A haver csaja tabu?

 
A helyzet ugye adott, az áhított nő, barátunk párja. Mit ne mondjak, elég patt helyzet. A könnyebbik eset, amikor a csaj szimplán eszméletlen jól néz ki, és akarva-akaratlanul az ember megkívánja, viszont érzelmekről nem beszélünk. Hiába tiltott gyümölcs, a reakciók elindulnak. Aztán az ember vagy józanul gondolkozik, vagy nem. Annyi más jó nő van, nem hiszem, hogy pont a haveréra kellene rányomulni. Ha ténylegesen igazi barátságról beszélünk, akkor jöhet az a csaj akármilyen dumával, vegyen fel akármilyen szexi cuccot, a „szia,puszi”- nál tovább nem megyünk. Tabu és kész. Az már egy másik kérdés, hogyha a csaj nyomul és nemet mondunk, beszámolunk-e az esetről cimboránknak. Elég nehéz helyzet, ugyanis, ha a cimbi vakon szerelmes, akkor elé állhatunk akármilyen őszinte szöveggel, nem jövünk ki jól a dologból. Sőt, még azt is hiheti, hogy szét akarjuk választani őket, hogy aztán tiszta legyen a pálya. Ez nem attól függ, hogy ki milyen jó barát, egy erősen megbabonázott férfiember a töke után megy, nem gondolkozik. Azért még is csak azt látom helyesnek, ha őszintén leülünk vele beszélgetni, max. elhajt, de jobb figyelmeztetni, hogy milyen nővel van együtt. Előbb- utóbb úgy is kimutatja a foga fehérjét…
Ide tartozik még az az eset, amikor engedünk a csábításnak, és megtörténik, aminek nem lett volna szabad.. Nagyon tetszik, mikor sokan ilyen helyzetben vannak, és utána nagy vidáman mesélik a havernak, hogy meghúzták a nőjét, de ez milyen jó, mert legalább már tudja, hogy egy ribanc. Ráadásul még jobb is, mintha egy idegen mondta volna ezt el neki… Hát, köszi szépen ***meg, hogy megdugtad a barátnőm.. Ilyenkor még mi tartoznánk köszönettel? Nem hinném. Szóval tényleg beleeshetünk ebbe a hibába, de én azt mondom, legyen már bennünk annyi tartás, hogy tudjunk nemet mondani ilyenkor. Ha meg megtörtént, akkor legalább ne ilyen dumával álljunk elő, mert optimális esetben egy törött orral leszünk gazdagabbak, hozzátenném, hogy teljesen jogosan.
 
Nehezebb eset, amikor a házinyuszi felé érzelmeket táplálunk. Ugye, ha ő is viszonozza, akkor egyértelműen egy szar kapcsolatban van, aminek a vége úgy is az lesz, hogy szakít a cimbivel és minket választ. Gerinctelenség vagy nem, teljesen mindegy, úgy sem fogjuk elküldeni azzal a dumával, hogy: „Te a Józsival jártál, úgyhogy hiába is szeretjük egymást, nem lehetünk együtt!” Baromság. Aztán a Józsi vagy megérti, vagy nem. Valószínű utálni fog, mint a szart. Ritka, mikor ilyenkor nagyon értelmesen és kedvesen reagál a pattintott férfi. Viszont jó esetben megbékél a dologgal, és nem szűnik meg a barátság. Egy új szerelem azért sokat tud dobni a helyzeten.
Az igazi gyilkos eset, mikor beleszeretünk a leányzóba, miközben ő csak annyit tud rólunk, hogy a kedvese barátja vagyunk. Igen, az a jó fej srác, aki mindig nyomja a humoros dumákat, akivel olyan sokat bulizunk együtt. A probléma ott kezdődik, mikor az a jófej srác minden egyes közös buli, minden egyes percében próbálja visszatuszkolni a könnyeit, amikor látja őket együtt. A nagy humorzsák mögött egy gyötrődő öngyilkos jelölt bújik meg, akinek a szerelem, a tehetetlenség, és a lelkiismeret-furdalás megzabálja a lelkét. Szemét egy helyzet az biztos. Mit lehet ilyenkor tenni? Egy sör mellett elmondani a srácnak, hogy beleszerettünk a barátnőjébe? A csajnak vallani szerelmet? Hárman leülni, megbeszélni mi a helyzet? Kivárni még megromlik a kapcsolatuk, és akkor lecsapni? Elmenni jó messzire egy szar indokkal?  Igazából két lehetőségünk van. Kerülni a leányzót, amennyire csak lehet, tartani az 1 kilométeres távolságot, magunkban őrlődni, és várni a csodát. Ezzel nem kavarunk be nekik, a barátság megmarad, és remélhetőleg a nagy fellángolás is elmúlik egy idő után. Ez szép gesztus, nagyon önzetlen, de egyben rettenetesen fájdalmas is. Az idő valószínűleg megoldja a problémát, a gond csak az, hogy mindig bennünk marad, hogy: Mi lett volna ha… A másik lehetőség, hogy kiadjuk magunkból amit érzünk. Nem a lánynak, mert az egy erős hátbaszúrás lenne a barátunk felé. Szerintem az a legjobb, ha kettejük társaságában fakadunk ki. Ezt érezzük, nem tudunk ellene tenni semmit, nem tudtuk tovább magunkban tartani. Ez van. Jobb ilyenkor elmondani, saját magunk is megkönnyebbülünk, és feltehetőleg megspórolunk mindenkinek jó pár kínos helyzetet. A reakció… Hát az bizony igen csak változatos lehet. A lényeg, hogy mi elmondtuk őszintén, megtettük amit kellett, a többi már csak rajtuk múlik. Az igazi barát megérti és értékelni fogja az őszinteséget. Az, hogy a barátság marad-e a régi, már csak rajta múlik. Mondhatni eléggé ritka dolog, amikor a lány viszonozza érzéseinket. Ebben az esetben nem hinném, hogy puszipajtások maradunk a sráccal. Ha éppenséggel meg nem országos cimboránk, és indulatos férfiú, akkor ismételten csak a törött orr effektus lesz a porondon, (Bár ebben az esetben már nem jogosan…). Ez benne van a pakliban, viszont ezután már tiszta lelkiismerettel állunk elébe a történet folyatásának…

 

F.Lackó 67 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr811834148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caddy 2010.03.12. 14:00:46

A cím alapján a válasz igen. De mindjárt olvasok. :)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.12. 14:08:04

Ejha Lackó, megint találtam egy mondatot, amit mintha én írtam volna:"utána nagy vidáman mesélik a havernak, hogy meghúzták a nőjét, de ez milyen jó, mert legalább már tudja, hogy egy ribanc.";-)

Olyan helyzetben még nem voltam, hogy a pasim haverja csapta volna nekem a szelet. Ellenben én voltam olyan helyzetben, hogy én a havernak csaptam a szelet, hogy megszerezzem a kiszemelt pasit.
Ezekben az esetekben mindig szegény szerelmes haver fázik rá. Valóban a legjobb amit tehet, ha minél kevesebbet találkozik a csajjal. Mondjuk ha én pasi lennék, biztos megkérdezném a csajomtól, hogy egy hármasban benne lenne-e a haverral. Ez lenne a haver számára a legszebb ajándék. De ugye én nem vagyok pasi.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.12. 14:10:40

Most minden viccen kívül, azon gondolkoztam, hogy ezt bele írjam e:

"Helen anyánk biztos a legkönnyebb utat választaná, és felajánlaná a hármas felállást."

Erre most meg leírod, ilyen nincs!! :DD

vagyok, aki vagyok... 2010.03.12. 14:19:54

azért vannak itt még kérdések. ismerős, haver, barát, vagy a legjobb barát. részükről: néha dugunk, együtt járunk, vagy a nagy szerelem. részünkről megkívánás, vagy a nagy szerelemnek tűnő valami. és még sorolhatnám, az élet úgyis többet tud... szóval egyedi elbírálás.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.12. 14:26:16

@Vagyok, aki vagyok...: Barátnőről írtam, szóval a néha dugunk, az itt nem játszik. :) Részünkről meg: A megkívánást leírtam, meg a szerelmet is. Bár tény, hogy több felállás is lehet, nem akartam túlbonyolítani a dolgokat. :)

vagyok, aki vagyok... 2010.03.12. 14:32:25

@F.Lackó: nem baj :) csak nekem meg nehezemre esik az ilyesmit általánosságban megítélni. régebben hajlamos voltam kinyilatkoztatni dolgokat (jó régen), de ahogy öregszem, egyre kevésbé látom a világot fehérnek és feketének. bár úgy azért könnyebb. csak aztán azok a falak körben...

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.12. 14:37:24

@Vagyok, aki vagyok...: Az a helyzet, hogy én meg teljesen ilyen vagyok. Vagy van valami, vagy nincs. Nem kell a maszlag, az így-meg úgy, de kicsit ez-kicsit az, ez sokkal bonyolultabb.. :)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.12. 14:43:27

@F.Lackó: Mondtam, hogy tanítottalak én már Téged, vagyis: jártál Te már a kezeim között.;-)

Erre a témára legjobb példa a Love Actually-ből a fekete srác-szőke feleség-kurvajóképű barát felállás.

vagyok, aki vagyok... 2010.03.12. 14:45:15

@F.Lackó: most néztem meg, hány éves vagy :) rendben van ez így!

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.12. 14:47:52

@Vagyok, aki vagyok...: Áh szerintem ez nem korfüggő. Sőt szerintem, az ember ahogy öregszik, úgy tisztul előtte kép. Nincs ezzel baj, különbözőek vagyunk, és ez így szép. :)

SeaSzilaHawk 2010.03.12. 14:54:45

Velem ez úgy történt, h a legjobb barátom, Józsi (:D), járt egy qrva jó csajjal. Sokszor ugye egy társaságban voltunk, és érezni lehetett, h Ő is meg én is nagyon szimpatizálunk....úgymond "vibrált" a levegő köztünk (másképp mondva, látszott h én is és Ő is dugni akarunk). Na én ezt úgy oldottam meg, h odaálltam a Józsihoz és megmondtam, h ez van, nagyon oda vagyok érte, és sztem a lány is. És bár fájt neki, igaz barátként azt mondta, hogy ha tényleg így érzünk, akkor Ő úgy sem tehet semmit, és csak örülni tud, ha én "boldog" vagyok. Persze én is megértettem, h neki mennyire szar lehet, és úgy próbáltam vele időt tölteni, h ne legyen a lány útban. A barátságunk megmaradt, sőt talán még erősebb lett, sőt még a csajjal is jól kijöttek egy idő után...Na persze, itt nem beszélhetünk a Józsi részéről szerelemről, de akkor is...hányan tettük volna meg ugyanezt?...Mi pasik nagyon tudunk ragaszkodni, ahhoz ami a mienk...
Ja am jól sikerült ez a cikk is.

Joe69 2010.03.12. 15:04:45

Az én tapasztalatom szerint ezek a konfliktusok mindig a nő miatt jönnek létre, aki a szándékos, de sokszor egyszerűen csak ösztönös félrevezető metakommunikációjával magára húzza a pasija barátját. Aztán vannak szemét kis csajok, akik direkt élvezik, hogy a két srác összeugrik, jobban élveznek ezen, mint a szexen, aztán mosolyogva otthagyják a két füstölgő romhalmazt.

Bo Boborján 2010.03.12. 15:07:45

Barát, haver nője nálam mindig tabu volt. Jó persze abban az esetben ha elég dögös, mindig lehet felé vetni egy kósza pillantást. Még ugyis ha az embernek van barátnője hisz férfiak vagyunk..nem de?! "hűséget" fogadunk nem vakságot kérem. Amugy volt egy olyan kapcsolatom ami ugy indult hogy a barátom fél évig próbálta becserkészni a csajt csak egyáltalán nem volt "rámenös" és meglehetősen félénk is volt. Én ezt a lányt meg ismertem, megkedveltem ugy ahogy ő is engem és ebböl lett nem egy hosszú (majdnem 1 éves) tartalmasnak mondható kapcsolatom. Ezek után késöbb kedves cimborám pár hónapra rá össze jött a leányzóval. De votl annyi benne, hogy megkérdezett hogy nem-e zavarna ha ő felé táplálná az érzéseit. Körübelül 3-4 éve együtt vannak :)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.12. 15:13:01

@Joe69: Nem hinném, hogy a nő miatt alakulnak ki ilyen konfliktusok. Ha jó a csaj, azért még nem kell zsákot húzni a fejére, ha beállít a haver. Szerintem ha a nő érzelmei stabilak, akkor tudja hárítani a harmadik fél ezirányú "nyomulását." Azt viszont aláírom, hogy vannak kis csitrik, akik élvezik a kakasviadalokat.

IndaMuncher 2010.03.12. 17:52:14

"ha kettejük társaságában fakadunk ki" - Normális-e vagy? Na persze, majd feszengve hüylét csinálnék magamból. Ez ugye csak vicc volt?

Ezért jó, ha az embernek nincsenek is barátai. :D

Éjfélkapitány így vélekedik erről:
ejfelkapitany.hu/theory.htm#statisztikus
(Nem kedvelem a csávót, irigylem az életfelfogását és a határozottságát, de emellett nagyon nem szimpatikus ahogy előadja magát.)

Joe69 2010.03.12. 18:18:40

@Hirmondo Helen:

Más dolog meggusztálni egy jó csajt, és más dolog, ha a barát egy fél percre félrenéz, és a csaj máris hihetetlen nyíltsággal indít. Tárgyaltuk már a mi van, ha a nő kezdeményez c. témát, nos, én olyat még nemigen láttam, hogy nő abszolút nulláról kezdeményezne egy férfivel, viszont kapcsolatban élő nők elképesztő nyumulását igen - engem már szabályosan hémoztak ki a gatyámból úgy, hogy a haverom, aki a pasija volt elvileg, egy ajtóval odébb tartózkodott. Szóval, ezt az ügyet én tényleg kímélet nélkül ráverem a nőkre ! És bizony, nem csak csitrik élvezik, a "kakasviadalt" (amiről egyébként csak szeretnék, ha legyen), én bizony idősebb nők, sőt feleségek részéről is láttam ilyet. Nyilván meg akarta alázni a férjét, a barát személye csak eszköz volt erre -- így legalább 2 férfit alázott le egyszerre. Sok ilyet láttam.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.12. 18:24:20

@F.house: Én, ha már annyira szarul érezném magam, mert mondjuk hónapok óta szeretném a csajt, és tudnám, hogy abszolút nem tud rám férfiként nézni, akkor ja, kettejüknek mondanám el, aztán lelépnék. Így is úgy is kerülném őt, de így legalább tiszta lenne nekik, hogy miért is.. Ilyen szinten már nagy ívbe szarnék a feszengésre, és szerintem a legutolsó ami eszükbe jutna, hogy hülye vagyok.. :)

IndaMuncher 2010.03.12. 18:29:57

@F.Lackó: Kizártnak tartom, hogy valakit annyira megkívánjon bárki is, hogy emiatt feszengjen a haverja előtt. Te is írtad: "Annyi más jó nő van"
Pláne hogy ha valaki még bele is szeret, akkor szimplán hülye.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.12. 18:33:18

@F.house: Hülye, vagy nem hülye. Mit tud csinálni, ha beleszeret? :D

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.12. 18:56:16

@Joe69: Igen, biztos léteznek ilyen "haverodra rámászok" típusú csajok, de mi most arról beszélünk, mi van akkor, ha a haver az, akinek megtetszik a csaj, aki történetesen nem az a rámászós típus.
A kapcsolatban lévők csak akkor nyomulnak, ha vmi balhé van a kapcsolatban, akár érzelmileg, akár szexügyileg.

2010.03.12. 19:02:19

@F.Lackó:
Szerintem ilyenkor csak arra a két emberre tartozik a dolog, akiket érint. A havert, aki épp birtokolja a barátnét, nem. Barátné remélhetőleg felnőtt ember és tudja helyén kezelni az ilyet, nem pofázza ki a pasijának, és akkor nem kell rámennie a barátságnak sem.

Velem olyasmi történt, hogy havernő barátja megkeresett szakítás után, hogy hellóka, de nekem voltak nagy-nagy kétségeim. Majd 1 hét múlva kibékültek havernővel, és azóta is havernő a havernő és nem tud semmit arról, hogy engem megkeresett a pasija. Ez csak ránk tartozik kettőnkre, és semmilyen pozitív végkimenele nem lenne, ha tudná a havernő, hogy mi történt, még akkor sem, ha egyébként nem haragudna, hiszen nem is történt semmi.

Nagyjából hasonlóan gondolom, felnőtt emberek módjára kezelni a kérdést.

Joe69 2010.03.12. 19:22:13

A tabukkal vigyázni kell, mert a tiltott gyümölcs, ugye ..Helénnek abban természetesen igaza van, hogy a szar párkapcsolatuk miatt elégedetlen nők nyomulnak direktben a haverra, de ha a haver nyomul a foglalt csajra, és le is szedi, akkor is szar volt a kapcsolat..persze ettől még mindenki nagyon tisztelhet mindenkit, ld. Artúr király , Ginevra meg Lancelot, bár nem ily nemes időket élünk..:))

megint 2010.03.12. 19:26:48

Fordított esetben a nők(tiszt.kiv) leszarják, hogy a barátnőjük pasija, férfiak sokkal többet lelkiznek ezen. Szerintem egy nagyon régi, és jó barátságot nem érdemes feláldozni egy nőért sem, mielőtt feministák támadnának rám, fordítva is így gondolom.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.12. 20:04:46

@Joe69: Na, és Sean Connery-t és Richard Gere-t is ágyba vittem volna, akár egyszerre is;-)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.12. 20:17:59

@Traktorka: "Barátné remélhetőleg felnőtt ember és tudja helyén kezelni az ilyet, nem pofázza ki a pasijának, és akkor nem kell rámennie a barátságnak sem." Na, ez az ami nagyon ritka, és éppen ezért nem fog összejönni így a dolog, csak 100ból egyszer. :)

smartdrive 2010.03.12. 20:20:32

tkp. a "tabu" szó leírása után minden felesleges szófosás (felénél abbahagytam az olvasást)

szamarhegy 2010.03.12. 20:38:21

Egy korrekt férfiban fel se merül, hogy barát, ismerős, rokon barátnőjére, feleségére mint potenciális lehetőségre tekintsen, mondjuk eleve nem szeretem, a többszereplős, másik háta mögött kavarós dolgokat.

eastern sugar 2010.03.12. 20:43:22

@F.Lackó: open office

(bocs hogy beledumálok, mint read-only olvasó, de tessék, tudd, hogy ilyen is van:)

darkmirjam 2010.03.12. 20:46:50

Mindenkiben benne van a lehetőség, hogy megtaláljuk benne azt, akivel együtt tényleg jók lehetünk. Boldogok a szó hétköznapi értelmében. Végül is életünk értelme a keresés, Álszentség azt mondani, lehet, ott a kincs, dehát a haver ott caplat mán rajta. Nem. Ha mindketten egymásban találjuk a kincset, a haver megbocsát, vagy off. Számít e ez, ha képesek lesztek akár hat évig (:)) boldog, tartalmas társak lenni?
Ha nem, hát nem. Amúgy is képes az ember besározódni.
A haver ugye nem barát.
Pedig még barátnál sem vitatnám. A szerelem vallás, hinni kell mindenben átgázolhatóságán. Jót tesz. Jobb mint észből megnyugodni valaki vállán és hazudni, hogy jó.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.12. 20:48:14

@eastern sugar: Úgy tetszik, a Te neved olyan ismerős nekem.;-)

szamarhegy 2010.03.12. 20:51:38

@Joe69: Az a pasi, aki rányomul a haver nőjére, az nem pasi, csak egy giliszta, ez még most, 2010-ben is így van.

eastern sugar 2010.03.12. 20:54:51

@Hirmondo Helen: lebuktam, én vagyok az a frigid alak, aki nem szeret mandulagyulladással szopni. ajjaj.
:)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.12. 21:11:38

@eastern sugar: Tudtam, hogy volt a dologban vmi szopás, azért voltál olyan ismerős. Azóta kiheverted? Már mint a mandulagyulladást. Prűd jellemem nem engedi, hogy rákérdezzek: azóta szoptál?;-)

eastern sugar 2010.03.12. 21:14:35

@Hirmondo Helen: 1.igen
2.igen

na hát végülis az már egy hete volt. akkora nimfomán állat nem vagyok mint te, de azért tudok élni:) szegény lackó ír egy tök jó blogot és erre szétfloodoljuk, ez szép:)

kencel 2010.03.12. 21:31:35

errol eszembe jut egy jelenet a jobaratokbol. amikor chandler beleszeret joey baratnojebe es baromi nehez hogy ne adja ki magabol ezert tok bunko a csajjal. Majd Joey megkeri Chant hogy ne legyen mar olyan farok vele.. Erre chandler azt mondja: igen,akkor lehet hogy most odamegyek hozza es megmondom mennyire szeretem. Mennyire odavagyok erte, allandoan csak o jar a fejemben es megatkozom azt a napot amikor te talalkoztal vele es nem en.Joey: jo csak vedd vissza a hangerot.:D Jah es a vegen amikor a csaj szakitott Joey-val, akkor Chan osszejott vele titokban. Majd amikor kiderult azt mondja Tribiani hogy ha elmondta volna neki hoyg igy erez a csaja irant akkor felreallt volna. Helyette jol osszevesztek. Bocs az idezesert csak teljesen idepasszolt a szituacio.

Faxni 2010.03.12. 21:42:26

Jó estét
Szerintem nem kell elmondani, egyiküknek sem. Az évek során megesik párszor, hogy az ember viszonzatlanul vagy x okból kifolyólag reménytelenül szerelmes lesz. Ezek idővel szép és fontos emlékek maradnak, az esélytelen érzés tárgya vagy jóbarát lesz vagy eltűnik az évek alatt, akármi. De aki elmondja, átrakja a terhet a másik kettő vállára, sőt könnyen lehet, hogy fölösleges kalamajkát okoz köztük.

Nyilván ha a dolog mégsem reménytelen, mert teszem azt idővel szakítanak, avagy barát nője hasonlóképpen érez, a kapcsolat nem stabil, más a történet, de ezt ki kell várni.
Ilyen esetünk van baráti körben, lángoló szerelmes kapcsolat véget ért majd idővel baráti körből másik férfiember ápolta volna a hölgyet, kedvező fogadtatásra találva. A két férfiú, volt és leendő, ezer éve igaz barátok, leült szépen ketten, megbeszélték és utána kezdődtek a dolgok. Leendő azóta is jelenlegi, tizeniksz év óta.

Meg kell tanulni egyedül elviselni zsákutcás érzéseket, nem pedig a többi szereplő nyakába rakni, hogy oldják meg helyettünk.

Különben láttam olyat is, hogy srác agyonszekálta a barátja nőjét. Aztán egyszer kisült, hogy valójában azért, mert ő van belepistulva szerencsétlen csajba. Na ez a leggonoszabb dolog talán, bár valahol ez is érthető, jó nagy kutyulás lehetett a lelkében, az imádott barát és az imádott nő, akik mind közéjük állnak egymásnak.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.12. 21:51:34

@eastern sugar: máskor is ezt szoktuk itt csinálni, és Lackó is be szokott szállni.;-)

neurotikk! (törölt) 2010.03.12. 22:09:01

A haver csaja a valosagban tabu.
Akinek nem, az leszarja a haverjat. Az csak hazudja a haversagot.

Nincs kiveteles es potolhatatlan no. Nagyon sokfele no letezik.
Vannak jo es vannak rossz oldali mindenkinek.
Noknek is, pasikbnak is.
Kompromisszum a kulcsa egy mukodo kapcsolatnak, egy ismeretlen de eros hormonvonzas az csak a kezdet.
Rajtunk mulik ki a vegzet asszonya. Kit valasztunk annak. Elsore, mint hormonvonzas, utana mint tars akivel osszehozzuk a kozos eletunk.
A haver csajat elszeretni tiszta lustasag es turelmelenseg, tapasztalatlan, fiatal szokas.
Vagy unalom es csalodas.
Aki mar latott ezt-azt az tudja, a mase se kulonb, az ismeretlen az nem pozitium. A jo kapcsolat ugyanugy mulik rajtunk, sot jobban, mint egy tavolrol ismert, latszolag vonzo non.

ZON 2010.03.12. 22:45:58

@Beela: nincs kivételes és pótolhatatlan haver.Ami olyan, az a barát.Annak a nőjét nem dugjuk meg.

neurotikk! (törölt) 2010.03.13. 00:26:18

@ZON:
hoppa!
Itt szohasznalati kerdesek merulnek fel.
A mi koreinkben ket srac nem szokta ugy bemutatni egymast egy harmadiknak, hogy 'o a baratom'.
Mi haverok vagyunk egymasnak.

lunatik 2010.03.13. 01:08:41

Lacko szerintem baratkent ertette a havert.
csak ez a blog trendy is akar lenni.. barat.. milyen szo mar !?

babsz 2010.03.13. 05:36:27

Másodéves vegyészhallgató szánalmas -kategorizáljuk-a-nőket próbálkozása. Fail.

g2 2010.03.13. 06:34:25

@Joe 69-nek igaza van, csak a sunyin, alattomosan nyomuló férfi rosszul is járhat. Itt van az én esetem. Jártam egy lánnyal 2 éve, össze is költöztünk. Szép volt. Egy ismerős srác elkezdett sűrűbben odajárni, míg aztán szépen a hátam mögött össze is jöttek. Én amikor rájöttem, természetesen irgalmatlan módon elvertem a lányt, összetörtem az egész lakást (azóta hívnak az ismerőseim lakberendezőnek), és távoztam, szerintem örökre.
Teltek a hónapok, az újdonsült pár élte a mézesheteket. Felhív 8 hét múlva a lány, segítsek neki, nincs munkája, eljönne dolgozni hozzám.
Felhív az új barátja is, hogy ő maximálisan megbízik bennem.
Még egyszer mondom, hogy a lány egy ritka jó nő, varázsa van, nagyon NŐ.
Eljött dolgozni, az első pillanatokban felforrt a vérem (az övé is) és ismét ez enyém volt.
Akkor azt mondta, hogy élete nagy tévedése volt, hogy elhagyott.
Tovább nem részletezem, a srác még könyörgött neki, sírdogált, aztán egy szép szerdai reggelen felakasztotta magát. Délután találták meg, már merev volt. Élni tudni kell.

szamarhegy 2010.03.13. 07:53:38

@lunatik: Valószínűleg korosztályi és kutúrális kérdés, nekem fiú és lány barátaim és (közeli, kedves, távoli) ismerőseim vannak, de haverom nincs...

blacklord 2010.03.13. 07:54:34

Ez hülyeség. A helyes reakció szerintem: kerülni őket (együtt), és amikor a haver kérdőre von, elmondani neki, hogy totál belezúgtunk a nőjébe. Ha meg haver kapcsolata nem túl komoly, akkor egyből elmondás kerülés nélkül (ha úgyis hajt még másik 5 nőt párhuzamosan, simán lehet, hogy átadja, van sok ténylegesen jó barát).

standup 2010.03.13. 08:06:10

@g2: Elvertél egy nőt? Wow, micsoda férfi....

lunatik 2010.03.13. 09:35:32

@standup: megvertek egy not, es visszament ahhoz aki megverte? ilyen van ?!? :-)
na jo, van.. :-)

Shopping 2010.03.13. 09:41:54

IGEN AZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.13. 09:42:26

@lunatik: Nem igazából az a baj, hogy mindenkinek mást jelentenek a szavak. Tehát valakinek a haver, az a legjobb barát. Ja meg, hát a trendység is benne van, persze :D

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.13. 10:31:55

Na ezért nem kellenek haverok és barétnők,mert mindig ez a vége hogy kialakul valami szerelem és megcsalás.A legjobb ha az ember antiszociális.Amióta párom van, a barátnőimmel csak és kizárólag telefonon tartom a kapcsolatot.A párom meg msn-.en azt ennyi.

kovácspéterke 2010.03.13. 10:40:23

@g2:
És mi ebből az épületes történetből a tanulság?

kencel 2010.03.13. 10:48:36

@Gempacsöki Boborján: te ez nem a legjobb megoldas am tudod. Ez olyan mint a szonyeg ala soporni a szemetet. Nem hagyod hogy kideruljon milyenek is vagytok emberek kozott. Lehet hogy a parod nem is tud viselkedni tarsasagban es az elso adando alkalommal megcsalna. Szerintem jobb az ilyet az elejen kideriteni milyen is a masik. Halaki igazan odavan erted nem fog megcsalni senkivel. Ha meg igen akkor nem is szeretett.
A posztra reagalva. Nekem volt egy 6 eves kapcsolatom majd amikor vege lett, tobben ugy gondoltak hogy most mar szabad az ut.Helytelenul. En a volt csajommal azota is nagyon joban vagyok. Viszont megtiltottam neki hogy a barataim kozul keruljon ki a kovetkezo aldozata. Megtiltottam? Hát inkabb azt mondtam neki hogy ha valamelyikukkel osszejon ugy engem elfelejthet mint ismerost, mint baratot.Elfogadta. Azota azt a baratomat mar csak havernak vagy mar annak se tekintem. Bar ez attol is fugg mennyi ideig volt egyutt a par. Nyilvan par eves kapcsolat utan nem hajtok ra a haverom volt nojere, viszont ha csak par honap volt es sikerult megbeszelni a baratommal es beleegyezik akkor igen.

Invictus 2010.03.13. 11:49:31

@Mrs. Jackman: Az, hogy az igazi férfi g2, nem véletlenül ment hozzá vissza a nő.
A srác aki felkötötte magát, meg a lúzer. És a nők biológiai okokból a g2-khöz vonzódnak, akik megmutatják nekik hol a helyük, nem a lúzerekhez, akik felkötik magukat egy nő miatt. Minden emancipunci rizsa ellenére :)

g2 2010.03.14. 05:23:02

@Hirmondo Helen: Nem értem, miért lenne kamu? Miért kellene ismeretlenül hazudoznom, vagy hülyeségeket gyártanom?
Megtörtént eset.
Egyébként valahányszor az életben eljárt a kezem, annak mindig oka volt. Utána olyanok lettek, mint a kis pulikutyák. Remegtek, simultak hozzám, ja, és elfelejtettek visszabeszélni. Fura- mintha igényelték volna, hogy az ember szerfölött határozott, sőt erőszakos legyen.
A női lélek valóban kifürkészhetetlen.

Spiritmonger 2010.03.14. 14:12:09

@g2: csak gratulálni tudok, nőket verni az igen! mennyit kellett rá edzeni?
a másik srác pedig igen gyenge idegzetű lehetett, ha szerelmi csalódás miatt lett öngyilkos
ahogy tuskó hopkins is mondta volt, ez nem vall normális férfira, nála a nő menekült volna...

Spiritmonger 2010.03.14. 14:14:25

@lunatik: van ilyen, én is összefutottam jó régen egy ilyennel
verte a férje, amikor összekerültünk, akkor metakommunikatíve kezeltem az urat, majd erre egy kis időre rá miután a hölgy megtudta a kezelés tényét, otthagyott, hogy brutális állat vagyok, és visszament a férjéhez, aki a mai napig rendszeresen veri

Spiritmonger 2010.03.14. 14:16:48

@kencel: szerintem ez a hozzáállás nagyon nem jó, kifejezetten önző és antiszociális
a volt nő kategóriában a volt szó a fontos. abban a pillanatban, amikor már nem vagyok vele, mindenkinek szabad a pálya
egészségükre, legyenek boldogok, ha velem nem sikerült, vele talán majd igen
mi ebben a probléma?

Spiritmonger 2010.03.14. 14:22:25

@g2: az igaz, hogy a női lélek logikátlan és kifürkészhetetlen
de nőt verni azért, mert megcsalt?
ez nagyon szánalmas
másfelől pedig következményei lehetnek, általában van mindenhol rokonság, baráti kör, illetve látlelet, ügyvédi levél, stb.
ha a húgomat verné valamelyik embere, az kb azonnal kapná vissza hatványozottan, már csak a nevelési hiányosságok kijavítása érdekében is, és utána soha nem verne meg senkit
alaptétel, hogy idős embert, nőt, gyereket nem verünk, nem bántunk fizikaliag
le lehet hordani mindennek, meg leüvölteni a haját 2 centiről, de kezet emelni?
aljas, gonosz tett, aki ilyet csinál, az nem férfi

Spiritmonger 2010.03.14. 14:41:40

a haver nője mindig tabu!
olyan van, hogy ketten-hárman hajtjuk ugyanazt a nőt, de mivel mindig a nő dönt, ezért a választása után akció beszüntetése kötelező, ha nem én vagyok a kiválasztott
egyfelől ez a tisztességes magatartás, másfelől ez a záloga annak, hogy a következő esetben az én nőmre se nyomul a haver

killermoney 2010.03.15. 15:40:04

@g2: Mindig oka volt???? Na ezt az önámítást.... Neked ezért elkéne töltened egy pár évet vkinek a kurvájaként egy börtönben és sztem mindjárt másképp látnád a helyzetet...

clfo 2010.03.16. 15:35:46

Nem vagyok képes érzelmeket táplálni a haverom/barátom bnője iránt. Vagy alapból nem megy vagy, ha mégis, a második gondolatom az, hogy tiltott gyümölcs, NEM SZABAD.
Továbbá nem szeretnék lyugsógora lenni egyik haveromnak/barátomnak se.
Szóval erősen mondogatom ezt magamnak és az elég, hogy ne legyenek ilyen érzéseim... :>

Egyébként én se örülnék neki, hogy ha vmelyik haver/barát járna az egyik exemmel.
Bár végülis jobban belegondolva, ha egy olyan volt barátnőmről van szó, akivel már több éve szakítottam, akkor annyira nem zavarna a dolog, mintha ha mondjuk a legutolsó exről beszélnénk v éppen a haver/barát nyúlná le az aktuális páromat (onnantól kezdve nem is lenne haver az illető, de remélem jól válogattam össze a haverokat és ők ilyet nem csinálnának:)

Nálam egyébként ugyanebbe a kategóriába esik a haver/barát húga/nővére is. Az is olyan izé... hogy nézne már ki, hogy mondjuk 1 háztartásban él a testvérpár. Egy szép reggel alsógatyában megyek ki a kávéért és találkozok a bratyó haverral, akinek a húgával este akrobatikáztam...