Túl nagyok az elvárások hölgyeim

 
Legyen magas, jóképű, barna hajú, humoros, sportos, érzékeny és egyben kemény, szeressen és legyen sikeres. Ez egy általános kis lista a sok közül, amit a nők a szemük előtt tartva kutatják az ideális partnert. Ezzel a felsorolással nagyjából leírtuk a tökéletes férfit. Kérdés, hogy hány ilyen van?
 
Nem gondolom azt, hogy a nőket csak a pénz, meg a kocsi érdekli, és ezt már le is írtam nem egyszer. Tény, hogy vannak ilyen típusú csajok, manapság egyre több. Őket látjuk azokkal a pasikkal akiknek tökmindegy, hogy miért van velük, vagy épp a töketlen srácok vérét szívják. Ezt nem is részletezném jobban. Viszont mi van azokkal a férfiakkal, akiknek nincs menő verdájuk, se nem orvosok, vagy menő üzletemberek. „Csupán” önmagukkal tudnak szolgálni, ami egyébként sokkal nagyobb érték, mint egy kocsi… Ők nem ezt a nőtípust hajtják, bármilyen meglepő, az igazán fontos dolgokat keresik egy nőben. A szeretet, gyengédséget, törődést, odafigyelést. Nekik nem számít, hogy a csajnak mennyi pénze van, luiviton táskája van-e, meg baró kis női kocsija. Természetesen a külső is fontos, de kinél nem? Hazudna, aki azt állítaná, hogy őt nem érdekli, hogy a csaj/pasi, hogy néz ki, csak… Legyünk őszinték, ha ez a valaki tényleg így gondolja, akkor már a legalapvetőbb elvárása sincs a másik nemmel szemben. Miért nincs? Azért, mert nem tartja magát jó csajnak/pasinak, és megelégszik bárkivel, aki őt elfogadja. Ennyi önbizalommal a kisugárzása meg kb. a béka segge alatt van, de biztos van olyan, akinek ez is bejön. Na, de térjünk vissza a srácra, aki abszolút nem anyagias, (Hogy is lehetne, hiszen az ő dolga lesz majd fizetni, neki kellene jól állnia (?)) és tényleg csak maximum annyi elvárása van, hogy a nő legyen számára szimpatikus, és ha ránéz ne kapja el a hányinger. Ki fog ezzel a férfival összeállni? Se pénze, se autója, nem is magas, sikeresnek se mondanánk. Ha külsőre nem mutat valami adonisz képet, vagy nem rukkol elő valami extrával, ami elnyomja az átlagosságot, akkor csak annak a csajnál van esélye, akinek mindegy, hogy hogy néz ki a lovag. Jó, hát innentől a dolgot már hősünkre bízzuk. Reméljük megtalálja az 1000-ből egyet. A 100. után megy úgy is lejjebb megy még az a kicsi önbizalma is…
 
Az anyagias csajokat hagyjuk meg a pénzes papáknak, meg a zsírverdás fenegyerekeknek. Nézzük most a nőket általánosságban. 10ből 9nek tuti, hogy van zsánere. Egy kis lista, ahogy azt már fentebb is említettem, de az még mondhatni hiányos is volt. Minél jobb nőnek tartja magát, annál inkább bővül a lista. Ahogy nő az ego, úgy nőnek az elvárások is. Most akkor ez hogy van? Egy állítólagosan jó nőnek, nem lehet átlagos pasija? Hogyne lehetne. Több lehetőség is van.
1. A pasinak van valami olyan extra tulajdonsága, ami feledteti az összes többi elvárást. Nem írok példát csajok, gondoljátok ki ti.
2. Tök mást mutat, mint ami. Kölcsön kocsi, kölcsön della, kölcsön ruha. Vagy ennyire hülye, vagy csak dugni akar.
3. A csaj veszettül jól néz ki, viszont nincs tisztában ezzel, tehát még nagy elvárásai sincsenek. Ekkor szoktuk látni, hogy a nagyon jó nő, egy csúnya sráccal van együtt. Nem mindig pénz van ám a dologban. Fogadni merek, hogy szakítás után, nem egy ilyen kaliberű fiú lesz a párja.
Nézzük csak meg ezt a lista dolgot kicsit részletesebben. Ahány nő, annyiféle elvárás. Nem biztos, hogy mindenki listázza ezeket, de azért a többség tudatában van a dolgokkal. Van zsánerük. Nekünk is van általában, a különbség az, hogy, ha meglátunk egy tök más típusú nőt, akkor az ugyanúgy tetszeni fog, és nem mondjuk azt, hogy: „A-a, neked nem szőke a hajad, bocs, de nem kellesz!” Most jön az, hogy mer’ nekünk csak lyuk-lyuk, aztán kész? Nem, hölgyeim, ez nem így van. Csak szimplán sokkal nagyobb skálánk van a jó csajra nézve, mint fordított esetben nektek. Szóval, ha a férfi, nem testesíti meg azt a képet, amit a nő elképzelt magának, legalábbis több a nem, mint az igen, akkor ott már nagy a valószínűsége, hogy ugrott a dolog. Miért? Azért, mert az első 5 elvárás a külsőre vonatkozik, ha meg az nincs kipipálva, a büdös életbe nem fogjuk tudni megmutatni neki, hogy mennyire jó humorunk, beszélőkénk, stb. Ez az igazság. Aztán, ha valahogy még is sikerül becserkésznünk a kiszemeltet, mert meg van bennünk az a plusz, ami miatt beadja a derekát, már csak az a kérdés, hogy a párkapcsolatra vonatkozóan milyen elvárásai vannak…
 
Ki a hibás? A nők, persze, mert el vannak szállva maguktól és csak a tökéletessel elégednek meg. Persze az a tökéletes igazából egy paraszt, aztán majd sírnak, hogy miért olyan fasz minden férfi... Na, de uraim, kicsit talán mi is kivehetnénk a részünk ebből a dologból, ugyanis ritka az, mikor egy nőnek alapból akkora az egoja, mint a ház. Mi vagyunk azok, akik feltoltuk neki, mert, ha csak elmegy mellettünk az utcán, muszáj valamit beszólni neki, nem? Legalább ne látná, hogy folyatjuk a nyálunk a riszált a popóra. Szóval ez van. Mondhatjuk, hogy 100ból egy nő az aki, kedves, közvetlen, nem beképzelt, nem buta és nem anyagias. (szerkesztve) Még el is szomorodnék, ha nem lennék benne biztos, hogy kb. ugyanez az arány van a buta, paraszt, nagyképű férfiak és a jó fej srácok között is. Tehát a dolog kiegyensúlyozott, csak nagyon rossz irányba halad…
 
Akinek nem inge…

 

Share |
F.Lackó 204 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr341786175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NiveaHappyTime 2010.02.25. 16:39:12

@Weiß Api:Azt hiszem az előzményt is el kéne olvasni,hogy értelmezni tud a hozzászólásom...

Weiß Api 2010.02.25. 16:39:42

@Kutyanyúl: "Elvárás: vállalkozó legyen, vagy diplomás vagy legalább 200-400.000 között keressen, gyereke ne legyen a srácnak de legyen 30-40 közötti, legyen autója, és saját lakása."

Ezt én mind hozom. Emellett mondom, hogy nem erre kattannak a nők - vagy te már valami második rostáról írsz? :-D A nők KÜLSŐSÉGEK alapján döntik el, hogy bevállalnak-e téged vagy sem.

Halo-effektus... A külsőd a halo-effektus révén ad egy szorzót az egzisztenciád megítéléséhez is. Ha külsőleg bejössz a nőnek (pontosabban barinők előtt fel mer vállalni!!!), akkor a rossz egzisztenciát egy feltörekvő, tehetséges fiatal induló egzisztenciájának fogja látni, és bevállal párkapcsolatra. Ha nem jössz be külsőleg a nőnek, akkor a jó egzisztenciát, sikeres életet SZÁNALMAS KOMPENZÁCIÓNAK fogja értékelni, és úgy fogja betálalni (pl. ilyen blogokon), hogy az egzisztenciájával próbáltad megvenni, és hogy ez milyen szánalmas.

Nyilván van valami statisztikai hibahatáron belüli arányú kivétel, de a 35-40 alatti diplomás és diploma felé tartó nők többsége konkrétan így működik. És ez az ironikus felhang ellenére NEM VICC.

Weiß Api 2010.02.25. 16:43:38

@NiveaHappyTime:

Hűha, feladtad a leckét... :-D

2010.02.25. 16:46:56

@F.Lackó: már írtam az arányokat, meg a tévedés esélyeit, hogy azok nem „párok”...

NiveaHappyTime 2010.02.25. 16:51:01

@Bölcs Ész: Nálam B.P.max.6-os egy tízes skálán.Jóképű,de semmi több.Ha Dolhai Attiláról beszélnénk,ő kapna egy tizest.
De hát ugye kinek-kinek izlése szerint.
Vegyük már tudomásul hogy az emberek külső alapján választanak maguknak társat.
A külső megfog,a belső megtart.Nagy igazság van benne.

Weiß Api 2010.02.25. 16:53:15

@céerem: " Annak szül a nő, akinek nagyobb a mamutölő husángja, mert az nagyobb százalékban védheti meg az utódját is. Evolúció. "

Elég groteszk, amikor rovarkarú, beesett mellkasú, keskeny vállú, előretolt csípővel álló "férfiak", OSZKÓPÉTER-ALTEREGÓK mellől pózolva oktatnak nők az evolúcióról. Nem mondom, hogy egy tisztán evolúciós kritériumok mentén történő választás tökéletes lenne (bár a jelenleginél jobb és méltányosabb lenne) , de amit csináltok (nem feltétlenül személy szerint te, de valamiért van olyan érzésem, hogy nálad pont betrafáltam :-)), az pont hadüzenet az evolúciónak. Az evolúciós mechanizmusok tiszta érvényesülése esetén eleve átrendeződnének a vagyoni-jövedelmi viszonyok a jelenlegihez képest - pl. Oszkópéterek és alteregóik nem az elitbe tartoznának. Emellett a kimondottam maszkulin, erős másodlagos nemi jellegű (erős izomzat, deltás, felfelé szélesedő alkat, széles állkapocs stb.) férfiakat preferálnák a nők párválasztásnál. Ezzel szemben de facto a gazdasági életben dúl a kontraszelekció, a nők elég nagy része - élen az ún. "értelmiségi" nőkkel - irtózik a férfias, izmos férfiaktól, és rendre szapulja azokat.

bagolybagoly 2010.02.25. 16:59:04

@Weiß Api: Ez igaz. Viszont nem érdemes hatalmas sorscsapásként megélni azt, hogy aki nem jön be, az hiába villogtatja az egzisztenciáját. Nem kilóra vesszük az embereket. Sőt, elképzelhető, hogy te magad se örülnél neki, ha téged akarnának "megvenni".

2010.02.25. 17:09:33

@NiveaHappyTime: na most mind Brad Pitt, mind Dolhai Attila jóképű, harmonikus arcvonású fikcó, mondhatjuk nyomi „magyarnő” szóhasználattal „jópasinak” is őket. Csak míg Brad Pitt markáns arcvonásokkal rendelkezik, addig Dolha Attila nyálas zsúrfiússal, de ez is jóképű. De mi lesz azokkal az átlagos fickókkal, akik e 2 fickó alatt vannak „szarpasiként” számontartva, he?

Szóval eleve jóképű fickókról beszélsz és már AZON BELÜL állítasz fel rangsort, az azon kívűl lévőket meg leszarod, vagy fikázod...

Ez pont olyan, mikor 2 fickó azon vitatkozik, hogy melyik a szebb v. jobb nő... Angelina Jolie, vagy Natalie Portman? Mindkettő basznivaló, csak az egyik kurvás, a másik kislányos arcvonású, ellentétben a sarki fűszeres zsírfejű tehénnel, akit senki se baszna meg.

comprende, babe? : )

NiveaHappyTime 2010.02.25. 17:13:01

@Weiß Api: Valaki felsorolta társkresős tapasztalait,a nők igényeit illetően.
Diploma,autó,lakás,jó fizetés,gyermektelen,izmos,sportos,stb.
Én is felsoroltam hogy milyen"elvárásaim"vannak a vállalkozó kedvű urak felé.
Remélem az ápoltság és igényesség nem tűnik luxus elvárásnak...
176 centi nem gond,nem ciki.
hiába van egy idealizált elképzelésem a FÉRFIRÓL,jön valaki a maga huncutan mosolygós szemével,és máris ő lesz számomra az ideális,mert....

Weiß Api 2010.02.25. 17:13:41

@neccharisnyás útonálló: "Mondjuk csak az anyagi alapokra épített civilizációnkban áll a pénz=alfahím -) örökítheti a génjeit ahova akarja egyenlet.
Majmócát szavannán megzabálta az oroszlán, ha lúzer volt, az eszesebb meg fent röhögött az ágon. Ott az intelligencia szelektált, és így lett neked 3 kiló idegsejt a búrádban."

Ez szadeszközeli, szélsőséges értékrendű bértollnokok elképzelése, hogy a társadalmi státuszt genetikai adottságok határozzák meg (ha azok határoznák meg, ilyeneket traktáló affektáló buzik nem lennének olyan társadalmi státuszban, mint amilyenbe a Kádár-korszak kontraszelekciója révén kerültek vagy közvetlenül ők vagy a családjuk). Furcsa, hogy ezt a nézetet szociáldarwinizmusnak nevezik, miközben Darwin pont arra hívta fel a figyelmet, hogy a civilizáció, illetve az ezzel kapcsolatos szervezettség a természetes kiválasztódás ellen hat. Nemrég olvastam erről Somló Bódog könyvében, ami valahol a neten is fent van teljes terjedelmében és ingyenesen.

Szóval ócska demagógiákhoz használják fel tisztességtelenül Darwin nevét (más esetben is - Darwin ugyanis tudtommal vallásos - tehát "kreacio-evolucionista" volt, de ez más téma) - pont az ő véleményével ellentétes nézetek alátámasztására. Ő ugyanis a civilizáció, a szervezettség természetes szelekció elleni hatására hívta fel a figyelmet, miközben a szociáldarwinista-elitista bértollnokok a Darwin szerinti kontraszelekció és a természetes szelekció közé egyenlsőségjelet tesznek.

Persze utóbbi saját társadalmi státuszuk igazolására, hazabeszélésre kitűnő. Azonban ha adódna egy olyan haváriahelyzet, amiben a nyers fizikai erő és a szellemi találékonyság hirtelen felértékelődne (pl. Bp-n kiönt a Duna - 2006-ban nem sok kellett - háború stb.), akkor valószínűleg fába szorult féregként kiáltozna a haváriamentes helyzetben lenézett, leprovinciálisozott izmos férfiaknak a sok affektáló "értelmiségi", aki most azt hiszi, hogy genetikai felsőbbrendűsége miatt van a társadalmi hierarchia felsőbb részén.

NiveaHappyTime 2010.02.25. 17:15:03

@Bölcs Ész: Tévedésben vagy.
Dolhai az én szememben jóképű,barátnőm szemében egy ragyás arcú,csúnya valaki.

Weiß Api 2010.02.25. 17:17:20

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: "Azert az a plusz sokminden lehet. Ott van pl. a Neccharisnya, aki tegnap harisnyakotoben flangalt. Nalam az plusz. "

Harisnya-fétisisztaként ezt megerősíthetem (bár én nem ragaszkodom a necchez). :-D

Ma sok fiatal nő nagyon nem érzi ezeket a dolgokat...

NiveaHappyTime 2010.02.25. 17:18:05

@Bölcs Ész: De akkor tudod mit?Úgy látom képben vagy valamennyire a magyar musical világgal.
Én még Szabó P. Szilvesztert is jóképünek tartom.
Vagy ha külföldi akkor Ralph Fiennes.

Weiß Api 2010.02.25. 17:19:39

@NiveaHappyTime:

Én pl. a fiatalkori Muráti Lilit tartom jó nőnek.

Weiß Api 2010.02.25. 17:26:57

@bagolybagoly: "Sőt, elképzelhető, hogy te magad se örülnél neki, ha téged akarnának "megvenni". "

Hogy örülnék-e neki, az az ellenszolgáltatástól függ. ;-)

2010.02.25. 17:36:40

@NiveaHappyTime: semmit nem cáfoltál... mert barátnőddel arról 2 jóképű fickóról vitatkoztok... ez olyan, mintha 2 szép nő közül a szőke nekem tetszene, a másik fekete hajú meg a barátomnak...

érthető?

de mi van akkor továbbra is a „szarpasikkal”?

2010.02.25. 17:38:17

@NiveaHappyTime: annyire azért nem.... Szabó P. Szilveszter (megnéztem most a neten) nem egy Ralph Fiennes, de nem ronda fickó....

most ismét pont ugyanazt a Pitt/Dolhai arányt és párhuzamot hoztátok fel, amiről beszéltem...

2010.02.25. 17:41:12

jaj, a faszom... 10 nőből 9-nek Brad Pitt tetszik, míg 1-nek Dolhai Attila... de kúrvára ki vagyunk segítve. : DDDD az átlagfickók (= „szarpasik” az „érzékeny” és kedves nők szóhasználatával) meg 1000 nőből 1-nek tetszenek. kurvajó arány, győzd kivárni. ; PPP

2010.02.25. 17:43:26

@Weiß Api: most nagy áradások lehetnek, kurva sok hó volt.

Weiß Api 2010.02.25. 17:46:19

@Saints and Thieves: "OK, lehet, hogy nem minden csaj csak a pénzre bukik, de azt fenntartom, hogy borzalmasak az állapotok társadalmilag."

Szerintem alapvetően nem a pénzre buknak, hanem külsőségekre (a pénz esetleg akkor jöhet szóba, ha nagyjából egyformának megítélt külsejű férfiak közül választanak). Nézd meg Céerem (ő egy CRM-adminisztrátor?) és Nivea-mitt'oménmicsoda hozzászólásait - gyakorlatilag csak külsőségekről beszélnek, akármilyen álszent, eminenskislány-stílusban is teszik ezt. Bántás nélkül feltételezem, hogy ők konkrétan a tipikus, átlagos magyar irodista nő megtestesítői.

"Nem lehet leszólítani senkit, a jobb csajok többnyire "megettem 10 limeot" arckifejezéssel járkálnak, ha meg valaki jófej, az vagy ronda, vagy dagadt."

Külön kéne vizsgálni, hogy miért frusztrált a fiatal nők nagy része, miközben a mai kor szerinti "fontos dolgok" - viszonylag vonzó külső, "eccerű" kis igényszintjükhöz viszonyított jólét, pozitív visszacsatolás-áradat a csapból is, előnyös megkülönböztetés oktatásban, munkahelyen stb. - nagy része rendelkezésükre áll.

"Nekem férfiként nem nagyok az elvárásaim, de azért nem is a béka segge alatt vannak."

Nekem is vannak külső elvárásaim, pl. nem csípem külsőleg a 15-20 % feletti túlsúllyal rendelkező nők nagy részét, de még ezalól is van kivétel! Nekem is van zsánerem (alacsony, vékony felsőtestű, széles csípőjű, szlávos-keleties arcú nők + extra: szemüveg!), azonban a számomra bevállalható nők spektruma meglehetősen széles. Férfitársaimnál hasonló a helyzet, de azzal, hogy azonos zsánerű két férfit nem is nagyon ismerek, mégis van több férfitársammal a bevállalható nők körében közös halmaz. Egyébként az említett zsánerem mára mintha divatossá is vált volna - nagyon el vannak szállva maguktól az ilyen csajok. A '90-es években az ilyen külsejű csajokat esetlen, csúnyácska szürke egérnek tartották, haverok, évfolyamtársak az elmém épségét kérdőjelezték meg, amikor ilyen csajba estem bele, illetve ilyet szedtem fel. Ma pedig egy sztártípus lett ("lolitás", "diáklányos", "office girl" stb.) - bár ma már gyakorlatilag minden nőnemű élőlényt jó nőnek kötelező tekinteni.

Mindezekkel szemben a férfiaknak csak egy szűk, zéró toleranciával kezelt rétege számít m "jó pasinak", miközben gyakorlatilag minden nő "jó nőnek" számít.

"akárhol járok, a ridegséget tapasztalom (Gödör, könyvtár, Westend, Margitsziget, késdobáló, túljókocsma, étterem, faxxomtudja), és ez nem hinném, hogy csak rám vonatkozik, mert változó anyagi helyzetű és külsejű haverjaim is emlegetik a dolgot rendszeresen .Én a '80-as években születtem, és nem egy fiú meg lányhaverom szülei emlegetik, hogy az "ő idejükben" sokkal könnyebben és egyértelműbben ment ez az egész. "

Így van, ez nemcsak "rád vonatkozik", tényleg ez az alapkép mindenhol. Egyébként nekem az Old Man's "becsajozási rátája" jó a közelmúltban, de én talán hozzád képest "old man" is vagyok, mert a '70-es évek közepén születtem. :-) Gödör-féle helyeken felbukkanó neomarxista bölcsész-sznobok számára - ahol néha jazz-koncerten megfordultam - az én fizimiskám nem az az ismerkedési ingert kiváltó fizimiska. :-)

Weiß Api 2010.02.25. 17:46:50

@Bölcs Ész:

Ez nekem is eszembe jutott.

Weiß Api 2010.02.25. 18:01:17

@Bölcs Ész:

Ez a szemlélet, miszerint Brat Pitt sem elég jó (!!!!!) az oka konkrétan a lesújtó demográfiai tendenciáknak. Életképesebb népeknél nem mérlegelik barinőkkel affektálva a nők, hogy ki elég jó, és kit lehet bevállalni, kit nem kéne bevállalni. Itt addig megy ez a pragmatikusnak hitt mérlegelés, osztás-szorzás, hogy kifut a szülőképes korból a nők nem kis hányada. Már 5 % ilyen nő is komoly torzulást okozhat, de szerintem ennél jóval nagyobb arányról beszélünk. A gyereket szülő nők elég nagy része pedig megáll egy gyereknél, és elválik - majd játssza ugyanazt a bulizó, mindenféle jöttmenttel, külföld turistával, angol legénybúcsússal, olasz szexturistával stb. összefekvő életmódot, amit előtte is űzött. Illetve elég sok magyar nőnek ilyenből figyelt be az egyetlen gyermek - olasz, norvég, angol stb., soha többet nem látott "apától". Konkrétan akadtam már össze ilyen nővel évekkel ezelőtt, aki eljátszotta a "külföldi eltűnt apukás" szituációból fakadóan az áldozatpózt (egyébként ő mindezzel együtt nem volt annyira rossz arc az átlagos irodista nőkhöz képest, volt humorérzéke, és bevállalós is volt :-)).

Egyébként felmérések alapján a fiatal nők többsége két gyereket TERVEZ. Csakhogy a terv nem teljesül minden esetben, mert sokan addig várják a "tökéletest", amíg rájuk esteledik. Ez okozza a demográfiai válságot.

A piaci viszonyok úgy néznek ki, hogy adottak a férfiak, akik az odvas fát is bevállalják, és adottak a nők, akik szerint a férfiak 80 %-a vállalhatatlan. Ha a férfiak többsége elhatározná, hogy a mai naptól kezdve komolyan válogat (nem áll le ápolatlan, kövér, arrogáns, nőietlen nőkkel), és szűkíti a számára bevállalató nők körét, az gyorsan helyrebillentené a viszonyokat. Ha ez nem történik meg, az utánunk jövő generációknak már nem egy-két húzottszemű osztálytársa lesz, hanem a fél osztály húzottszemű lesz, 100 év múlva pedig nem fogsz magyar szót hallani az utcán... A húzottszeműek még a jobb eset, muzulmánok is jöhetnek... Ez az értékes terület nem fog üresen maradni népességcsökkenés esetén - fel fog szabadulni a bevándorlás. Ezek a kilátások, ha nem változik a helyzet.

2010.02.25. 18:09:56

@Weiß Api: ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni, folytasd te ezt a blogot, bár nem annyira pörgős, mint az „Érett nők” : )

NiveaHappyTime 2010.02.25. 19:31:33

@Bölcs Ész: De nem is az a kifejezett férfiszépség.Tulajdonképpen mondhatnék bárkit,a te szemedben akkor is jóképű pasi lenne csak mert...
Most már el nem tudom képzelni a te szemedben ki a csúnya,vagy szarpasi.
Esetleg magadról beszélsz?
"az átlagfickók (= „szarpasik” az „érzékeny” és kedves nők szóhasználatával) "
Te ezt hol olvastad,mutasd már meg?
Ugye valami nagyon nagy trauma ért,azért veszed nullába a női nemet.
Ilyen hozzáállással nem csodálnám ha szarpasinak tartanának.

@Weiß Api: Nem lehet mindenkinek B.P.a No.1.A szépség annyira relatív...Nem elég hogy valaki szép.Kell hogy legyen benne valami szabálytalanság hogy különleges is legyen.
Mellélőttél,nagyon messze vagyok az irodista nőtöl.Annál sokkal pörgősebb munkám van.
Ja vállalom fontos a külsőség a számomra.Mint mindenki számára.Igen van ideálom,de nem ragaszkodom mereven az elképzelt álom férfihoz.

Tudod cipőt is úgy veszek,hogy meglátom a kirakatban,megtetszik,felpróbálom,hazaviszem.Ha viselése közben kiderülne hogy szorít,töri a sarkam,akármennyire is tetszik a szekrény mélyére rejteném.

Való igaz lassan kifutok a szülőképes korból,de végül is már teljesítettem a tervet,2 db.gyermekkel.És még kövér sem vagyok szülések után....:-P
Sőt szexturistát kiszolgáló kurva sem vagyok.A gyerekeim egy apától származnak.
Pénzről mégegyszer...Egy 30-40 éves férfitól azért már elvárható hogy tudja eltartani magát,tudjon valamit felmutatni.Én is eltartom hármunkat.
ja hogy lenne olyan jelentkező akinek ez a vonzó és nem én?Ja hogy a férfiak között is vannak számító,haszonlesők?mert nekem lakásom van,üzletem van,és még tartalékom is akad?
Erről kedves férfiak miért nem beszéltek?

2010.02.25. 19:53:30

@NiveaHappyTime: „De nem is az a kifejezett férfiszépség”.

én ezt már ma 3x leírtam, ne ezt hozd cáfolatnak kösz... a „jópasik” kaszt alján helyezkedik el, ezen mi nem érthető?!??! nem 10/10, hanem 8/10... de azért „ronda”...

„Tulajdonképpen mondhatnék bárkit,a te szemedben akkor is jóképű pasi lenne csak mert...”

na mondjad akkor Woody Allent... : DDD

„Esetleg magadról beszélsz?”

húhúhú... nem én tartom magamat csúnyának.... szerinted miről szóltak itt a hozzászólások?

„"az átlagfickók (= „szarpasik” az „érzékeny” és kedves nők szóhasználatával) "
Te ezt hol olvastad,mutasd már meg?”

hétköznapi női beszéd, húzd ki a fejed a monitorból és menj ki az utcára.
te egy burokban élsz.

„Ugye valami nagyon nagy trauma ért,azért veszed nullába a női nemet.
Ilyen hozzáállással nem csodálnám ha szarpasinak tartanának.”

a szokásos képmutató, sunyi elcsépelt szöveg. ez és az eredeti ok inkább a magadfajtáról szegénységi bizonyítvány... el kellene gondolkodnod a mai napon hozzászolók kritikáján a magyar nők nagyrészével kapcsolatban.

„azért veszed nullába a női nemet.”

szted okkal, vagy ok nélkül?
elég keményen megdolgoztak érte. de te még folytatod is, hogy egyszerű társadalmi jelenségeket, problémákat észre sem veszel, megpróbálod a jelentőséküt kicsinyíteni...

„Ugye valami nagyon nagy trauma ért,”

nagyon nagy trauma az utcán ez sok felfuvalkodott, citromba harapott nő varánusz pofája, te kis lélekellemző. : )

„Ilyen hozzáállással ”

sztem másnak, másoknak a hozzáállását vizsgáljuk éppen, ha nem tünt volna fel és nem az enyémet.

2010.02.25. 19:56:31

@NiveaHappyTime: „Ja hogy a férfiak között is vannak számító,haszonlesők?”

elhanyagolható arányban, mint fordítva, csókolom... téged akkor nagy kihasználtak és csak a csalódás beszél belőled, ha haszonlesőkkel találkoztál csak....

Linton Samuel Dawson 2010.02.25. 20:25:53

@NiveaHappyTime: így van, és ha a külsőm senkit sem fog meg, akkor maradok egyedül halálom napjáig...

NiveaHappyTime 2010.02.25. 20:43:16

@Bölcs Ész:
Van aki W.A.-t szépnek tartja.Ha szeretsz a csúnya is szép lesz.Fordítottja,hiába szép valaki vagy valami,ha nem szereted.
Kinek mi az átlagos.Szubjektív dolog,mindig egyéntől függ.
Talán el kellene a magyar férfiaknak gondolkodni,miért olyanok a magyar nők amilyenek.
Fordítsuk meg.Miért hallom sok nőtöl hogy nem talál magának normális férfit?Miért van olyan lesújtó vélemény róluk?Talán okkal mert megdolgoztatok érte.
Mindkét nem citromba harapott fejjel jár-kel az utcán.Azt hiszem nagyon nem kell csodálni.Mindenki a létbizonytalanság szélén táncol,húzza az igát a nagy semmiért,mitől lenne kirobbanó jókedve?
Számomra te,a más,mások vagy.
Hidd el nem tudnak kihasználni,még nem jött össze senkinek.Él bennem az anyaoroszlán,két emberke jövője függ tőlem.
És nyugi megértem a férfiakat,látom is a problémájukat.Előszeretettel osztják meg velem azokat.Nem hiába szokták mondani,fiúsítva lettem kislánykoromban.Mindig is jobban vonzott az ő társaságuk mint a lányoké.
Inkább a műanyag dömpert választottam a hajasbaba helyett.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.02.25. 20:53:06

@Weiß Api: Hű, de furcsa férfitől hallani a "barinő" kifejezést!
Mi ez az értelmiségi fóbia? Nem vágom. Ja, bocs, megvan, leninbá. Egyébként is marhára "értékelem", hogy felhoztam két lehetséges szelekciós szempontot, te meg frankón összemostad a kettőt egy paranoiás elméletbe, amibe MUSZÁJ volt politikát is keverni.

Norden 2010.02.25. 21:25:29

Az átlag csajok felfuvalkodottsága onnan is van, hogy hozzájuk több férfi megy oda próbálkozni, mint egy bomba nőhöz (a férfiaknak azért még van realitásérzékük). Eléggé ki is tudja az ilyen csajokat akasztani ha a valósággal találkoznak. Például a netes társkeresős forumokon rendszeres női sírás, hogy ha elutasítanak valakit, megkapják, hogy te sem vagy olyan nagy szám, mit válogatsz.

SassyGurl 2010.02.25. 21:29:39

@Norden: most nem vagyok hajlandó végig olvasni az összes hozzászólást.....
na de álljon meg a menet, ki mondja meg, hogy ki az átlag csaj?

SassyGurl 2010.02.25. 21:39:13

Elgondolkoztam ezen az "elvárások" dolgon...
nekem kb. ennyi volt mindig is: intelligens, humoros( talán ezt tenném az első helyre, mert ha egy fapofa, aki soha nem nevet, kilőve), aztán kb. ennyi. külső....hmmm nem is tudom, korábban mindig azt hittem,hogy nekem a magas férfiak jönnek be (én 162cm vagyok), mert ahhoz olyan jó hozzábújni stb. ehhez képest a nagy szerelem egy 172 cm-es kis humorzsák :))

Weiß Api 2010.02.25. 21:53:31

@neccharisnyás útonálló

Te teljesen félreértetted, amit írtam. Hogy jössz ahhoz amúgy, hogy fóbiának nevezd a KRITIKÁT? Ki vagy te ehhez?

Az pedig miért is fáj neked, ha esetleg megvillan némi politikai vonatkozás? Talán tilos? Na, ritka kivételektől eltekintve többek között ezért ultragáz a magyar "értelmiség". Magát arisztokratának tartó, meghunyászkodó, sunyító, megfelelési kényszeres, sznob banda.

Weiß Api 2010.02.25. 21:56:57

@Norden: "Például a netes társkeresős forumokon rendszeres női sírás, hogy ha elutasítanak valakit, megkapják, hogy te sem vagy olyan nagy szám, mit válogatsz. "

Magyarul nyávognak, ha olyan visszajelzést kapnak, mint amilyet adnak? :-D

2010.02.25. 21:58:52

@NiveaHappyTime: „Fordítsuk meg.Miért hallom sok nőtöl hogy nem talál magának normális férfit?Miért van olyan lesújtó vélemény róluk?Talán okkal mert megdolgoztatok érte.”

hülyeség... rengeteg normális fickó van, csak a magyar nőknek ők nem elég jóképűek... (már 100x rágjuk ezt a témát)

ill. el kellene dönteni, hogy ki mit ért normális alatt, mert a csomó nő egyik nap ezt, a másik nap meg amazt...

„Hidd el nem tudnak kihasználni,még nem jött össze senkinek.Él bennem az anyaoroszlán,két emberke jövője függ tőlem.”

és mi a helyzet a gyermekek apjával?

2010.02.25. 22:00:16

@Linton Samuel Dawson: így van... de ezeknek ez is bonyolult. (jó) külső alatt elsősorban (harmonikus) arcvonásokat kell érteni. testalkat annyira nem számít, mint sokan gondolják...

2010.02.25. 22:01:29

@neccharisnyás útonálló: „Hű, de furcsa férfitől hallani a "barinő" kifejezést!”

azért tette idézőjelbe, mert nem ő használja, hanem ezen lányok barátnői. tudod, idézet-idézőjel összefüggés, te kikúrt hülye. : (

Weiß Api 2010.02.25. 22:03:52

@Bölcs Ész:

Ezek idiótán jópofizva azt hiszik, hogy jófejek, közben nulla humorérzékkel, bemerevedett begyepesedettséggel, bekövült értetlenséggel reagálnak a humorra, iróniára.

És akkor én vagyok értelmiségifóbiás. :-D

Weiß Api 2010.02.25. 22:23:01

@NiveaHappyTime:

Önmagában nem azt tartom a legnagyobb problémának, hogy a külsőségek fontosak. Álszent dolog lenne ezt megpróbálni teljesen kiiktatni. Azt tartom problémának, AHOGY működik a külsőségek megítélése a nők által. Ha ugyanaz lenne a nők hozzáállása, hogy felvállalják a saját ízlésüket, a saját ösztönüket, mint a férfiak, akkor nem pontosan ugyanaz a trendi sablonarc lenne a nők 98 %-ának a "párkapcsolatra alkalmas" férfitípus. Hanem olyan sokrétű lenne a férfikeresleti oldal igénye, hogy a férfiak döntő többsége megfelelne valakinek. Csakhogy a nők divatból választanak, nem ösztönből, és ebben nagyon kevés nő vállal a divattól eltérő ízlést. Persze, mondjátok majd, hogy a barinőitekkel veszekedtek, hogy ki a jó pasi, és aki szerinted jó pasi, az a barinődnek hányás, és neki olyan jó, aki neked nem - azonban tapasztalatból mondom, hogy ilyenkor hajszínárnyalatokról, a haj hullámosságának amplitudójáról, szemszínárnyalatokról beszéltek, és nem alapvető különbségekről. Ilyenkor nem arról vitatkoztok a barinőitekkel, hogy neked egy nyakigláb, izomtalan pali tetszik (ami a trendi), a barinődnek meg egy középtermetű, izmos (amitől ma irodosta nők irtóznak), hanem két nyakigláb, izomtalan divatjuppit hasonlítgattok azzal, hogy neked x hajszín jön be, a barinődnek pedig KIZÁRÓLAG y hajszín jöhet szóba, és ezzel az illető pali élből szarpasi kategóriába esett. Ezzel szemben amikor én férfitársakkal vitatkozom, hogy ki a jó nő, akkor kb. annyi hasonlatosság van kettőnk zsánere között, hogy földig ér a lábuk...

Ezt nem kitalálom, annyit voltam nők körében az utóbbi 20 évben, hogy nem igaz (nyelvi speces gimi, gazdasági, jogi felsőoktatás, gazdasági munkakörök szinte kizárólag női osztályokon, jelenlegi és volt csajaim, ismerőseim női stb-stb-stb.). Elkezdetek egy mondatot, én befejezem helyettetek, annyira tudom, hogy hogy működtök. Szóval én nem a műszaki szakközépbe és gépészkarra járt geek vagyok, aki ha nem trendi külsejű. akkor poszteren lát az anyjánál fiatalabb nőt.

Ha valamit megtanultam ezalatt az idő alatt, akkor az az, hogy a nők kire mondják, hogy "jó pasi" és kire adnak ki kollektíve hányást imitáló effektusokat, amikor kimegy az illető az ajtón. Tudom, hogy milyen típus van megfogva tartós kapcsolatra, és tudom, hogy hogy működik a csoportnyomás ebben női közösségeken belül (barátnői vétó - ez lehet, hogy vicceskén hangzik, de véresen komoly döntést befolyásoló tényező, ki ne hallott már pl. ismerkedéskor a nőt FIZIKAILAG elrángató, fintorgó barinőkről, az ismerkedéskor lelkes csaj által első randira híváskor tapasztalható pálfordulatról - telebeszélik ezek egymás fejét az emberformájú férfi ellen).

Annyira egyforma a nők többsége ilyen téren, hogy nem igaz. Olyan szinten lehet általánosítani, hogy nem igaz. Mondom, ezt nők között eltöltött 20 év mondatja velem, nem a levegőből szedem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.02.25. 23:03:20

@Bölcs Ész:
1. Netikett (gugli jóbarát)
2. Idézem a hsz-t, amire reagáltam, segíts már megtalálni az általad emlegetett idézőjeleket....

Úgy írod, mintha óriási lemondás lenne részedről az a 4 cm (kemény 2,22 %), és ezelőtt a lemondás előtt térdre kéne borulnunk (persze erre majd nyilván azt válaszolod, hogy "Nemis! Nemis!"). Barinők előtt ciki?

@Weiß Api: Miért fáj a politika? Nem fáj a politika, kicsit sem. Akkor nem járkálnék polblogokra. Ám elég érdekes a párválasztási mizériákból kilukadni az ilyen-olyan fizetett posztolókig egy férfi-női kapcsolatokkal foglalkozó blogon. Ami meg a pártirányultság belövését illeti...... ne lottózzál. Felesleges pénzkidobás.

NiveaHappyTime 2010.02.25. 23:15:36

@Weiß Api: Ezt se cáfolni,se megerősíteni nem tudom.
Először is,mert itt éppen arról van szó,a nők mi alapján választanak.Nő vagyok,ennélfogva elfoglut saját magammal szemben.Én csak arról tudok nyilatkozni,nekem kb.milyen férfi az ideálom,és eddig milyen férfiakkal alakult ki kapcsolatom.

Másodszor azért,mert nem gyűjtök magam köré barátnőket.Van kettő hölgyemény akiket barátnőmnek mondhatok.Nem tartunk picsulós csajos estéket(nem ismerik egymást),kibeszélve a szemét férfinépség szemét húzásait,nem tárgyaljuk ki,melyikünk pasija hogy teljesít,mekkora van neki,stb.
Dolgoztam kimondott női munkahelyen,tudom hogy nem egyszerű sok nő együtt.Építőipari szakmunkás a legtöbbje.Fúr-farag...Még menstruálni is szinte egy napon kezdenek.

Nem tudom hogy van ez az általad irodistaként emlegetett nőknél,én mint nem irodista a határozott,férfias férfiakra teszem le a voksom.A belső tulajdonságait menet közben ismerem meg,az alapján választani nem tudok....Legyen sportos,de ne az izmaiban hordja az eszét.
Izmos pocak nem akadály.
Lassan szállóigémmé vállik...:-D

@Bölcs Ész: Kitörölhetném a bíróság által megitélt havi gyerektartás összegével,azt is részletekben.Heti két órát eltölt a gyerekeivel.
Nem ér rájuk,nincs pénze rájuk.Építkezik,nősülni készül,és közben sokat utazgat.
Most mondjam hogy az átlag magyar elvált apuka?Nem szívesen általánosítok,mert ismerek másféle hozzáállású elvált apukát is.

"hülyeség... rengeteg normális fickó van, csak a magyar nőknek ők nem elég jóképűek... (már 100x rágjuk ezt a témát)"
Egyéni izlés kérdése,kinek mit jelent az hogy jóképű.Lehet hogy a szeme az ami megfog,és ha szépnek találom a szemét,szépnek fogom találni az egész embert.Főleg ha működik is köztünk az a bizonyos kémia.
Az hogy mi a normális számomra,nagyjából elmondtam már.Vannak még apróságok,amit nehéz megfogalmazni.Az hogy hűség,bizalom,őszinteség,sablonszöveg.Alap,de sablon.Minden normális ember ezekre vágyik igazán,és arra hogy szeressék.

bagolybagoly 2010.02.25. 23:35:56

@Weiß Api: Az egyetlen baj, pont ahogy mondod, hogy nincs összhangban a kereslet-kínálat. Bizony a legtöbb pasi az odvas fát is ... vagyis úton-útfélen boldog-boldogtalannál próbálkoznak, tulajdonképp csak annyi a megkötés, hogy az alany éljen és mozogjon. na most ha férfiak nagy része ilyen, akkor a nők nagyrése folyamatosan azt kapja a fejére, hogy n"a gyere má', na akkor valami', figyejé má' én vagyok a faszacsávó". Muszáj felvenniük a szemellenzőt.

Madpapa 2010.02.26. 08:38:50

Olyan nyafogós ez az egész. Egyedülálló vagy és lepattintanak a csajok? Vagy van nőd de te jobbra vágysz de sikertelenül?

Linton Samuel Dawson 2010.02.26. 12:05:21

Az a kellemetlen, ha valami miatt mindig lepattintják az embert a lányok. Nem vagy elég jóképű, vagy nem vagy elég izmos, vagy elég magas. (Vagy túl magas vagy, én már ezt is megkaptam, nem viccelek.) Röviden: valami miatt nem vagy elég jó.

Ebben az a visszás, hogy a lányok mindig azzal jönnek, hogy ők nem érik be akármivel, nem állnak össze bármilyen jöttmenttel, nekik valami különleges kell. A rideg valóság viszont sajnos az, hogy a nők se mind különlegesek, ergo nem látom ezt az erkölcsi emelvényt, amiről jogosan lehetne szajkózni a "nekem ilyen meg olyan pasi jár" szövegeket.

A külön kedvencem, amikor azért ekéznek, mert a szüleimmel lakom (ezt is megkaptam már). Hát bazz, 24 éves végzős egyetemistaként hol kéne laknom?

Egyébként a pénz szerintem nem annyira fontos. Persze, ne legyen szakadt az ember, meg ilyesmik. De mondjuk a jóképű haverom esetében sose volt kardinális, hogy ő is a szüleivel lakik, vagy, hogy nincs kocsija.

www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw

Weiß Api 2010.02.26. 14:33:22

@Linton Samuel Dawson:

"túl magas vagy, én már ezt is megkaptam, nem viccelek."

Símán van ilyen is. Pont ilyen ne lenne? Van nő, aki úgy határozza meg a szóba jöhető férfi magasságát, hogy legyen min. 184 centi, de ne legyen magasabb 187-nél. Ez nem vicc, ez egy konkrét eset.

El tudom képzelni, milyen méretezési számítások mehetnek ilyen nők agyában, mielőtt a fenti döntés megfogalmazódik bennük. :-DDDDD

Weiß Api 2010.02.26. 14:36:02

@F.Lackó:

Madpapa - fenti megnyilvánulása alapján - feltehetőleg az a fajta, aki azzal jön ide, hogy bibibí, neki semmi baja a nőkkel, mit akar a sok lúzer, akiket most RAJTAKAPOTT. Az ilyen fajzatot 90 fokban el kell forgatni a gravitáció irányába, aztán tripla elszúrt Rittberger a gyomorszáján. :-D

2010.02.26. 14:40:02

@Weiß Api: én is észrevettem, hogy sótlanok, lagymatagok és buták.

2010.02.26. 14:41:35

@neccharisnyás útonálló: akkor nem volt idézőjel, tévedtem. de akkor is nem érted az iróniát, mert úgy haszálta...

2010.02.26. 14:43:22

@NiveaHappyTime: „Egyéni izlés kérdése,kinek mit jelent az hogy jóképű.”

Erre már 4x adtam magyarázatot...

2010.02.26. 14:44:38

@F.Lackó: hagyd, ez is hülye. : )

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.26. 14:48:15

@Weiß Api: @Bölcs Ész: Örülök, hogy ti is hasonlóan látjátok! :)

2010.02.26. 14:48:39

@Linton Samuel Dawson: „A külön kedvencem, amikor azért ekéznek, mert a szüleimmel lakom (ezt is megkaptam már). Hát bazz, 24 éves végzős egyetemistaként hol kéne laknom?”

aljas sunyi banda ez, aki csak a picsáját mereszti... telhetetlen szarok.

„Egyébként a pénz szerintem nem annyira fontos. Persze, ne legyen szakadt az ember, meg ilyesmik. De mondjuk a jóképű haverom esetében sose volt kardinális, hogy ő is a szüleivel lakik, vagy, hogy nincs kocsija.”

pontosan! az összes emberi tulajdonságodat és körülményeidet az arcod vonatkozásában fogja megítélni.

Egyébként az igazság itt van már 8 éve, hogy mi számít és mi kell a nőknek, ha vkinek van SOK szabadideje, akkor érdemes ide benézni és éveket is visszaolvasni:

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9063241

2010.02.26. 14:54:08

@F.Lackó: ez az egyik legnagyobb társadalmi tabutéma. rengeteg fickó nem mer beszélni róla, mert megkapja a lúzer, nőgyülőlő titulust.... ha 1-2 magyar nő hozza a sunyi, önimádó, telhetetlen és beképzelt stílust a nagy büdös semmire, az még nem baj. ha viszont ezt több százezren csinálják, akkor az már társadalmi, szociális és demográfiai katasztrófa.

szóval az utóbbi 1 évben több fickó ki meri nyitni a száját, mint mondjuk 5-10 évvel ezelőtt, hogy a magyar nőkkel nagyon nagy emberi problémák vannak és nem csak bénán hízelegnek... ez vhol jó jel!

Madpapa 2010.02.26. 14:55:00

@F.Lackó: Talán nem derült ki?
Az egész írásod a nyafizásról szól, hogy azok a nők akik neked tetszenének, szarnak rád. Helyesen kell megválasztani, hogy hol kutakodj. Persze, mindenki esik pofára, én is. Esetleg nyafizok is, de ettől még nem megy az ember a víznek és legfőképp nem tol át minden felelősséget a másik nemre, mint ahogyan te teszed.

Madpapa 2010.02.26. 14:55:38

@Weiß Api: Gondolom, te vagy itt az ügyeletes seggnyaló. Jó lefetyelést :-)

Weiß Api 2010.02.26. 15:01:49

@madpapa:

Ez az igazi vérbeli, kipróbált bolsevik tempó, amikor a kritikát nyafogásnak nevezik - megspékelve kárörvendő-kioktató felhanggal.

Seggnyaló? Minek?

NiveaHappyTime 2010.02.26. 15:08:13

Na most beképzelt,büdös ribancnak is lehet titulálni ezek után...

Én annyira vagyok nő,és olyan nő vagyok,amennyire és amilyen férfival állok szemben.

Úgyhogy kedves fiúk,amig ti bennem csak az ingyen megtömhető lyukat látjátok,aki amúgy szerintetek nemét tekintve a társadalom legalja,addig én is egy aljas,haszonleső,kurva leszek.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.26. 15:09:11

@madpapa: Nagyon érdekes a gondolkozásod, és az, hogy miket nem tudsz leszűrni (persze tévesen) egy-egy cikkből. :) Egyedülálló vagyok, szarnak rám a csajok, vagy van nőm ,de jobbat akarok? :D Neked ebből a cikkből tényleg ez jött le? Hmm.. érdekes. :)

2010.02.26. 15:13:00

@NiveaHappyTime: nem veszed észre, hogy az írásod minimum fele önfényezésről, áldozatpózról, önheroizálásról szól... aztán meg nézel értetlenkedve, mikor a férfiaknak problémájuk van ezzel...

2010.02.26. 15:13:47

@F.Lackó: okoskodó kibic beleugat, van ilyen, tipikus sablonfigura, sablonszöveggel... bannolni kell. : )

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.26. 15:17:20

@Bölcs Ész: Mondasz valamit, de én ezek után tényleg kíváncsi lennék, hogy a többi cikkhez mit szól. :D

Weiß Api 2010.02.26. 15:19:22

@NiveaHappyTime:

"Én annyira vagyok nő,és olyan nő vagyok,amennyire és amilyen férfival állok szemben."

Hűha! Ez akkorát ütött, hogy hetekig nem fogok tudni aludni. ;-)

2010.02.26. 15:20:22

@NiveaHappyTime: „Úgyhogy kedves fiúk,amig ti bennem csak az ingyen megtömhető lyukat látjátok”

azért annyira ne tartsd magad... inkább gondolkozz el azon, hogy mivel üzted el a férjedet....

„Én annyira vagyok nő,és olyan nő vagyok,amennyire és amilyen férfival állok szemben.”

ezt úgy hívják, hogy relatív nő (mindig csak máshoz viszonyítva érzi magát a kibaszott nagybetűs nőnek), meg szeszélyesség. az ilyen ember megbízhatatlan és kerülendő nagy ívben.

„aki amúgy szerintetek nemét tekintve a társadalom legalja,”

megdolgozol érte, meg olvasd vissza magad. : )

„addig én is egy aljas,haszonleső,kurva leszek. ”

érdekes, senki nem mondott itt ilyet rólad, te hoztad elő, kész lebukás : PPP korábban még ezt mondtad, hogy mennyire rohadtul önálló vagy, most büszke arra, hogy parazita... : (

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.02.26. 15:21:39

Rosszul látom, vagy tényleg kiforgatjátok egymás szavait már egy jó ideje?:)

Linton Samuel Dawson 2010.02.26. 15:25:10

@Weiß Api: a férfi (bocs, Férfi) pedig az, aki mellett nőnek (bocs, Nőnek) érzi magát.

2010.02.26. 15:26:55

@F.Lackó: rosszul látod, én csak lefordítom magyarra és felhívom a figyelmet az ellentmondásaira. össze-vissza beszél... : )

Weiß Api 2010.02.26. 15:30:15

@Bölcs Ész: "ez az egyik legnagyobb társadalmi tabutéma. rengeteg fickó nem mer beszélni róla, mert megkapja a lúzer, nőgyülőlő titulust.... ha 1-2 magyar nő hozza a sunyi, önimádó, telhetetlen és beképzelt stílust a nagy büdös semmire, az még nem baj. ha viszont ezt több százezren csinálják, akkor az már társadalmi, szociális és demográfiai katasztrófa.

szóval az utóbbi 1 évben több fickó ki meri nyitni a száját, mint mondjuk 5-10 évvel ezelőtt, hogy a magyar nőkkel nagyon nagy emberi problémák vannak és nem csak bénán hízelegnek... ez vhol jó jel! "

A férfiak többsége ma konkrétan elvakult feminista.

Viszont tényleg látszik némi mozgás az ilyen irányú kritikák vállalásában, a klasszikus sajtóban is elkezdtek megjelenni ilyen megnyilvánulások, nemcsak blogokban és fórumokban. Ez pár éve elképzelhetetlen lett volna. Azt látom, hogy az utánunk jövő generációk (mostani 18-25 évesek) férfijai sokkal nehezebb helyzetben vannak, mint mi voltunk annyi idősen. Szerintem döbbenetes lehet a szűz huszonéves srácok aránya. :-( Igaz, szerintem nálunk sem volt nulla a felsőoktatásban (nekem viszont az volt jó időszakom csajozásilag). A mi generációnkból sok férfi az anyagiakra fogja az elutasítottságát, miközben a külseje miatt utasítják el - ők huszonévesen nem élték át azt a brutális elutasítottságot, mint a mostani 18-25 éves srácok, és ringatja magát abban a kvázi "illúzióban", hogy nem a külsejével (megváltoztathatatlan), hanem az egzisztenciájával (megváltoztatható). A fiatalabb generációkban szerintem élesebben lerí, hogy miről van szó, amikor a gazdag szülők gyerekét is szanaszét alázzák a csajok, ha nem elég trendi a külseje. Szerintem akik a neten most ki merik mondani, hogy mi a pálya, főleg a 18-25 éves generáció tagjai lehetnek. A nőknek hajbókoló, kárörvendő, feminista faszok pedig a mi korosztályunkból valók lehetnek.

2010.02.26. 15:45:39

@Weiß Api: „A fiatalabb generációkban szerintem élesebben lerí, hogy miről van szó, amikor a gazdag szülők gyerekét is szanaszét alázzák a csajok, ha nem elég trendi a külseje.”

jó meglátás.

„A nőknek hajbókoló, kárörvendő, feminista faszok pedig a mi korosztályunkból valók lehetnek. ”

biztos ők a révbeértek és „sikeresek” a dagadt nőjükkel, akik tudják már mi a dörgés az életben. : DDD egyénként buta és szép/elfogadott férfinak születni is áldás...

Zoelee 2010.02.26. 20:44:09

@Weiß Api: Eltaláltad, én is beleesek a 18-25-be. És a nem csak itt elmondottak alapján szívesebben élném a jelen életem (értsétek úgy, ahogy kell!) 10-15 évvel ezelőtt. Ismerek egy csajt, nagyon tetszett, hajtottam rá. Egyáltalán nem szupermodell, de az egója és az elvárásai valahogy mégis kurvára az egekben járnak. Koppantam, amikor hajtottam rá, nem is kicsit. Egy este elhívtam egy helyre, kimentem telefonálni 2 percre, és amire visszaértem ott smárolt egy vadidegen 35+ német f*sszal. Férfiszemmel is elég rusnya volt, de egy német cégnél valami fejes lehetett, ezt elcsíptem egy korábbi beszélgetésből. Mi jön le ebből? Tuti pénzes, biztos bmw-vel jár. Rusnya, de le van sz*rva. Ez nem is lett volna akkora baj, ha a csaj nem hitette volna el velem, hogy lehet valami a dologból. Gondolom akivel történt már hasonló, az átérzi a helyzetet, és az azt követő reakciókat.
Szóval hölgyek, nem, nem a pasik találják ki azt, és túlozzák el, hogy túl nagyok az elvárások.
Persze a példámban szerepe van a ribancságnak is, ami megint egy más gond...

Joe69 2010.02.27. 21:36:34

Nagyon örültem a fenti témának, mert való igaz, hogy ez ma már szabályos nemzeti katasztrófa lesz. És nem annyira az állítólag rengeteg szegány szűz huszonéves srác miatt. Hanem mert egyre több nő csúszik ki a családalapítási és gyermekvállalási korból a saját nyilvánvalóan beteges valóságértékelése miatt. Egy dolgot hozzátennék a fentiekhez: engem nem csak az döbbent meg, hogy sportot csinálnak a férfiak "pasikká" alakításából, felszínes "pasifelhők" kavarásából, normális kapcsolatépítés helyett szarkeverésből, hanem az, hogy eközben viszont lelkesen NŐSFÉRFIZNEK ! Bizony, lerugdossák a korban, stb. hozzájuk illő férfiakat - és eközben jóval idősebb nős férfiakkal folytatják a "komoly" viszonyt ! És a média, a filmek, a regények, stb. még belőlük csinálják a mártírt ! Holott csak azért csinálják, mert ott nem kell az elkötelezettségtől tartani ! Én már 40 felett vagyok, egy 29 éves csaj a korom miatt hajtott el, miközben egy nálam 2 évvel idősebb nős férfi szeretője volt, a következő 35 évesen egy nálam 15 évvel idősebb nagypapa babája volt inkább - mghozzá sok év óta már.
Azt hiszem, az amúgy férfiaknak felrótt kötődési képtelenség tipikus női formája ez..tele van vele az ismeretségi köröm..

Zoelee 2010.02.28. 00:05:50

@Joe69: Igen, a másik dolog amitől agyf*szt kapok, az az, hogy a csajoknak miért jó náluk 20 évvel idősebbel "járni"?

Zoelee 2010.02.28. 00:09:38

@Joe69: Ez a másik dolog, amitől agyf*szt kapok, hogy miért jó a csajoknak, ha 19-20 évesen egy 35-40+ faszival "járnak"? Ez is megérne egy külön posztot...

Zoelee 2010.02.28. 00:10:18

Bocs a duplázásért, az elsőt lassan rakta ki.

2010.02.28. 19:50:32

@Zoelee: ilyenkor jön tőlük a szar, sunyi, képmutató sablonszöveg, hogy: „Biztos veled van a baj, rossz helyen ismerkedsz. Én és a barátnőim nem vagyunk ilyenek.”

Weiß Api 2010.03.01. 10:11:17

@Joe69:

Jó meglátások: nagyon gyakori a fix tartós kapcsolattal nem rendelkező (ún. "szingli"), többnyire ún. "értelmiséginek" mondott nők körében családos apukák szeretői státusza. Ennél hitványabb dolog kevés van a magánéletben, a közfelfogás (az irodalom és a média mellett) mégis - túlzás nélkül - mégis piedesztálra emeli a szerető-pozíciójú nőket, és kollektív pátyolgatást kapnak ilyen nők pofáraesésükkor. A szerető pofáraesésének legtipikusabb esete az, amikor x év után nyilvánvalóvá válik, hogy az első randin beígért, és azóta is lebegtetett válási ígéretet nem tartja be a családos apuka. Ugyan, miért is tartaná be?

Sokan mérgesek lesznek, de egy ilyen sztorihoz - amiből iszonyatosan sok mehet szimultán jelenleg ebben az országban - általában nem kettő, hanem három jellemtelen ember szükséges. Ugyanis ezekről a sztorikról általában nagyon is jól tudnak az "eredeti" feleségek, mégsem szankcionálják félreépő férjüket (mert az ilyen nyilván trendi "jópasi"., azt meg tilos bántani), általában nem tesznek a helyzet ellen, pedig komoly fegyver van a kezükben. Szerető-pozíciójú nők pedig előszeretettel szidalmazzák az "eredeti" feleséget a válás meghiúsulásáért, "szerelmük" beteljesedéséért. Az ilyen triók a budapesti, városi irodai munkahelyek sztárjai, akiknek céges bulikon, konferenciákon és egyéb fórumokon lezavart szarkeveréseiken csámcsog az összes magát "urbánus értelmiséginek" tartó bürokrata: a szerető, aki a közfelfogás szerint "sikeres" és "belevaló nő", a férj, aki a közfelfogás szerint "jó pasi", valamint a feleség, aki a közfelfogás szerint "támogatandó áldozat". Aztán a szerető szívásakor az "áldozat" szerep a szeretőt illeti meg. Miközben egy ilyen trió valójában egy férjet rosszul választott, gyenge feleségből, egy jellemtelen, gyenge, gyík férjből és egy utolsó riherongy szeretőből áll.

Abban igazad van, hogy mindezekből, illetve sok nő szülőképes korból kifutása miatt nemzeti katasztrófa lesz, de ez nemcsak a magyar nemzetet érinti, hanem egy-két kivételtől (pl. Franciaország) eltekintve az összes ún. "civilizált" államot. Persze a volt szovjet blokk élen jár rossz társadalmi mutatókban, hiszen ezen országok többségében még mélyebb az erkölcsi válság, mint a neomarxista trendiség ellenére alapjaiban még mindig keresztény Nyugat-Európában. Magyarország valóban a legsikeresebben kereszténytelenített országok egyike, ha nem maga a legkereszténytelenebb volt keresztény kultúrájú ország jelenlegi állapotában. A keresztény etika minden fikázás ellenére nagyon is hasznos társadalmi szinten, mert feltételez egy erkölcsi kontrollt (Isten), ami révén - tartva az elszámolástól - belső késztetés alakul ki bizonyos magatartások kerülésére, amit a keresztény szocializációjú emberek nagy része legalább megpróbál, ha ez nem is mindig sikerül. Magyarország jelenlegi állapotában ez az erkölcstudat az emberek többségében el van nyomva, és az emberek többsége gyakorlatilag úgy gondolkodik, hogy mindent meg szabad csinálni, amire nincs tanú. Ha van sértett-tanú, azt a közfelfogás nem fogadja el tanúként, sőt, sokan késztést éreznek arra, hogy kollektíve belerúgjanak az általuk "lúzernek" minősített sértett-tanúba.

Magánéleti szinten arra kell itt gondolni, hogy bárkit meg lehet szopatni, a többség szerint úgysincs Isten (az ateizmuson belül nyilvánvalóan felülreprezentáltak a nők - akik a kereszténység szó hallatára gyakorlatilag dührohamot kapva kezdenek acsarkodni), úgysem kell elszámolni semmivel, ami nem ütközik törvénybe és nincs rá tanú. A normahierarchia csúcsáról lerúgott erkölcs helyét nálunk jobb esetben a jogi normák, rosszabb esetben a konvenciók (divat) vették át. Ez a Kádár-korszak "sikere", amire már a '60-70-80-as években ráereszkedett az amerikai eredetű neomarxizmzus (woodstocki képmutatás, drogok, ún. "lazaság"-kultusz, promiszkuitás-kultusz, homokos-imádat, . Nálunk egy elkereszténytelenített, erkölcstudattól megfosztott társadalomra érkezett rá az amerikai neomarxizmus, amit már a korszak bértollnokai is közvetítettek. A nálunk ma liberalizmusnak nevezett, a valódi szabadelvűséget csúnyán megcsúfoló irányzat (politikában jelenleg MSZP-SZDSZ-MDF, de ez politikánál jóval szélesebb spektrumon rombol) valószínűleg úgy alakult ki, hogy az amerikai neokonzervatív-republikánus és liberális-demokrata irányzatoknak a HÁTRÁNYAIT összegyúrták. Tehát mindkettőből a rosszat: az elsőből a szélsőséges elitizmust, az ún. "értelmiség" arisztokratizálását, az Izrael állam kritikátlan dicséretére alapozott, rossz értelembe vett cionizmust, a másodikból pedig a woodstocki képmutató, álszent fertőt. Mindkettőből kihagyták a pozitívumokat: előbbiből a zsidó-keresztény kulturális alapokat, utóbbiból az emberi jogokért, társadalmi szolidaritásért harcot - külön undormány, hogy az emberi jogokért vívott harcot hazug módon felveszik ezek a marketingtevékenységükbe, miközben páros lábbal tiporják az emberi jogokat (ld. 2006. ősze, cigányság aljas kihasználása marketingcélokra stb.). Bár nem tudom, hogy ez ma az amerikai demokratáknál mennyire őszinte - egyre több jel utal arra, hogy semennyire (ennek következménye, hogy alapvetően jó törekvések bemocskolódtak)...

Weiß Api 2010.03.01. 10:27:34

@Zoelee: "Ez a másik dolog, amitől agyf*szt kapok, hogy miért jó a csajoknak, ha 19-20 évesen egy 35-40+ faszival "járnak"? "

Nyilván van ilyen is, de én egyre gyakoribbnak látom, hogy csajok 19-20 évesen a saját korukat jelölik meg felső (!) korhatárként a párválasztásnál, elvált középkorú nők pedig több évtizeddel fiatalabb srácokkal kavarnak. Utóbbinak két oka van: egyrészt azok a srácok full esélytelenek a saját korosztályukban, másrészt a női nem annyira túlértékelt ma a párkapcsolati piacon, hogy idősödő nők is MEGTEHETIK, hogy fiatal srácokból válogassanak. Ennek további negatív következménye, hogy ezek a nők már túlvannak a gyermekvállalási terveik teljesítésén, és a befűzött fiatal srácok szaporodásból kieséséhez asszisztálnak, mivel nyilván nem akarnak több gyereket.

Ismerek ilyen esetből én is többet. Egyik ilyen, még ma is huszonéves srácnak régebben a szemére vetettem, hogy miért nem a nője lányára hajtott rá. Azt válaszolta, hogy azért, mert az anya jobban tetszik neki - miközben a szomorú valóság valószínűleg az, hogy a saját korosztályához tartozó lányánál (és saját korosztálya többi nőjénél) totálisan esélytelen. Nagyon durva kimondani, de ez a srác - és az összes többi hasonló sorsú - konkrétan nagy valószínűséggel végleg kiesik a szaporodásból. Egy cimborámnak egy amúgy nem nagy eresztés negyvenes nő mondta 35 éves korában, hogy ő már felső határeset korban, ő amúgy nála fiatalabb srácok szeret kavarni.

Én magam 26 éves koromban szembesültem azzal, hogy kéretlenül leidősebbezett egy 21 éves bige. Az azóta eltelt 9 évben egy csomó olyan külső szemlélőként látott, valamint átélt tapasztalatot szereztem, ami alapján inkább azt mondanám tendenciának, hogy egyre inkább a nők választanak korban lefelé, és egyre több nő elutasítja a korban hozzáiilő férfit, azzal, hogy "túl öreg".

Joe69 2010.03.01. 12:33:19

Hol vagytok, hölgyek ? Szeretnék már néhány női hozzászólást is hallani a fentiekhez, ne csak mi, pasik sírdogáljunk itt :)))

Joe69 2010.03.01. 13:45:27

@Weiß Api:

Remek a kis tanulmányod, de végül is nem kellene elmenni a keresztény etikáig meg a cionista Izraelig.Ahol kiírtják az ősi tradíciókat, ott ez lesz mindenhol.

Egy Nyugaton tanult moszlim nő nyilatkozott egyszer egy amcsi újságírónőnek a moszlim családi életről. Az amcsi kozmócsajszi persze azt várta, hogy panaszáradat lesz: hű, de sz..r, nem ő választhatja meg a párját , mert a családfők döntik el, ha kimegy az utcára, nem lóghat ki a segge, hanem farazsiát (nem burka) kell felvennie, stb..Ehhez képest annyit mondott, hogy Nyugatról hazatérve ő is rettegett, amikor férhezadták, de rájött arra, hogy ez egyáltalán nem olyan rossz, sőt..Nyugaton a kapcsolatokat az elvárások határozzák meg, a felek kapni akarnak, de nem tudnak adni, és ha nem kapják meg rögtön, gyűlölködve kidobják a másikat.

Náluk viszont az elfogadás az alap, és az, hogy ha már így alakult, próbálják meg minél jobbá tenni. Az amúgy éretlen srácnak szükséges jó férjként, gondos családapaként viselkedni, és az előírt életkörülményeket biztosítani a családjának, mert ha nem, a saját és a nej családja, a helyi kádi szétrúgja a seggét és megszégyeníti, az asszonynak pedig jó asszonynak, nőnek, és családanyának kell lennie. (Ehhez egyébiránt olyan jellegű szexuális kényeztetés is hozzátartozik a fiatalabbaknál, hogy ne is gondoljon a másik másra, igen, ezt is megtanítják nekik !)Lehet, hogy ez kezdetben kényszer, de ha mindketten azt akarják, hogy jobb legyen, akkor működik.

Egyébiránt az, hogy családfők döntenek a házasságokról, nem olyan rossz módszer. Végül is ez többé kevésbé garantálja a kulturális-anyagi kompatibilitást, de jobb helyeken az alkati, természetbeli dolgokra is figyelnek, kényszerhelyzeteket leszámítva még az egészséges korkülönbségre is odafigyelnek. És a moszlim nő szerint ezek többnyire jó házasságok, a válás (amit csak férfi kezdeményezhet) rendkívül ritka, és rengeteg pénzébe kerül a férfinak.

NiveaHappyTime 2010.03.01. 13:47:44

@Joe69: Az eddigi hölgy hozzászólok inkább leléptek innen,mondhattak bármit egy kupac szarrá lettek ledegradálva.
A társadalom szemétjének itt keresnivalója nincs.

Zoelee 2010.03.01. 14:29:09

@Weiß Api: Én sajnos csak azt látom, amit már említettem. 20 éves csaj, legalább 35 éves pasival. Ha van kivétel, na olyat kimondhatatlanul ritkán látok. Én pl. 20 vagyok, de egy 21 éves csajnak túl fiatal.

Weiß Api 2010.03.01. 15:05:14

@Zoelee:

Hol vannak ilyen 20 éves csajok? :-D Itt az ideje, hogy lecseréljem a 30 évest. :-D

Weiß Api 2010.03.01. 15:07:34

@NiveaHappyTime:

Azért csúsztatsz rendesen. Nem lett itt senki szarrá degradálva, viszont az látszik, hogy nem vagytok hozzászokva a kritikához....

Joe69 2010.03.01. 15:30:47

@Zoelee:

Erre 3 dolgot szoktak mondani:

1. A "hivatalos" magyarázat: ebben a korban a férfiak pszichoszexuálisan sokkal éretlenebbek a lányoknál, egyszerűen nem partnerek nekik. Ebben van valami, egyetemi oktatóként látom ezt, mi még katonaság után kerültünk egyetemre, nagy részük 14 éves kamasz hülyegyerekként adja magát huszonvalahány évesen is, szánalmasak..de a csajok is méltók hozzájuk, úgyhogy ld. 2.pont.

2. Ebben a korban a legtöbb srácnak még nincs olyan jövedelme, egzisztenciája, hogy egy csaj igényeit fedezhesse, verdával fuvarozhassa, saját lakásában dughassa, stb. Ez lényeges, mert a Cosmo azt tanítja a csajoknak, hogy a pasi kéglijébe kell menni dugni, mert ha gáz van, állítólag könnyebb vendégként megszabadulni egy ciki helyzetből, mint vendéglátóként. Gusztustalan, hogy gyakran fősulis csajok is kinézik a saját évfolyamtárs srácokat, holott nekik érteniük kéne a helyzetet - helyettük inkább rávarrják magukat valamelyik nős oktatóra, és amennyire lehet , lehúzzák őket. Egy ilyen rezzenéstelen képpel mesélte, milyen jókat dug a kollégával, aki nem mellesleg kifizeti neki a koleszt, meg vett neki laptopot, stb. Amikor kissé furcsán néztem rá, azt mondta: nem vagyok kurva, egyszerre csak 1 tanárral szoktam ezt csinálni..Ha van lé, lakás, verda,mert pl. apuci a csávó alá tolta, vagy a srác bűnöző, akár az 1. pontban foglaltak esetében is ragadnak rá.

Ezek után helyezd el magad..és légy időlegesen valami érett csaj szexuális játékszere, amíg "nagy" nem leszel:)) irigyellek, én már erre nem kellenék:))

2010.03.01. 15:38:18

@Weiß Api: középvezető és területi képviselő férjek szeretői.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.03.01. 18:03:20

@Joe69: Egyetemi oktató-diáklány kapcsolatra láttam már pár példát.... hát. Nameg amikor a mélyen tisztelt tanár úr volt a két fél közül az "ismerkedősebb" fajta... Úgy tudta órán stírölni az ember lányát, hogy még... a füledbe meg legszívesebben viaszt tömködtél volna, hogy ne halld a célozgatásait. :S

Weiß Api 2010.03.01. 20:48:26

@Bölcs Ész: "középvezető és területi képviselő férjek szeretői."

Azok inkább konkrétan a 30 körüli, harmincas irodista szinglik, mint 20 év körüli csajok. Persze utóbbiak többsége is nyilván elalél "külföldi" beszéd hallatára, ahogy előbbi csoport is - nem hiába járnak ide legénybúcsúzni, szexturistáskodni más országokból (ja, lehet, hogy kevesen tudják, de nem a fizetős kurvák miatt élénk a Mo-ra irányuló szexturizmus - olyan van mindenhol - hanem a külföldiek által ingyen megkapható irodista szinglik miatt).

Zoelee 2010.03.01. 20:54:14

@Weiß Api: Mindenhol.

@Joe69: 20 évesen kibaszott kiábrándító ezt olvasni, de sajnos van benne valami.
Kezdem megunni ezt az egész kibaszott kurva anyagias szar életet bazzeg..

SassyGurl 2010.03.01. 21:38:56

@Weiß Api:
"de nem a fizetős kurvák miatt élénk a Mo-ra irányuló szexturizmus - olyan van mindenhol - hanem a külföldiek által ingyen megkapható irodista szinglik miatt"
olasz ismerőseim is mondták, hogy a kelet-európai csajokról (köztük a magyar csajokról) is az a "közhiedelem" náluk, hogy elég könnyen ágyba cipelhetőek...rengeteg olasz pasi konkrétan a szex miatt jön Magyarországra..

Weiß Api 2010.03.01. 22:24:12

@Zoelee:

Én ezzel a jelenséggel nem találkozom mostanában. A 30 év felettiséget szinte "betegségnek" tartó huszonévesekkel, valamint a korban durván lefelé választó nőkkel annál inkább...

Joe69 2010.03.01. 22:49:21

2010.03.01. 18:03:20
@Joe69: Egyetemi oktató-diáklány kapcsolatra láttam már pár példát.... hát. Nameg amikor a mélyen tisztelt tanár úr volt a két fél közül az "ismerkedősebb" fajta... Úgy tudta órán stírölni az ember lányát, hogy még... a füledbe meg legszívesebben viaszt tömködtél volna, hogy ne halld a célozgatásait. :

Attól, hogy a kolléga bunkó az órán (kvázi nyilvánosan) , meg stíröl, meg ilyesmi, akkor legfeljebb egy infantilis hülye fasz, akit utána kórusban kiröhög a csoport. De ez nem titkos viszony, szexért kvázi kitartás, stb. Az ilyesmik nem órákon alakulnak ki. Tapasztalataim szerint az ilyen viszonyba keveredők általában kiválóan játsszák a nyilvánosság előtti közömbösség szerepét., hiszen nagy a tét - a csajszinak kell a pénz meg a protekció, a kollégának a friss hús meg a diszkréció.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.03.01. 23:42:46

@Joe69: Ja, bocs, kimaradt még egy fontos info: egyszer behívott egy nőt, hogy beszéljen nekünk a kutatási területéről, kb. 3 évvel volt idősebb nálunk, na Ő volt az exfelesége

Zoelee 2010.03.02. 11:02:37

@SassyGurl: A közhiedelem igaz....tanuljatok meg pár mondatot olaszul és meglátjátok!

Joe69 2010.03.02. 12:31:20

@neccharisnyás útonálló:

Akkor a kolléga egy korrekt ember, ezzel utalt arra, hogyha jók lesztek, belőletek is kutatót tud faragni:))

joemann 2010.10.10. 20:45:53

Szerintem mindegy milyen lista van leírva a tökéletes pasira, egyszerűen az számít hogy mennyire tud érzelmileg megkavarni egy pasi egy nőt. Meg persze hogy mennyire érzi magát biztonságban a nő (nem az hogy mennyire van biztonságban =))

jókat írnak még erről itt, érdemes olvasgatni:
www.puafestival.com/forum/index.php?topic=1225.0

Don Kopaszki 2011.02.11. 10:46:41

Nah ide akartam írni, véletlenül a másik helyre ment.

Pár hete lett vége egy féléves kapcsolatomnak. Én 25 vagyok, most fejezem be az egyetemet, ő 26 és középvezető. 4-edik hónap felé jelentkeztek a gondok, valahogy sosem akart eljönni velem sehová, mert arra költeni kell és nem akar úgymond lehúzni. Egyszer azt mondta nekem, én még NEM VAGYOK FÉRFI, még félúton a pasi meg a férfi között mozgok. Erre megkérdeztem tőle hogy szerinte mitől férfi egy férfi? Hát nem épp erre a válaszra számítottam. "Netto 200.000, nem anyádékkal laksz, albi vagy saját lakás és kocsi és 30 évesnek KÉNE LENNEM" Szakítottam vele.
Volt pár nő az életembe, de valahogy egyik sem (azaz egy volt, aki mélyen megérintett, mindenben nagyon passzoltunk, etc), csak valahogy 25 év felett a nők mintha teljesen kifordulnának önmagukból, elkezdik nézni az anyagiakat.
A másik: nemrég egy nős férfi miatt koppantottak le. Kérdem én, miért ennyire vonzó ha valakinek párkapcsolata, felesége esetleg kicsi gyereke van és abból elszedjük MÁS ELŐL?
Nem szarházi dolog egy kicsit?
Vagy csak én vagyok ilyen maradi és nekem is ilyen pofátlanul, gátlástalanul kellene élnem, néha elszámolok a lelkiismeretemmel és elveszem ami JÁR?
Most mégis mit csináljak?
Üljek a seggemen, nézzek ki a fejemből, dolgozzak még 5 évig, aztán várjam ki a 30-adik születésnapomat? Mert ugye az én korosztályomnak fiatal vagyok, 20 év alattiaknak meg öreg.
Tegnap jutottam el addig a pontig, hogy mostantól LESZAROM
de úgy ánblokk ezt az egészet, legyenek normális nők , legyenek boldogok a pasijukkal , engem meg hagyjon mindenki békén.
Így nem úgy nem vagyok jó, ez meg az hiányzik belőlem, ilyennek meg olyannak kéne lennem külsőleg vagy belsőleg. , ha így nem vagyok jó, nem kellek, akkor engem nem érdekel.