakja. Ezen szoktak nagyot bukni a csajok. A túl kerek/elálló/ágaskodó/ mell már egyáltalán nem mondható szépnek. Megszűnik az a természetesség, és olyan érzést kelt, mintha valami különálló mesterséges párnák állának ki a nő mellkasából. Szóval a legtöbb férfi szerint nem esztétikus. Ugyanígy a (legtöbbször teljesen feleslegesen) feltöltött ajkak és bármi olyan beavatkozás, ami után szemmel láthatóan természetellenesen mű testrészek alakulnak ki. Az viszont teljesen ellentmond az írásomnak, hogy a médiában pontosan ezeket a mű kategóriába sorolt nőszemélyeket mutogatják nap, mint nap…
 
Amondó vagyok, hogy, ha egy nő rosszul érzi magát a bőrében, nincs megelégedve a mellével/orrával/szájával/fenekével/arcával és biztos benne, hogy egy műtét lenne a megoldás, akkor miért ne? Nem kell ilyenkor egyből arra gondolni, hogy akkora tőgyeket varázsolnak neki, hogy megáll rajta 10 pezsgős pohár. Szerintem abszolút szép tud lenni egy plasztikázott mell, ha a nő nem esik át a ló túlsó oldalára. (Ha meg igen, max. nekünk nem tetszik, ha neki ettől jobb, hát ez van.) Innentől kezdve a párja fogadja el őt úgy, ha meg annyira nem tetszik neki, akkor keressen magának mást. Az a nő meg, aki a pasija miatt műteti magát, na, az meg is érdemli…

 

F.Lackó 33 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr221775589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_P 2010.02.20. 13:27:17

Szerintem mértékkel jól állhat 1-2 nőnek a műség. A műszáj mondjuk visszataszitó, de ha valakinek csak a melle van megplasztikázva, és a feje nem, az még lehet vonzó. A tetőtől talpig műnők túl jók akarnak lenni, s ezzel nálam az ellenkezőjét érik el, annyira mesterkélt, hogy már nem tetszik.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.20. 13:49:13

@Grace Park: Pontosan, de mivel nekik tetszik, így pont leszarják a férfiak véleményét. Elvileg. Viszont valamiért mégis felkapottak ezek a mű csajok. Az megy már az agyamra, amikor az lesz valahol főcím, hogy a VV Ági/Szilvi/Pisti megplasztikáztatta valamiét. Hát ennyire érdekli ez az embereket?

NiveaHappyTime 2010.02.20. 14:16:36

Tényleg csak a tökéletes mell elfogadható a pasik számára?mit csináljon egy nő,ha nincs megáldva tenyérbe illő almaformával,isten neadja még csíkok is vannak a mellén,esetleg egy hirtelen fogyástól,szülés után már nem olyan feszes(nem a hasra lógós bőrdarabról beszélek).tegyük fel hogy ez a nő tisztában van ezzel a"fogyatékosságával",elfogadja magát,nem okoz különösebb lelki problémát neki.fiúk, szerintetek temesse el magát,vagy műtesse meg?

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.20. 14:25:10

@NiveaHappyTime: Én pont azt mondom, hogy, ha ez a nő megműtteti a mellét akkor az miért baj? Azt nem írtam, hogy szerintem meg kell-e neki műteni. Az ő teste, én akármit is mondok, az tökmindegy, hiszen csak is ő döntheti el, hogy elfogadja magát, vagy kés alá fekszik.Én soha nem kérném a barátnőmet arra (még, ha nem lennének szép mellei sem), hogy szabassa át magát. Viszont, ha ő ezt szeretné, mellette állok. Szóval ezt mindenki magában döntse el mit szeretne. Ha, ahogy írtad, elfogadja magát és nem okoz neki különösebb lelki problémát, akkor mi a gond? Kit érdekel az a pasi, aki a melle miatt nem lesz vele, vagy egyáltalán, akinek nem tetszik az a cici. Szerintem, ideális esetben egy pasi nem a nő melle miatt van vele együtt. Szóval ezt a kérdést nem értem. Mivel én pontosan azt írtam le, hogy ha teccik neki a mű cici, hát nosza, szabassa át. Nincs abban semmi. Tehát emiatt nem lenne szabad elítélni őt. Ha a lány jóban van a melleivel, akkor a férfinak se lehet azzal semmi problémája.

NiveaHappyTime 2010.02.20. 14:36:04

@F.Lackó: Lackó te elmondtad,leírtad a véleményed,hogy mit gondolsz a dologról.
Most már csak a többi férfi véleményére lennék kíváncsi.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.20. 14:43:16

@NiveaHappyTime: Én azt hittem, hogy feltett kérdésed nekem szól, meg Grace parknak. A többiek véleményére én is kíváncsi lennék, viszont, ha nem lesz címlap (már pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem), akkor nemigen fognak ide írni. Hétvégén mindig kevesen jönnek. Sünék alapból nincsenek ilyenkor. Na, de megállj Sün, majd hétfőn számonkérünk! :)

NiveaHappyTime 2010.02.20. 15:06:30

@F.Lackó: Arra is kíváncsi lennék,hogy a pasiknál is úgy van-e mint a nőknél(lásd izmos pocak). a szépet megnézzük,véleményezzük,de a túl tökéletestől a többség mégiscsak idegenkedik.

Flood 2010.02.20. 15:10:28

Mértékkel sztem okés a dolog, amíg még kb. természetesnek néz ki a megváltoztatott testrész, meg úgy az összkép.
Én csak azt nem értem, hogy képesek erre rákattanni egyesek, és ezáltal túlzásba vinni. Lásd pl. Voksán; korábban még tetszett, de most már olyan a feje szegénynek, mint egy útszéli ribizlinek (a szája meg már egyenesen a vicc kategória). Az ilyenekkel azért még a legliberálisabb családban is necces vasárnapi ebédnél mutatkozni :)

sebien 2010.02.20. 15:18:30

@Grace Park: "A tetőtől talpig műnők túl jók akarnak lenni"

szerintem az első műtéttel rontanak el mindent. ugyanis ott elveszik valami, amit aztán a későbbi műtétekkel megpróbálnak helyrehozni. csak az a probléma, hogy az a valami a természetesség, amit már sosem fognak tudni visszahozni... így marad a végtelen próbálkozás, aminek látjuk is az eredményét.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.20. 15:26:12

@NiveaHappyTime: Az idegenkedésnek nem lehet az az oka, hogy az ember szinte kapásból párosítja a túl tökéletes testet, a buta/nagyképű/csajozós egyéb általános negatív tulajdonságokkal? Pl.: A túl izmos, magára túlzottan adó pasi biztos egoista és tuti nem állná meg a helyét családapaként. Meg ehhez hasonló sztereotípiák. Szerintem ez így van visszafelé is, mikor a csaj már túlzottan jól néz ki, ahhoz, hogy normális legyen. Általában ez így is van. Ráadásul az is lehet, hogy ember mellette abszolút nem érzi nyeregben magát, lehet épp azon agyal folyton, hogy miért van vele a nő, hiszen egy sokkal jobb illik hozzá és azon stresszel, hogy mikor fog lelépni, egy jobb pasival.

@Flood: Voksán Virágot nem láttam még műtét előtti képeken, de, ha már ennyi pénzt fektet a szájára meg a mellére, igazán átszabathatná már azt a bazilikakilincs orrát is. Ez a véleményünk, valamiért a legtöbb férfinak még is vonzó a csaj, hiszen, ha nem így lenne, miért pózolna folyton a médiában?

sebien 2010.02.20. 15:48:28

@F.Lackó: voksán virág is azon csajok közé tartozik, akik valamiért (fasse tudja miért) izgatóak és elmondható róluk, hogy hú de megdugnám. de hogy barátnőnek nem kellene, az is biztos. szóval egyéjszakás kaland igen, talán még sexbuddy-nak is jó lenne, de komoly kapcsolatot biztos nem szeretnék vele.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.20. 17:18:08

@sebien: Ez így van, szerintem igen kevesen gondolják ezt másképp. Viszont SP köztük van! 8D

hemill 2010.02.20. 18:57:00

sztem, ha úgyérzi a nő, hogy nagyon nincs megelégedve magával, akkor tegye meg, de ne essen túlzásokba, azért még érezze a természetességet. viszont vannak olyanok is, akik maguk miatt csinálják, de csak azért, h úgy hobban tetszenek a férfi nemnek, csak ezzel pont nem azt érik el, h vki hosszútávú kapcsolatot kívánna tőlük, épp az ellenkezője.
ez a voksán virág kategória, tipikus "egyszer, de akkor nagyon"... :D
szval nincs ezzel semmi baj, úgy sem vesszük észre látásból a műdolgokat, vagyis a még normális kategóriába esőket, a kirívóak miatt meg egyből mindenkinek az jut eszébe erről, h mell plasztika=kap 2 nagy labdát.

egyébként ki a ... az az SP?

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.20. 19:16:31

@hemill: SP-re linkeltem is.
Na most, ha egy mondatban kéne kifejeznem: Ő a magyar könnyűzenei ipar valaha volt legnagyobb alakja, a repperek legrepperebbike, a tinicsajok bálványa, az emo fiúk örök férfideálja és egyben a napiszar legkiemelkedőbb sztárja. Ő SP, aki utálja a szilikon melleket, elmegy szavazni és valószínű még egy klipet is forgat róla.

sebien 2010.02.20. 19:19:21

@F.Lackó: @hemill: azért érdekes, hogy ez az SP mekkora szakértő lett, mióta... hm... hogy is fogalmazzak... szerepelt pár videoklipben és emiatt a viván igazi sztár lett. csak azt nem értem, hogy ha valaki népszerű a 13-14 éves csajok körében, miért lesz automatikusan a női nem nagy ismerője is egyben?

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.20. 19:29:35

@sebien: Még, ha csak a női nem szakértője lenne... Fókuszban pl. napi szinten van vele riport, hogy Ő mit gondol erről, arról, politikáról, nőkről stb Vele, meg a Lolácskával akarják rávenni az ifjúságot, hogy menjenek szavazni. Nem tudom miért vált ez a gyerek ilyen közkinccsé. Komolyan mondom semmi bajom vele, még egész normálisan is gondolkozik (már ami az interjúkból lejön), de az, hogy egy jó ideje, már a csapból is folyik az már kicsit sok(k). Akkor inkább már nyomassák a Voksán Virágot. 8D

Caddy 2010.02.20. 20:03:22

óh már kattintottam, és értem. :D

Caddy 2010.02.20. 20:10:42

Hát ehhez nem sokat lehet hozzátenni. Azt hiszem leírtál mindent a témával kapcsolatban Lackó. :)
Az a véleményem, hogy az első dolog, amit a férfiak megnéznek egy nőn, az a melle, és aztán a feneke, vagy fordítva. :) Ha egy nő nem érzi magát nőnek, mert a melle, akármilyen csak nem neki tetsző, akkor hajrá. Nem kell ezt túldimenzionálni.
Amikor elkezdtem tornára járni (na nem most, évekkel ezelőtt), már akkor úgy dobálóztak a csajok a köbcentikkel, hogy én csak kapkodtam a fejem, hogy miről van szó, aztán eltűnnek pár hétre, és visszatérnek, mellesleg jobban néznek ki.
Azt se felejtsük el, hogy minden rosszindulat alapja sokszor a féltékenység. lehet, hogy azok a nők mondják, hogy jajj de szar lett, akiknek nincs pénzük a sajátjukat megcsináltatni?

hemill 2010.02.20. 20:27:49

@Caddy: ez is lehetséges viszont, ha így is van akkor ez a nőknek egy kevés százaléka, aki emiatt szólná le, de ha tényleg rossz akkor mindenki már mindenki azt mondja, ebből már könnyen eldöntheti az illető, persze a férfiak úgysem fogják neki megmondani facetoface, inkább csak élvezik, amit kiboonthatnak :D

Caddy 2010.02.20. 20:34:59

@hemill: saját baráti, ismeretségi körben is van több ilyen hölgy, és meg kell mondjam mindenkinek a javára vált a döntés. Egyiküknek kicsi volt és azért, azóta dekoltázs mindig kint, kap is miatta rendesen. :D Másikuknak pedig szintén esztétikai szempont volt (méretkülönbségek a kettő között), azóta önbizalom rendeb és a helyén, és a fürdőruha vásárlás sem okoz problémát. :)

viktor134 2010.02.21. 11:18:19

@NiveaHappyTime:
akinek ennyi problémája van egyszerre, az menjen műtétre.

az elfogadom magam olyannak amilyen vagyok, a legjobb kifogás, hogy miért nézek egész este tévét és nem mozdulok ki sehova.

tetszik, nem tetszik, a pasik vizuálisak. fontos a külső is.
bármi amit nem visznek túlzásba, akár jó is lehet, de sem a túl nagy mell, sem a kacsaszáj nem vonzó.

a lényeg a mérték.
járj el sportolni, de fanatikus izmos fitness-cicának nem kell lenni. ha érzed, hogy műtétre van szükséged menj, de ne kétszer akkorát, és ne ezerszer feküdj a kés alá...

NiveaHappyTime 2010.02.21. 12:50:01

@viktor134: Nálam ennyire nem gázos a helyzet,bár volt idő amikor annak éreztem.ehhez kellettek olyan pasik,akiket nem zavart hogy már nem olyan a mellem mintha még mindig feszes huszas lennék.
Ezek a férfiak adták vissza az önbizalmam,és hitették el velem hogy nem kell problémáznom.
Majd még visszahízom azt a 4-5 kilót amit elhagytam útközben,és ami miatt tudom hogy nem vagyok tökéletes.
Ja a legtöbb estémen azért nézek tv-t ahelyett hogy kimozdulnék,mert nincs állandó bébisintérem...
De arra még mindig nem volt válasz(lépjünk túl a lelki tényezőkön)hogy a pasik számára csak a tökéletes elfogadható?Ha már nem az akkor lecserélitek a nőt(főleg ha hallani sem akar műtétről)?Vagy ha megismerkedtek valakivel akinek nincsenek rajzolt mellei,az első alkalom után menekültök?esetleg elfogadjátok ,és nem csak melle kell a nőnek,hanem úgy egyben az egész?

A lényeg ma nagyon is jól érzem magam,önbizalom növelő tréningen vettem részt az éjszaka,és még a nap is süt...:-D

Caddy 2010.02.21. 13:54:18

@NiveaHappyTime: fúj te céda! :D:D:D Önbizalom növelő tréning, és éjjel? :D

NiveaHappyTime 2010.02.21. 17:05:24

@Caddy: mikor máskor?...:-D
önbizalomnövelő,stresszoldó.fájdalomcsillapító.

killermoney 2010.02.21. 20:29:29

Hát én egyetértek a dologgal ha vkinek úgy járja kedve akkor műtsön egyébként meg férfiak is egyre többen fekszenek kés alá, hozzáteszem hogy sztem pl egy kamu mellizom egy csávón nevetséges mert ha már annyira akar akkor dolgozzon meg érte merthát egy nő nem tudja nagyobbra csinálni a mellét magától de egy csávó igen. És a túl mű az nem jó. A szilikonmell fogdosása még kimaradt az életemből ezért arról nem tok nyilatkozni h ez mennyire mű hatású...
Vki tapasztalat? :D
@Caddy: Én egy nőn először az arcát nézem meg :D furcsa-e vagyok? XD Persze ha vki nagyon kirakja akkor nincs mit tenni a mell az első :D

Caddy 2010.02.21. 20:49:57

@NiveaHappyTime: értem én, értem, csak kicsit gonoszkodtam. :D

@killermoney: hát ez az, hogy így kell magunkat eladni. Akinek meg van is mit kitenni, az ki is rakja. Így működik a világ. Nem vagy furcsa, jó lenne, ha más is az arcnál kezdene. Mondjuk beszélek én akinek szintén fontos a fenék, de legalább annyira a kéz és lábfej.

killermoney 2010.02.21. 20:58:20

@Caddy: hát nem tudom én tőlem egy csajnak lehet akármilyen teste ha az arca nem jön be akkor felejtős, sőt továbbmegyek egy szép arc feledtethet néhány más részen lévő kisebb hibát is.
Az hogy így kell magatok eladni abban van vmi de azért nagyon sokan azért rakják ki hogy nézzék meg, persze van az álszent kategória aki végigvonul miniben és utána siránkozik h ez a sok bunkó férfi beszólogat na az ilyenen csak röhögni lehet :D
Persze a vizuális hatások fontosak ez tény senki nem vitatja :) de ez nálam annyit tud eredményezni h megnézem és konstatálom hogy szép viszont ha nincs mögötte tartalom akkor semmit nem ér az egész...

killermoney 2010.02.21. 21:16:18

Nem véletlen nem csajozok ilyen helyeken :D. Meg 4 évig egy közgáz szakközép lelkes tanulója voltam szal minden egyes nap ezzel szembesültem ami persze nem volt egy szörnyű dolog :P de a nagyon ilyen nők télleg csak egy dologra jók nem is beszélve arról hogy sokszor arra sem vmi nagyon...

NiveaHappyTime 2010.02.21. 21:48:49

@Caddy: Ki kell használni az alkalmakat egy kis rosszalkodásra.Ünnepnap.:-Da fenének kellett nekem az ország széléről importálni játszópajtást...

@killermoney: Na ez már válasz a kérdésemre.Mert oké ami szép az szép,én is megnézem egy pasi hasát,fenekét,kezét.Egy szép hátra kifejezetten bukom,de mégsem ezek az első szempontok.Úgy egyben az összhatás.Na és a szemek,de nem ám a színe...
Maga a tekintet,sokat elárul...

Hiába a francos média hatása érvényesül ezen a téren is.Azt sugallja hogy csak tökéletes testtel tudod elfogadtatni magad másokkal.Nem csodálom hogy ennyi testképzavaros ember van,aki a szépészeti műtétektől várja a megoldást.Pedig elöbb a lelkében kéne rendet tennie.Ha ott rendben van minden,és még mindig úgy érzi hogy a műtét tenné fel az i-re a pontot,akkor tegye meg.

A magunkat eladásról...
Társkereső,pár hete,levél egy nőtöl.Szemöldököm fennakadt,jaj csak nem megtetszettem...?:-D
Nem erről volt szó,egy egyszerű kérdést tett fel.Hogy csinálom hogy annyi sok látogatom van,pedig nem is magamutogatós képem van,és nem a megdugnálak a legfinomabb hozzászólás a képeimhez.
Megnéztem a hölgyemény adatlapját,láttam a legszexisebb bugyiját, a két mellét,valamint azt hogy komoly kapcsolatot keres....:-OHogy milyen képhozzászólásokat olvastam,mindenki fantáziájára bízom.

Hiába no verseny van azért a kevés eladó férfi figyelméért...:-D