Miért ígérgetünk nekik fűt-fát?

 
Gondolkozás nélkül bárki rávágná, hogy biztos azért megy a süket szöveg, hogy jól megdönthessük a nőt. Nagyzolás, hazudozás, és szép szavak fülbesuttogása nélkül is talán menne, de mi biztosra megyünk. A szexen kívül azért még fel tudnánk sorolni jó pár dolgot, aminek érdekében lehoznánk neki a Holdat is verbálisan. Mi a helyzet akkor, ha semmilyen érdek nem fűz minket a nő meghódításához, még is előássuk költői énünket, és meseszép körítéssel tálalunk hamis ígéreteket, miközben a következő randira már biztos, hogy nem megyünk el?
 
Ha nő lennék, simán rávágnám, hogy ez azért van, mert a férfiak már csak ilyen gerinctelenek. Úgy gondolom ennél azért jóval összetettebb a dolog…
Szóval adott egy nő és egy férfi. Első találkozás nagyon jól sikerül (elvileg), jól érzik magukat egymással. A lány rendesen kicsípte magát. Mellek kidobva, magas sarkú-harisnya, haj belőve, smink fent, szóval 5/5. Természetesen ez még nem jelent semmit, sőt, kis beszélgetés után a pasas is rájön, hogy ezt a nőt bizony nem fogja megfektetni egyhamar. Nem is probléma, legalább akad, akiben még van tartás, ez csak pozitív. Hosszas beszélgetés után abban maradnak, hogy egy 2 nap múlva ismét randi, a megbeszélt helyen és időben. Persze a lány el van ájulva a sráctól, veszettül várja a találkozót, 2 napig olyan, mintha a lottón nyert volna. Aztán eljön a várva várt nap, dögösebben néz ki, mint az első randin, viszont a férfi nincs sehol, sem akkor, sem fél óra múlva. Jó esetben max. kap egy sablon sms-t, egy átlátszó indokkal. A dolog egyértelmű. A kérdés az, hogy miért nyomta a süket dumát, ha nem akar a lánytól semmit? A lány talán így fogalmazna: Miért baszott így át?
 
A férfilogika kifürkészhetetlenségére és teljes rendszertelenségére ez egy felettébb jó példa lehetne. Ugyanis, ha megkérdeznénk a srácot, hogy miért is csinálta, nem tudná megmondani. Egyszerűen így alakult.. No, de nem hinném, hogy a női olvasók megelégednének ezzel a félmondattal, éppen ezért vesézzük ki egy kicsit jobban ezt a dolgot. Induljunk az elejéről. Szóval a randin látszólag minden jól alakult. Kölcsönös szimpátia megvan. Külső stimmel. Elő benyomás stimmel. Nálunk alap, hogy ilyenkor elkezdünk bókolni, jelezgetni, hogy: „Úúúú, dejólnézel ki!” Magyarul: De jó a melled / segged / lábad. Ráadásul csúnya se vagy. Lényeg az, hogy nem kell nekünk semmilyen extra kisugárzás, meg nemtudom én milyen mennyei belső tulajdonság, hogy kifejezzük tetszésünket. A nő ilyenkor azt hiszi, hogy nyert ügyük van, bejön a pasinak, most már nála a gyeplő. Ez óriási tévedés. A szexhez persze nem, de a második találkozáshoz már nélkülözhetetlen az, hogy lássunk a lányban valamit, vagy legalább, hogy ne lássunk benne semmi rosszat.. A gond akkor van, ha a hosszas beszélgetés közben olyan dolgok derülnek ki a lányról, ami inkább kiábrándító, mint pozitív. Nem is kell nagy dolog, elég, ha mondjuk idiótán röhög, vagy közelebb hajolva van egy kis bukéja. Innentől meg már lehet akármilyen tetszetős a béjb, nincs meg a plusz, sőt nem kicsi a mínusz. Természetesen úriemberek módjára nem hagyjuk rögtön faképnél a nőt, ez leginkább az ő szokásuk… Ez most úriemberség, beszariság, sajnálat, azt mindenki döntse el magában. Igazából a dolgot ott rontjuk el, hogy még ezek után sem hagyunk fel a bókolással, benyalással, süket dumával. Ennek leginkább az lehet az oka, hogy nem akarunk beletaposni a lelkivilágába, és próbáljuk abban a hitben tartani, hogy igen is vonzó. Meg egyébként is, kik vagyunk mi, hogy ítélkezzünk felette, maradjon csak meg a szexi lánynak, ne rontsuk el az estét, majd később elmondjuk neki, hogy nem bejövős a dolog. A nőknél ez nem így megy, ők kerek perec megmondják azonnal, hogy bukó, nem tetszel, hagyjuk. Mi nem. Valahogy nincs pofánk ehhez, és legtöbbször a könnyebbik utat választjuk. Egyáltalán nem egyenes húzás, de talán közrejátszik az is, hogy a férfiak 90%-a nem egy adonisz, és éppenséggel az önbizalomhiány sem áll távol tőlünk. Tudjuk, milyen szarul esik az, ha lekoptatnak, és nem akarjuk megbántani a nőket. Aztán éppen ezzel bántjuk meg őket a legjobban.. Később aztán telefonban, sms-ben, stb. sokkal könnyebb megmondani, hogy sry, de nem fog működni, mint szemtől szembe, megindokolva azzal, hogy nem jössz be, mert büdös vagy..
 
Természetesen így gerinctelenek, ha helyben lekoptatjuk a lányt egy kitalált indokkal, akkor szemét hazugok, ha meg őszintén kimondjuk, hogy mi nem stimmel, akkor meg szimplán bunkó faszok leszünk. Meg kell hagyni, nincs könnyű dolgunk ilyen esetekben, és így belegondolva tényleg kissé gerinctelen húzásnak tűnik.. Annyi mentségünk legyen, hogy tényleg az vezérel minket, hogy ne bántsunk meg senkit, és sokszor az adott helyzetben ezt találjuk a legjobb megoldásnak…

 

F.Lackó 74 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr461846673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SeaSzilaHawk 2010.03.17. 12:38:16

Mondjuk ki, azért mondjuk a sok szart, hogy többnek tűnjünk, mint akik vagyunk, hogy egy lehetséges kapcsolat alakuljon ki...aztán, h ki dugásra akarja használni azt az időt, ki pedig komolyan akar valamit a csajtól az személyes indittatás...

Styxx 2010.03.17. 12:38:23

Szerintem nagyjából így van, azzal az apró technikai kiegészítéssel. hogy manapság a mobilérában azért egy mondvacsinált kifogást tartalmazó telefont, de legalább SMS-t megengdünk + némelyikünkbe van egy adag biztonsági HR-es geciség. A HR-esre is pipák vaguynk, ha nem jelez vissza, hogy "bocs, sajnos nem Ön kell". Mert mi van, ha az egyes számú jelölt még sem ír alá, vagy netán próbaidő alatt valamelyik félnek nem válik be. Szóval a HR-es is lapít, mert lehet, hogy akár pár hónap múlva jön elő a riszával, hogy "elhúzódott a döntéshozás, mert..." és csak időközben derül ki, hogy mással már befürödtek.
Mi pasik is gyakran dzsókernek a talonba tartunk egy ilyen "nem tökéletes, de pár funkcióra megteszi" puncijót:-). Mármint a fiatalabb, el nem kötelezett ffiak.

SeaSzilaHawk 2010.03.17. 12:47:28

A másik meg az, hogy mi szeretjük azt mondani a nőknek, amit hallani szeretnének. És nagggyyyon nem szeretjük a nyilvános vitát. Inkább meghúzzuk magunkat, és amikor már a csaj nem csinálhat jelenetet, akkor szépen elküldjük...sztem ez jobb, minthogy egy pubba vagy kávézóba el kezd rikácsolni(magát és minket is leégetni) avagy épp sirdogálni(amikor mi meg el kezdjük vígasztalni, amiből már megint a probléma elején vagyunk, mert mi ezt nem akarjuk). Ezért inkább sms, e-mail vagy ha nagyon jószívűek vagyunk egy találka olyan helyen ahol nem kell tartanunk ilyen visszahatásoktól.
Ez van, sajnálom hölgyeim...

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 12:55:22

@Styxx: Igen, ez az a tipikus: "Elfekvőbe jó lesz." :D

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 12:56:32

Én meg úgy vagyok ezzel, hogy inkább mondja a szemembe, hogy "bocs, de nem jössz be", mint azt , hogy "jajj de cuki vagy, akkor holnap", aztán eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Persze azt is mondhatja, hogy "egy dugás még belefér", mert ugye ezzel is választás elé állít, de legalább az igazat mondja.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 13:00:53

@Hirmondo Helen: Elvileg nektek le kéne tudni szűrnötök, hogy a pasi mit akar. Női megérzések stb. Egyébként tényleg korrektebb, ez a "Megmondom a szemedbe, hogy nem tetszett, hogy büdös a lábad / pattanásos vagy / sokat fingasz / rohadtak a fogaid / túl nagy a segged stb". Bár lehet akkor sokkal több önbizalomhiányos, megkeseredett nő lenne, mint férfi..

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 13:08:50

@F.Lackó: Amelyik nő tényleg ilyen, ahogy írtad, az nem önbizalomhiányos, hanem igénytelen.;-) Na, az ilyenek valóban nem érdemlik meg, hogy legyen második randi. Azt viszont sokkal jobban megérdemelnék, hogy vki az igazságot végre a szemükbe mondja.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 13:12:53

@Hirmondo Helen: Pont én legyek az, aki ráébressze arra, hogy mennyire gusztustalan? Azért, hogy örökre megutálja a férfiakat? Ha annyira vak, akkor mondja meg neki az anyja, vagy a barátnője, de nemár én. Egyébként meg lehet, hogy valaki másnak éppen így tetszik, és ha meg kiosztom, akkor lemarad az örök szerelemről :D Amúgy most viccen kívül, tényleg nem hiszem, hogy egy vadidegennek lenne hozzá joga, hogy beletaposson a lelkivilágába, még akkor sem, ha jót akar..

SeaSzilaHawk 2010.03.17. 13:18:34

@F.Lackó: Az a lényeg, hogy így is, úgy is te leszel a szemét. Ebből férfiember nem tud győztesen kijönni...

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 13:21:15

@F.Lackó: Nem szükséges beletaposni, elég ha annyit mond, hogy nem jön be neki a csaj. Ha kérdezi, miért, akkor elárulhatja. Ebből még lehet tanul is a csaj.
Reméljük.;-)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 13:25:56

@Hirmondo Helen: Ha megkérdezné, hogy miért... Hát nem tudom, hogy lenne-e pofám neki elárulni. :D

aJeti 2010.03.17. 13:32:39

off: ez te vagy a képen a nők lapja újságírójával?

Styxx 2010.03.17. 13:42:34

@SeaSzilaHawk:

Ebbe sajnos van igazság. Persze az általánosítás sarkít, de férfiember két szituból nehezen jön ki győztesen:
a) hajt a csajra, de a csajnak nem kell
b) nem akar semmit a csaj ,a csaj meg igen.

OK, tudjuk, hogy a jelenlévők, különösen Helen és Jeti nem ilyenek, de mindkét esetben meredeken be tud kavarni a nő. És remélem nem tartatok férfi sovinisztának, csomó mindenben pedig mi pasik vagyunk gecibbek.

@F.Lackó:
Miért szégyelled, ha újságíró vagy? Különösen, mert a blogod alapján egész jól tudsz írni:-)

Styxx 2010.03.17. 13:43:16

@Styxx:
bcs, b) helyesen:
b) nem akar semmit a csajtól ,a csaj meg igen.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 13:44:28

@F.Lackó: Jaja, ne hogy a Rólad kialakult Mr. Darcy imidzs sérüljön, és futótűzként terjedjen a hír, hogy Te nem is vagy olyan tökéletes.;-)

SeaSzilaHawk 2010.03.17. 13:49:54

@Styxx: Én konkrétan nem erre értettem, hanem, hogyha megmondod, h mi a problémád vele, akkor milyen geci vagy, hogy így beszélsz vele, pedig nem is ismered és am is csak a külső alapján döntesz. A másik, meg ha sms, e-mail stb.ben közlöd, h nem fog működni, akkor milyen geci vagy, hogy elhitetted vele azt a sok szépet, meg hogy nem is mersz a szemébe nézni és elmondani....tipikus loose-loose eset....

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 13:51:49

Inkább lecseréltem a képet, mert még a végén jönnek nekem itt a személyi jogokkal :D

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 13:54:59

@Styxx: Hát köszi! :) Bár újságíró tényleg szívesen lennék. :)

@Hirmondo Helen: Én a blog olvasóktól már sok visszajelzést kaptam, de hogy tökéletes, azt még nem :D

Volt már: Aranyos, rendes, jó fej, de leginkább a buzi és a köcsög ami a legtöbbször előfordul. :D

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 14:25:59

@SeaSzilaHawk: @F.Lackó: SeaSzila úgy értette, hogy a képen a csaj Te vagy?:D

ahha 2010.03.17. 14:36:32

Már nem azért, de a leírt jelenség nem csak a férfiak sajátja. A nőké is, nem is kevéssé. Mondjuk ők talán nem ígérgetnek nyíltan, így ők következetesek, amikor sunnyogva dobnak el.

SeaSzilaHawk 2010.03.17. 14:40:56

@Hirmondo Helen: Hát persze...már telszámot is akartam kérni...:D

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 14:45:32

@Hirmondo Helen: Most már tökmindegy, mert a kanapé vagyok. Ahogy látom erre nem gondolt senki. :D

Styxx 2010.03.17. 14:47:05

@F.Lackó:
Addig jó, amíg lebuziznak és leköcsögöznek és nem vetődik ide Pogácsásné, aki leluxustestűz:-)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 14:59:04

@Styxx: Pedig azon mekkorát röhögnék :D

Szelid sunmalac 2010.03.17. 15:09:05

De most tenyleg. Mit szolna hozza a csaj, ha megmondaned neki, hogy "Figyelj, nagyon szimpatikus vagy, de rohadt budos a szad! Remelem ertekeled, hogy oszinte voltam!" Szerintetek ertekelne?

Styxx 2010.03.17. 15:18:53

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Szerintem 95%-ban elmondana mindenféle ordináré bunkóparasztnak, és vegyed tudomásul, hogy rexlux betegsége van és mennyit küszködik az egésszel. Vagy, hogy pszichés alapon van az egész, mert ilyen gyökerekkel kell kommunikálnia, mint amilyen te vagy (ez nem személyeskedés, a "te" lehetnék én is). És különben is vedd tudomásul, hogy neked meg a nyakszirted egyenesen fingszagú, majdnem elhányta magát, amikor hozzádbújt, csak őt nem úgy nevelték, hogy az ilyesmit szóvátegye.......... ( kb. 2 perc 28 másodperc hasonló tartalmú szöveg egyszuszra)
És akkor még urinő voltam:-)

Szelid sunmalac 2010.03.17. 15:20:18

@Styxx: Na! Hat errol beszelek! EZERT nem mondanak inkabb semmit! En persze nem, mert nem szoktam randizni. De most meg mar nem is fogok tobbet!

Szelid sunmalac 2010.03.17. 15:21:04

Meg aztan egy csomo esetben mit lehetne mondani? Amugy is tobbnyire erzi a ket fel, hogy jo-jo, de valahogy nem az igazi. Ha nem a masodik randin, hat ket honap mulva.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 15:21:42

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Na, én pl. komálom az ilyen "megmondom ám a szemedbe az igazat" pasikat. Mondjuk ha nekem mondana ilyet, akkor én 1. szagmintát vennék magamról és alaposan kiöblíteném a számat, 2. jót röhögnék, 3. poénosan kérném, hogy leheljen már ő is rám. Nem bírom az alapjáraton működő szürke csajokat, akik egy ilyen szitut nem tudnak megfelelően lereagálni. Sztem a csaj reakciójától függ a dolog folytatása. Ha kiakad és jelenetet rendez, akkor jogos, ha a pasi tényleg lelép. Ha poénosra veszi, vagy tesz a dolog ellen, akkor a pasi még mondhatja azt is, hogy "na de jó fej, adok neki még esélyt" vagy "na, javít,javít, ám legyen, megpróbálom". Minden a nőkön múlik, csak sok nő túl hülye ahhoz, hogy ezt felismerje.

Styxx 2010.03.17. 15:31:33

@Hirmondo Helen:
B+, azért azt mindannyian tudjuk, hogy te nem vagy egy átlagos csaj. Hány olyan nőt ismersz magadon kívül, aki 48 éves rokkantnyugdíjas és Bélának hívják?:-)
Pl. a valamikori japán csajomnak valami mitesszerei voltak, vagy ilyesmi, úgy diszkréten mondtam neki, hogy nem kellne-e elmennie kozmetikushoz. Ne tudd meg, hogy mit kaptam, pedig midez a múlt évezredben történt. Nyilván ha nem lettem volna szétszekálva ezerrel, már régesrég elfelejtettem volna.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 15:50:43

@Styxx: Oh baszki, teljes identitászavarban szenvedek már. Olyan nehéz Bélának lenni a sok, csintalan férfi között.:D
Pedig a japánok olyan nyugodtak szoktak lenni. Biztos, hogy a megfelelő angol szót használtad?;-)

díva naíva 2010.03.17. 15:53:12

@Hirmondo Helen: na ez pont így van, szerintem ha valaki építő jellegű kritikát gyakorol, azon tudok segíteni, sőt, ha bevallja, hogy túl nőies vagyok neki, túl karakán, azzal sincs gond, de a sunnyogás, na, azért gyilkolni tudnák...

volt egy srác, akivel randiztunk, de idegesített a stílusa... nem bunkó módjára, de ezt azért apránként beadagoltam neki.

Kezdésnek mindenképp:
1) Szerintem nem illünk össze - ebben semmi bunkóság nincs
2) Szerintem nem vagyunk egy hullámhosszon, ezt te is érzed, ugye? - na most szerencsétlen pára nem mondhatja mégsem azt rá, hogy szerintem pedig tuti :)
3) Szerintem lehetnénk barátok - innentől már tudja, hogy no chance

A valódi problémát csak akkor tárom fel, ha érdeklődik iránta, fentebb említett srác úgy vihogott, bármely plázapicsa megirigyelhette volna, engem pedig irritált, rákérdezett és mondtam, hogy engem zavar, hogy olyan looney toons-osan vihog. Láttam a döbbenetet az arcán, szerintem neki fel sem tűnt, sőt szerintem azóta próbál ellene tenni és megköszönte az őszinteségemet...

Nem muszáj megmondani, hogy dagadt vagy, idegesít ahogy verdesel a pilláiddal, stb... lehetünk kedvesek úgy is, hogy nem gázolunk a másik lelkivilágába... :)

Joe69 2010.03.17. 15:55:39

Próba ! Letöltöttem az új Operát, de vmi nem stimmel vele..

díva naíva 2010.03.17. 15:56:29

@Styxx: bébi, nem akarsz már valamit kezdeni a ripacs képeddel? :D
Ahelyett, hogy vettél volna valami arctisztítót, ami jó mitesszerre és ajánlottad volna fel neki, használtad és tök jó illata van, had símogasd már egy kicsit az ő arcát is vele... utána meg óriási bók, hogy bébi, milyen gyönyörű lett a bőröd...
semmi diplomáciai érzék nincs bennetek :PPP
vagy vettél volna egy kozmetikus voucher-t neki, arcmasszázsra, a kozmetikus meg úgyis szólt volna a mitesszerek miatt...

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 15:59:15

@díva naíva: Kezdek gyanakodni, hogy Te lehet pasi vagy.:D

díva naíva 2010.03.17. 16:16:03

@Hirmondo Helen: erre mondja meleg haverom mindig, ha farkam lenne, én lennék a város bikája :DD

Joe69 2010.03.17. 16:23:30

Üdv ! Lehet megint negatív, meg mittudomén mit próbálnak meg rám húzni az egyéb módon érvelni nem tudók, de szerintem fordítva ülünk a lovon. A férfi manapság legfeljebb akkor tud ígérni egy nőnek, ha szociális helyzetük között óriási különbség van, v. úgy látszik. Pl. vastag aranyláncos stricik kivonulnak a szabolcsi nyomorfaluba és a csajoknak könnyű munkát igérnek sok pénzért és szép ruhákért. Vagy megjelenik a steril öltönyös amcsi vendégprof a tanszékon, aki nem mellesleg cégtulajdonos,(és persze nős, de mindegy) mind a 64 fogával rávigyorog a nagyon-nagyon kitörni akaró kis szingli tanársegédre és beigéri neki álmai ösztöndíját Floridába..Ez megfelel a régi korok mentalitásának, amikor egy ilyen ígéretre a nőnek mozdulnia kellett, különben esetleg éhenhalt., hiszen praktikusan csak egy őt el(vagy ki) tartó férfi jóindulatától függött.

Manapság egy nőt nem az ígéretek, hanem a tények érdeklik.. Virítsad, amid van. Ha pénzed, kocsid, stb, akkor látni akarja - most. Ha netán jó fej vagy egyéb szempontból - mutasd. És ha valaki ígér, akkor az a nő. Azt, hogy esetleg megkaphatja. De addíg is várjon türelemmel a pasifelhőjében, amíg a többit is lepontozza..

Nem én találtam ki, hogy a nők egy pontrendszert üzemeltetnek. A nyilvánvaló anyagi értékek mellett természetesen az is , hogy mennyire jön be neki a férfi. Remélhetőleg azért ennek nagy a súlya, de akkor is csak pontszám, és a végösszeg számít. A legrosszabbak kiesnek, a legjobbakkal esetleg újabb forduló. Vígaszág nincs.

Azt hiszem, ez felel meg az élet realitásainak. A nők a HR-esek, a férfiak a próbálkozó munkavállalók. Valamelyik randiblogon olvastam, hogy manapság egy randi stílusa soklszor egy állásinterjúhoz hasonlít. Erre majd az ide irogató 20 körüliek is rájönnek majd, ha majd később esetleg a társ-és álláskeresés párhuzamosan fut az életükben ..

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 16:38:34

@Joe69: :-) Hello! A nőket valóban érdeklik a tények, de ennek párhuzamosan kellene történnie. Vagyis, ha elértél vmit az életben (lakás, kocsi, diploma, vállalkozás stb.), akkor az ember szeretne maga mellé olyan partnert, akinek hasonló a habitusa, ergo: a partner is törtető, küzdő típus és elért valamit az életben, fel tud vmit mutatni. Legalábbis sztem ez lenne a normális. Azok a kapcsolatok, ahol az egyik fél javára billen a mérleg - és ez lehet a nő is-, nem maradnak fenn sokáig egészségesen, mivel az, aki a "kevesebbet" hozta a kapcsolatba egy idő után kezdi alárendeltnek érezni magát, még akkor is, ha a másik nem így viseltet iránta. Persze ez is csak normális felfogású embernél működik. A tanulatlan csilli-villi plázakurva nem lesz lelkibeteg a multimilliomos apóka mellett, viszont a multimilliomos apóka sem azért tartja, hogy megnyerje vele a Ki tud többet az ipari forradalomról? versenyt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.03.17. 17:59:23

Hapsikáim, hogy akadna torkotokon a levegő ezzel a "nem akarom megbántani szöveggel"!
Nyuszik vagytok, mint Marty McFly. Ha gond van, MONDOD. Felnőtt emberek dolgukat így végzik.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 18:07:02

@neccharisnyás útonálló: Ez tapintatosság inkább, mint nyusziság. Egyébként meg ilyenkor nincs gond, ha gond van, azt mondjuk. Ha büdös a szája az neki gond, nekem nem. Igaz, a csajok legalább megmondják, pl. hogy: "Húzzál innen te kis törpe fasz!" Lehet ők is jobban éreznék magukat, ha azt mondanánk nekik, hogy: "Nem kellesz ribanc, kicsi a csöcsöd!", minthogy, bocs, de ez nem fog menni.

Cimbu 2010.03.17. 18:12:09

Ez azért egy cseppet sem vicces.
Én találkoztam,olyan férfivel,aki csapta a szelet nekem,de annyira, hogy el sem hittem, hogy ilyen is van.
Aztán amikor együtt voltunk és elváltunk,és megbeszéltük a következő találkát, nem lett belőle semmi.
Ha felhívtam,vagy kerestem,az volt a válasz, hogy túl rámenős vagyok.
Közben úgy megkavarta az életem, hogy majdnem leléptem otthonról.
Még jó hogy nem.
Érdekessége a dolognak, hogy amikor magyarázatot kértem tőle,szinte menekült,mert könnyebb volt neki a kertek alatt elsunnyogni,mint elmondani, hogy mi is volt a problémája velem,vagy nem velem.
Letiltott iwiw-ről is,most meg visszavett,és a "csajok és pasik"-on csapja a szelet.
Na menjen a kurva anyába.
Ha valaki nem tud magyarázatot adni a tetteire,az egy óriási nagy fasz.
De jó lecke volt,tanultam belőle.
Nem kell a szép szavaknak bedőlni.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 18:14:48

@Cimbu: Konkrétan tényleg egy fasz, de azért én nem pont erről írtam. :)

TBal 2010.03.17. 18:45:15

@F.Lackó: @Hirmondo Helen:
Véleményem szerint az őszinteséghez két ember kell, aki mondja, és akinek mondják. Ha a fogadó fél nem jelzi, mégpedig viszonylag erőteljesen, őszinte hangsúllyal, arckifejezéssel, stb. hogy megmondhatják neki az igazat, mégpedig kellemetlen dolgokról is, akkor ő már megtette, amit ezért tenni lehet. Innentől kezdve a másik félen múlik a dolog - de én el szoktam intézni annyival (bár fiúként mondom), hogy bár nem szép dolog, igazat mondani nem kötelező, a másik valamiért úgy látta jónak, hogy így táncol félre, ez van, még így sem könnyű.

Szvsz nagyon sokan kb. elvárják a hazugságot - hiába mondják az ellenkezőjét, ha megkérdezed őket. Sokkal könnyebb akkor igazat mondani valakinek, ha biztos vagy benne, hogy nem bántod, elfogadja, pozitívan áll a dolgokhoz, esetleg tanulni is akar a kritikából, mint ha azt érzi az ember, hogy vérig sértődne és két hétre bedepizne tőle.

Amúgy meg... tűsarkú, harisnya és smink: boááá, boááá, boááá...
utálom mind. Szerintem elrejtik a kisugárzást, még ha lenne is. Ha a másik természetesen jelenik meg, és úgy van kisugárzása, az valódi, ott nincs torzító hatás.

díva naíva 2010.03.17. 18:51:20

@Joe69: hát Joe baszki, tényleg sajnállak :))

@TBal: hát veled sem randiznék, az én pasijaim egyike sem hisztizett még a harisnya meg a tűsarkú miatt :)

TBal 2010.03.17. 18:57:17

@díva naíva: Más a stílusunk, ez van... :) Nem a ruha teszi az embert, de szerintem ezek a kellékek nem szexik. Jobban díjazom a kényelmes cipőt...
Szeretem a szolídan elegáns öltözéket - bár számomra a legszexibb ruhadarab a testhez simuló farmer.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.03.17. 19:01:00

@TBal: Kisugárzás??! Piff!!! Hun tetszett lenni, mikor 5-6 poszttal ezelőtt tudományos bizonyítást talált, hogy OLYAN márpedig NINCS!!! 8)

díva naíva 2010.03.17. 19:05:35

@TBal: nincs is ezzel baj, kinek mi tetszik :) ha veled randiztam volna és szóvá teszed, neked is megmondtam volna, hogy hát akkor nem egy az ízlésünk és vagy megszokod, vagy megszöksz :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.03.17. 19:18:42

@F.Lackó: Lackó, menj már ilyen szarságokkal, má'.....

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 19:19:57

@TBal: Számomra a legszexibb ruhadarab a testemre simuló férfi.;-)

TBal 2010.03.17. 19:26:19

@neccharisnyás útonálló: Naja, nyilván tudományosan lehet boncolgatni, hogy milyen összetevőkből áll a kisugárzás. Megtetszik valamiért valaki, vagy sem? ezittakérdés...

Amúgy bírom, hogy a fő mondanivalómra senki nem reagál, a mellékes dolgokra viszont mindenki ugrik... :)

TBal 2010.03.17. 19:27:25

@Hirmondo Helen: A második meg a testedre simuló nő, mi? :)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.03.17. 19:28:17

@TBal: Így van ez a cikkekkel is általában, ha címlapról jönnek a népek. :)

TBal 2010.03.17. 19:28:54

@F.Lackó: @Hirmondo Helen: Üdvözöllek, dicső Helen, szép a nunid, szép a szemed! :)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 19:32:00

@TBal: Te tudsz valamit rólam, hallod-e...;-)

@F.Lackó: Látod, látod, megint emelem a kommentek színvonalát nívós hozzászólásaimmal.;-)

TBal 2010.03.17. 19:35:17

@Hirmondo Helen: Csak néha olvasom, amit ide írogatsz... :)

TBal 2010.03.17. 19:35:55

@Hirmondo Helen: Meg ha jól sejtem, szeretsz rétegesen is öltözködni :D

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.17. 19:48:20

@TBal: Jah, olyan néha, ahányszor ide tévetsz.;-)
Réteges öltözködés: takaró és a bőröm...;-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.03.17. 20:13:25

@TBal: Nana, pontosan az egyik hímnemű hozzászóló vezette le igen látványosan, hogy miben is áll, illetve nem áll a kérdéses dolog.
Magam részéről őszintén meg vagyok győződve róla, hogy létezik, főleg, mióta egyszer valóban, fizikálisan is sikerült érzékelnem.

Nade, reagálok a main hsz-edre is, ne hiába picsogjál. Frankón nem várom el a krapektól, hogy derítsen, tükörbe nézek, látom amit látok, illetve ő is csak azt látja, amit én kifelé tolok tükörvizslatás után. Ezt tudják is, mert mondom. Így tisztességes. Én is megmondom, ha valami nem szimpi, ők is. Ennek ellenére voltam már szopóágon. Amire viszont harapok. Nálam az a "nem nézem annyiba, hogy felfogja, ha mondom" szindróma jele. Ettől pedig marha gyorsan megyek át dühöngőbe.

díva naíva 2010.03.17. 21:15:41

@TBal: erre nincs mit reagálni, kvázi előre lereagáltuk, a harisnya volt új téma :D

Joe69 2010.03.18. 01:27:28

@díva naíva:

Na ez az, ha nincs mit mondanod, akkor sajnálkozol, meg neccharisnya..egyszerűen nem értitek az egyébként "Lackósan" infantilis módon, de azért dícséretreméltó igyekezettel megfogalmazott témát, vagy féltek tőle. H Helénnek: bár a párkapcsolatokban a tartósság a "hasonló a hasonlónak örül" elven alapszik, azért két törtető ember nem biztos, hogy jó mix.

Hátibácsi 2010.03.18. 07:17:43

Olyan dolgokról beszéltek,. amire nem lehet sémát húzni.Teljesen szituáció függő, hogy ki mikor mire hogyan reagál.Az érzelmekre is lehet statisztikát készíteni,csak kérdés , hogy érdemes-e?Ha egy 75%-os valószínűségről beszélhetne valaki,akkor az nagyon nagy tapasztalattal bírna, és valószínűleg némi pszihés előképzettséggel is rendelkezik(nem feltétlenül iskolai tudásra gondolok), és akkor sem biztos,hogy a jelenlegi eset nem-é a 25% része:-).Merem remélni,hogy senki nem tartja annyira sablonosnak a másikat,hogy elöre ki meri jelenteni,hogy ebből mi lehet két hét múlva,vagy esetleg több év múlva.A másik lényeges dolog,hogy a puding próbája az evészet,amíg nem próbáltál végig egy kapcsolatot, nem döntheted el ,hogy az neked jó lenne-e vagy nem.Amíg nem bújtál össze mondjuk egy duci emberrel,addig csak elképzelésed lehet róla,hogy az milyen.Ha valóban ki akarunk beszélni valamit,akkor azt mindig több oldalról pillázva kéne megtenni,nem pedig sarkítva,egysíkúan.A másik amit kevés pasi ismerne be,ha túl dögös a lány, az sem biztos,hogy előnyére válik.Nem biztos,hogy az az ideális társ akit mindenki megnéz az utcán,és minden egyes pasiban ellenfelet látsz, mert valószinűleg,mihelyt teheti rámozdul a csajodra, pont az ilyen egysíkú gondolkodás miatt.Azonkivűl ki állít olyat,hogy az első randi nem végződhet,heves párna csatával?Persze ha a régi poén szerint éled az életed...
Ha van mivel,nincsen kivel és nincsen hol.Ha van mivel és van kivel akkor nincsen hol.Mire van kivel és van hol, addigra meg nincs mivel..:-)))Kérdezzétek csak meg házas emberektől:-)))

díva naíva 2010.03.18. 10:27:22

@Joe69: Nem, egyszerűen az döbbenetes, hogy csak negatív élményekről tudsz beszámolni, ehhez mit fűzzek hozzá? Minden alkalommal írjam le, hogy balfasz nőket ismersz?
Ebben igazad van viszont, a házasságom alatt én voltam a törtető, a férjem a kvázi kiszolgáló, támogatott a háttérből, én pedig kibontakoztam és egész jól működtünk így csapatként...
én sem hiszem, hogy két törtető karrierista sokra megy egymással... max. elmegy egymás mellett...

LyukasBogrács 2010.03.18. 19:14:31

@TBal:
Egyetertek veled.

En szemely szerint az olyan noket szeretem, akikkel egyszerre lehet kedvesnek es oszintenek lenni.

Nikla, táskai elágazás (törölt) · http://www.semmi.hu 2010.03.18. 23:56:41

@F.Lackó: Nem az enyém. Csak rátaláltam, hogy bejegyzett domain. :D