Nyomulós pasik

 
Lackó már írt arról, hogy milyen, amikor a csaj nyomul, (Ehhez inkább hadd ne szóljak hozzá. Kitéptem az összes szőke hajszálam a kommenteken gyerekek…) Én ma arról írok nektek, hogy mi nők mennyire díjazzuk azt, ha pasik a NEM-et, valamilyen megmagyarázhatatlan férfilogikai okból igennek veszik, és célirányosan nyomulnak az áhított combközép felé.
 
Elkerülhetetlenül a diszkós esetek ugranak be elsőnek. Ez az a hely, ahol a pasiknak egyszerűen kellőnél is több bátorságuk van leszólítani egy lányt, (Ami még önmagában  pozitív is. ) ez persze betudható a beszürcsölt fél lityó vodkának, meg a miniszoknyás tiniribik tutajos posikájának. Természetesen a férfinak józanul nem buli a buli, nekik keményen be kell csókolni ahhoz, hogy kicsit kibújjanak a karótnyelt sztájlból, és elővegyék az idióta higanymozgásukat, vagy éppen a 100 féle viccesenek hitt táncstílusukból a tipikus mamis kötögetőset, vagy a permetező fílingeset. Nekünk meg elég egy fini kis koktél, de az is csak a buli kedvéért. A probléma itt kezdődik uraim. Szerintetek mennyire örülünk annak, amikor odajöttök hozzánk azzal a füredi Pista bácsit megszégyenítő pálinkás szájszaggal? Hát nem a sármotoktól ájulunk el az már egyszer biztos. Döntsétek el, hogy szlapáltok, vagy csajoztok, de full részegen ne várjatok tőlünk sok mindent. Persze a félrészeg miniszoknyás-tornacipős lánykák lehet belemennek egy kis tipitapiba, de az igényesebb nőstényeknél azonnali kiállítást jelent piától bűzölgő, szédelgő hódoló. ( 2 sör után még talán segít a zorbit..)
Persze egy nem kívánatos pasit egyszerűen visszautasítunk. Valaki keményen, valaki nem túl egyértelműen, ez csak a csaj vérmérsékletétől, IQ szintjétől, és beképzeltségétől függ. Az viszont még a legnyuszibb nőt is kihozza a sodrából, ha egy pasi nem ért a szóból. Nem kötelességünk megvitatni vele, hogy azért nem megyünk el táncolni, mert büdös / nem jön be / van párunk stb. de amikor sokadszorra is próbál a legidiótább dumával bevágódni, akkor természetesen előkerül a nem túl vonzó énünk és esetlegesen meg is indokoljuk nem tetszésünk okát. Persze utána megkapjuk a hülye picsa jelzőt, bár már csak a messzi távolból hallatszódik a hangos benyögés, nem hatódunk meg túlságosan. Egyszer és mindenkorra értsétek meg, hogy a „nem” az tényleg a nem-et jelenti. Nincs undorítóbb egy részeg, erőszakos palinál, aki hülye dumákkal próbál bevágódni, de úgy, hogy még táncolni sem hagy. Tántorog, rálép a lábunkra, és közben nyomatja a rizsát. Hát nem tudjátok elképzelni mennyire idegesítő. Főleg mikor az illető még nagyképű is… Dekkell a szájában, deci viszkit kortyolgatva, odabök egy ilyet, hogy: „Szia szivi, van kedved táncolni?” (Tisztelet a kivételnek, és tényleg, aki normálisan közelít felénk, azzal nem vagyunk lekezelőek. Legalábbis a normális csajok biztos, hogy nem…) Szóval tényleg ne haragudjatok fiúk, de azért adjuk már meg a módját, még, ha nem is a középkorban vagyunk, legalább egy szemernyi kis tisztelet legyen bennetek. Ha azt mondjuk, hogy „Bocsi, de nem.”, akkor nem kell még ötödszörre is „véletlenül” mellénk ülni…
 
Amit még fontosnak tartok megemlíteni a témával kapcsolatban… Miért hiszi minden pasi azt, hogy, ha egy nő igényesen, szexin van felöltözve, akkor az csak azért van, mindenképpen egy férfival akar hazamenni? Most nem a neccharisnya-magas sarkú csizma-melltartó összeállításról beszélek, maradjunk csak a jó ízlés határán belül. Viszont mégsem fogunk elmenni szórakozni susogós melegítőben, meg sportcipőben. Szeretünk csinosan öltözködni, de nagyobb részben szól ez a többi csajnak, mint a pasiknak. Amíg nálatok a fociban meg a pókerben megy a versengés, nálunk a ruhákban. A férfiaknak tetszelgés inkább csak másodlagos, főleg, ha szimplán csak szórakozni akarunk. Persze vannak speciális esetek, amikor direkt miattatok csípjük ki magunkat, bár ez nem mindennapos. Ami még fontos, ha tényleg a pasik tetszését szeretnénk is elnyerni egy-egy szexibb ruhadarabbal, az nem egyenlő a biztos egyéjszakás kufirccal, ahogyan azt sokan gondoljátok…
 
Ezzel a diszkós témát úgy érzem kifejtettem, legalábbis ilyen szempontból. A nyomulós, erőszakos pasik nem csak a klubokban, szórakozóhelyeken bukkannak fel. Persze az utcán, kávézóban, közértben nincs annyira merszük közeledni, nem így van ez a szájbertérben… Mondhatni ez az átka a közösségi oldalaknak. Az internet helyettesíti az alkoholt az említett férfi egyedek esetében. Az illedelmes nő persze válaszol, az igényesen megfogalmazott levelekre, sajnálatos módon az esetek 90%-ában a pasik nem hagynak fel az ostrommal. Kis idő után újra jelentkeznek, mintha mi sem történt volna, és próbálják előadni a feltétlenül csak haveri szándékkal közeledő szűzies férfiú szerepét, több-kevesebb sikerrel. A második lerázós válasz után ismét jelentkezőknél természetesen ez a szerep felettébb hiteltelenné válik, ami nekik aztán abszolúte nem tűnik fel, részünkről viszont annál idegesítőbb. Ilyenkor jön az elhajtás, letiltás, kitörlés, moderálás, szelektálás, amit egyértelműen nem a legkedvesebb körítéssel teszünk, bármennyire is hihetetlen és kiábrándító…
A cikkben kitárgyalt urakhoz tenném fel a következő kérdést: Miért hiszitek, hogy a „nem” igent jelent? Miért nem értetek a szép szóból? Jöttök mindenféle gyengébbénél gyengébb szövegekkel, technikákkal – és bár kitartóan próbáltok hódítani, szó se róla – és azt gondoljátok, hogy a levegőbe beszélünk az 5. sikertelen próbálkozásotok után is, hiszen ti mindenkit megkaphattok. Amikor meg odaszólunk rendesen, mert már az agyunkra mentek, még ti vagytok megsértődve. Ugyan már… Ezen kellene egy kicsit elgondolkoznotok, és nem folyamatosan az iszonyatos női elvárásokkal, meg a „Minden csaj, csak lekezelően elhajt!” dumával jönni…

 

A Valika 126 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr921902986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

díva naíva 2010.04.08. 13:53:47

@mettyúvón lajos: köszönöm érdeklődésed, Naíva Úrhölgy dolgozik, nem keveset, a héten az 57. munkaórámat nyomom pillanatnyilag, van ilyen is, a címlap engem a legkevésbé sem érdekel, az viszont, hogy kétgyerekes anyaként egyedül jussak egyről a kettőre, az annál inkább... nem csak okos és szép, még dolgos is, amúgy van blogom... de gondolom ez csak a cinizmusnak szolgált, valójában nem érdekel hol vagyok, no problem. au revoir!

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.08. 14:04:21

@díva naíva: Félreértés vagyon itten kérem. Lajos azt hiszi, hogy én vagyok naíva, csak álnéven. :)

díva naíva 2010.04.08. 14:10:31

@F.Lackó: én pedig frusztrált, fáradt és nyűgös vagyok és nem hiszek a félreértésekben, a rosszindulatban annál inkább, az pedig, hogy én te vagyok, alapjáraton is ostoba feltevés, hisz real life leírásos blogom van, ki az az idióta, aki veszi a fáradtságot grafomániába torkolló életleírásokra, csak, hogy 2 gyerekes nőnek tűnjön... dehát mennyivel könnyebb vádaskodni, mint utánajárni... na mindegy.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.08. 14:12:23

@díva naíva: Én ebből inkább kimaradok, nem hogy még mi kapunk itt össze. :) Én bírlak, tudod! ;)

díva naíva 2010.04.08. 14:16:15

@F.Lackó: Dehogy veszek én össze veled, semmi bajom veled... ;)

Jasminel 2010.04.08. 14:24:09

@Saints and Thieves: Nos ebből is lehetne mindkét szemszögből posztot írni, hogy miért nem megy az ismerkedés szórakozóhelyen, engem már a hideg is kiráz az ilyen helyeken nyomulós pasiktől a rengeteg rossz tapasztalat miatt, és ha csak csajokkal szabadulunk be egy helyre már előre kitervelt mentőakciókkal készülünk, ha valaki nem érti a NEM-et. De ha valaki kultúráltan közeledik, ahhoz méltó választ kap mert miért ne beszélgethetnénk egy jót!

mettyúvón lajos · http://gajricsi.blog.hu/ 2010.04.08. 15:04:35

@díva naíva:
Drága Díva Úrhölgy,

Tudom, hogy van blogja.
Tudja, elárulok egy titkot magának, a gépházat amíg nem lettel féreg gerinctelen lázadó, kihasználtam a végtelenségig, és még arra is megtanítottak, grátisz, hogy a 'profil' nevű ostobaságban rákeressek nevekre, teljesen spontánul, de bátran.
Így mivel alapvetően egy roppant gyanakvó, és ROSSZINDULATÚ ember vagyok, első dolgom volt, hogy verjem a klaviatúrát (amikor éppen nem mást) és a maga becses nevére orvul kutakodjak. ÉS legott nem kidobott egy blogot?
Ennek lennére nem voltam oly vakmerő, hogy ott megjelenjek, révén hogy nem túlzottan mutatta irányomba olthatatlan hajlandóságát.
Egyebekben ideje, hogy színt valljak, jöjjön a comming out: nem, egy vicces megjegyzés erejéig gondoltam csak azt, hogy maga azonos a Laci testvérrel.
Mindezt követően egészen gyalázatosan más gondolatom volt, amit magának nem árulhatok el, de legyen annyi elég, elpirulna ha bájos fülébe suttognám, fülkagylóig...

Öröm ha látom, aggodalmaskodtam, hogy egészsége nem jól szolgál, azért a cudar távolmaradás - most apró kavicsok peregnek le visszataszítóan sötét szívem lajtorjáján.
Kis kezét csókolom,
a maga hű szívű Lajosa

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.04.08. 15:47:12

@mettyúvón lajos: "apró kavicsok peregnek le visszataszítóan sötét szívem lajtorjáján."
József Attila megirigyelne Téged.;-)

mettyúvón lajos · http://gajricsi.blog.hu/ 2010.04.08. 16:00:48

@Hirmondo Helen: Megindítóan kedves vagy, bár tudom hogy ez a helyzet. ;D

EGy meg nem értett zseni vagyok. Hahh.

Jelenlegi létszámunkban, a megnemérettzsenik, éppen a Dunakanyarnál készülünk arra hogy spontánul eltorlaszoljuk a folyót, és élő duzzasztógátként tiltakozzunk a fehér sirályokat kihalással fenyegető, ökológiai katasztrófa előkészülete miatt, ami a magyar kutúra jövőjét veszélyezteti, mert Balázs Palinak nem ad tovább témát.
Ettől a mondattól most megindultam kicsit. EGy percre álljunk meg és mélázzunk.
Jó.

Caddy 2010.04.08. 16:09:13

@mettyúvón lajos: Lajos magának az elméje is megbomlott. :D

SassyGurl 2010.04.08. 16:14:57

@mettyúvón lajos: :DDD
Helen és a pirulás? hmmm....

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2010.04.08. 16:18:13

@Saints and Thieves: "Másik, hogy vigyázni kéne ezzel az istennő szerepben tetszelgéssel"

na ja. ahogy a technika fejlődik, majd nemsokára olcsón lesz elérhető a cserélhető fejű, mellű, stb. abszolút életszerű nőrobot, aztán a sok felhúzott orrú (ma)donna meg csak néz majd, és nem fogja érteni a dolgot.

ja, elmondanám, hogy főzni-mosni-vasalni-takarítani nem nagy kunszt, azért nem jár plusz pont...

SassyGurl 2010.04.08. 16:18:45

@F.Lackó: hát ez a Lajos pajtás....szállAkakukkfészkére légkör lengi be.:D

SassyGurl 2010.04.08. 16:24:34

@Saints and Thieves: egyszerűen rossz lányokat közelítesz meg, talán váltani kellene? más típusó csajokat leszólítani?

Terézágyú 2010.04.08. 16:46:05

@SassyGurl:
"egyszerűen rossz lányokat közelítesz meg, talán váltani kellene? más típusó csajokat leszólítani? "

Így van, mindenképpen a pasi a hibás. A csaj meg sosenem.

mettyúvón lajos · http://gajricsi.blog.hu/ 2010.04.08. 16:49:33

@SassyGurl: A pirulást nem a Helennek írtam, hanem a Díva Úrhölgynek.
Hacsak nem egyazonos a kettő...:D

nemezisazis 2010.04.08. 16:54:56

jogos. lehet hogy leszbika és nővel.

máskülönben mi a retkes fasznak a tálalás meg a köret?

zoone 2010.04.08. 17:01:57

Szlopalas... vagyishogy szlopálás. ehhh... mindegy.

1jó? 2010.04.08. 17:05:07

1. A nők azért a szimpla bulinál többért rázzák magukat.
2. Ugyan mit vár egy "nő", aki kiöltözik. Természetesen csorog a nyálunk.
3. Mit vár egy nő, aki úgy rázza magát nyilvánosan, hogy odavonzza fél kilométeres körzetben a hímeket. ->Ne csodálkozzon, hogy sok pasit kell lerázni.
4. A csajok mindig azt mondják, hogy minden pasi egyforma!!!!
?????????--> Akkor mi a manónak válogatnak???
5. Mai igaz mondás: A régi lányok úgy főznek mint az anyjuk, a maiak pedig úgy isznak mint az apjuk?
6. Még, ha tántorog is egy férfi, akkor is jobban bírjuk az alkoholt. Ez nem dicsőség kedvéért mondom, de láttam már lányt egy kortytól fejre állni.

sorolhatnám még, de akkor itt ülnék egy évig :-D

haligali

mutantleg 2010.04.08. 17:06:26

Na, nekem most ment el a kedvem az egésztől. Aki a mai világban meg akar ismerkedni valakivel az több mint valószínű hogy nem normális, mi van ezen csodálnivaló?

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.04.08. 17:09:33

@SassyGurl: Szoktam pirulni baszki. Különösen ha az uram sűrűn csapkodja a fenekemet szex közben.;-)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.04.08. 17:10:30

@1jó?: gondolom az egyformát homloktól értik;-)

zZz 2010.04.08. 17:15:25

@mettyúvón lajos: nézzünk egy példát a másik oldalon. Itt most nem a "van egy haverom és ő az ismerősének ismerősétől hallotta" szituáció van, konkrétan velem történik még mindig a dolog.
Van egy csaj, tetszett nekem, hívogattam. Reménytelennek tűnt, de azért hívogattam barátokkal közös bulikba. Aztán egyszer csak látok egy közösségi oldalon egy képet, ahol mintha "nagyon jóban" lennének valakivel, ezért egy utolsó tesztet kipróbáltam: moziba hívtam.
Igent mondott! Aztán lemondta, mert a barátjával szerveznek programot.
Ha itt lett volna vége, akkor le se írtam volna ezt. Szóval maradtunk barátságban, kimondatlanul, nekem jó, engem nem zavar, tudom ezt kezelni elég jól, őt meg miért zavarná.
Csakhogy azóta is úgy érzem, hogy kicsit flörtölget velem.
Na most akkor mi van? Értem én, hogy jól esik, ha van valaki, aki még pluszban ápolgatja az egóját (ezt a szívességet nem teszem meg neki).
A nők is megérik a pénzüket.

A postban emlegetett normális nőkből meg igen kevés, csak úgy mellékesen, szóval rájuk hivatkozni felesleges, mert nem lehet belőlük kiindulni.

hillcut 2010.04.08. 17:17:07

most nemazér', de az ilyen vinnyogó libák miatt használjuk a bérnő szolgáltatást. szuper választék van a szexipari szolgáltatók között, a szerzőhöz hasonló nőknek köszönhetően. ennek csak örülni lehet. :-)
pénteken póker, szombaton ivászat (olyan, amilyenhez kedvem van), vasárnap meg be kell fizetni egy finom kis puncira. az a tuti és nem picsog senki.

1jó? 2010.04.08. 17:23:34

@hillcut: Csodálkoznak a nők, hogy miért csalja meg őket a pasi?!?!
A válasz egyszerű:
-Amint megkaparintották őket (a pasikat), összerándul minden záróizmuk, DE OLYAN KEMÉNYEN, hogy kénytelen a férfi társadalom egy része valaki mást keresni.
-Ez a záróizom viszont néha néha kezelhető egy-egy tengerparti nyaralással, vacsorával egy étteremben, egy ékszerrel, illetve akármi hasonlóval, de ez is csak egy ideig szerintem.

Ráadásul a nők is ugyanazt akarják, SZEXET, csak nem merik olyan nyíltan felvállalni, mert akkor már ők milyen színben tűnnek fel, meg biztos lekurvázzák őket, stb.

Alikam 2010.04.08. 17:25:40

Mi ez? Nem olvasom végig...

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.04.08. 17:46:55

@1jó?: Engem sosem zavart, ha lekurváztak. Amíg én nagyokat élveztem, addig azok, akik lekurváztak, sikertelenül próbáltak nedvesek lenni. Van ez így...

acsa77 2010.04.08. 17:50:04

Már megint ez a fajta panaszkodás :)

Csak az az egyetlen fickó udvarolhat tényleg a diszkóban jelenlevő 500-ból, amelyik tetszik? És mi van, ha 50.000-ből akar válogatni? Akkor még mindig 10.000 nagy Ő járkál valahol kint! :) És ne legyen kitartó valaki? Számtalan ilyen sikert láttam már, pozitív kimenetellel.

Továbbá nem hiába mennek rá bizonyos öltözködésű és testbeszédű nőkre túl sok furcsa fickó. (Az az 5% részeg és 5% fatökű.) Meg van az oka, csak egy kis önmagába nézés kell. Az öltözködés is a testbeszéd egyik része, nem választanám külön. Különösen nincs kiírva az sem egy nőre, hogy nőknek vagy pasiknak öltözött-e. És ha előbbieknek, közvetve akkor is általában véve annak a társaságnak öltözik, ahová kiöltözik. Melyben ugye pasik is vannak.

Több nagyon csinos, nagyon igényesen öltöző, nagyon barátkozós hölgyet ismerek, akinek nincsenek ilyen lerázási problémáik, meg tudják válogatni társaságukat. Valahogy megoldják, más sugárzik belőlük.

indapass90210 2010.04.08. 17:53:34

@Saints and Thieves: szerintem vegyél egy jó nagy és drágának látszó autót!

guy 2010.04.08. 18:08:54

A posztban több helyen is szerepel, hogy azért is lerázzák a hímeket, mert egyszerűen nem jönnek be. Oké, hogy mindig a nő választ, és emiatt válogatnak, de azért nem kéne olyan sokat válogatni, nem véletlen, hogy mennyi egyedülálló lány van mostanában. Persze mi hímek is hibásak vagyunk, mert a diszkóban nem a sarokban szendén ücsörgő plusz huszonöt kiló neccet cipelő lányra indulunk be akkor sem, ha pont ő lenne a hozzánk illő. Nem, mi a mindenüket a kirakatban mutogató félrészeg miniszoknyás táncoló közönségből válogatnánk, akik - mivel nagy rájuk a kereslet - drágán mérik magukat. Azt hiszem, hogy ezek után nem lehet csodálkozni a bérnőn, mint életképes alternatíván.

Alikam 2010.04.08. 18:21:02

Hát a posztolónak igaza van. Ha egy nő nemet mond, az bizony basszus nem jelenthet mást, mint azt hogy "nem".

Hogy léteznek olyan esetek, amikor a nem igenné alakul, senki sem vitatja de ott inkább a kitartás az ami meghozza a gyümölcsét és nem a sármosság.

Viszont tisztában kell azzal lenni, hogy hol nem szabad készpénznek venni a nemet és hol igen. A szórakozóhelyen a nem, az biztos, hogy nem.
Mondjuk egy munkahelyen, iskolában stb, már nem olyan biztos.

És végezetül, azért intelem is kell, a "nem"-ből formálódott "igen"-ből sosem lesz életre szoló kapcsolat.

Szóval inkább hajtsunk az igenekre. A nők csak akkor trükköznek, ha bizonytalanok. Ha viztosak a dolgunkban akkor nincs taktikázás, nincs keverés, vagy a karjaidban kötnek ki, vagy megmondják: nem :D

Bambano 2010.04.08. 18:22:38

"Miért hiszi minden pasi azt, hogy, ha egy nő igényesen, szexin van felöltözve, akkor az csak azért van, mindenképpen egy férfival akar hazamenni?": azért, mert a szexi felöltözés arra való, hogy pasit szedj fel. Ha te úgy gondolod, hogy szexin nézel ki (egyébként milyen undorító ótvaros szó ez...), akkor ezzel párhuzamosan úgy is kell gondolnod, hogy megcsináltad a kirakatot. Ha ezt egy pasi megbámulja, az nem a pasi hibája.

Ez pont olyan, hogyha "szopok dugok" felirat van a pólódra nyomtatva és kint állsz a soron a kurvák között, akkor ne csodálkozz, ha meg akarnak dugni. Finomabban fogalmazva, ha a gesztusnyelved azt sugározza, hogy pasit akarsz, akkor ne csodálkozz, ha kapsz is.

Ha nem akarsz pasit, ne öltözz szexin. Ez ennyire hótt egyszerű. Ellenkező esetben megáll a hülye picsa jelző (aki mást sugároz, mint amit mond és akar).

Funkerman 2010.04.08. 18:38:02

A következô posztod pl. szólhatna arról, hogy miként lehet felismerni egy normális csajt, egy félsetét diszkóban vagy akárhol.
Aztán írhatnál valamikor az általánosításról is pl. :)

No meg arról is, hogy miért jó annyit diszkóba járni, ha kb. kettô kivételével az összes fickó idióta, seggrészeg és még táncolni sem tud.
Ja tudom, hogy a csajok egymással táncoljanak :)

Szerintem a koroddal lehet a gond.
Vagy az enyémmel? :)

hebab 2010.04.08. 18:42:56

@Dövan: és utána add el olcsón nekem!

hebab 2010.04.08. 18:45:24

@Bambano: ez logikusnak hangzik.

Motorpenis 2010.04.08. 18:46:06

Na de akkor most hogyan kezdeményezzen egy férfi? Tudom a sablondumát:igényesség, ápoltság, és humor, legyen gyengéd, de ugyanakkor határozott, megnevettessen, de legyen komoly, blablabla.

Szóval, hogyan kezdeményezzen egy férfi, hogy ne tűnjön nyomulásnak? PErsze, mindez a külsőn múlik. Egy jó külsejű férfitól kedves és vagány érdeklődés az, ami egy közepes külsejűtől nyomulás.

Ilovechubbygirl 2010.04.08. 18:48:10

Igen nagy gáz,ha a nők egymás miatt akarnak jól és szépen kinézni. Aztán minek versenyeznének egymással? Hát persze,hogy a pasik miatt: Ne haragudj,de magad se hiszed el,amit írsz. A történeted csak addig igaz,hogy a nyegle,piás balfaszokat le kell koptatni. Na de hol itt a gond? Én is lepattintom a büdös,piás,hülye,nyávogó picsákat magamról.
Engem még soha nem hajtott el egy nő. Egyrészt soha nem ismerkedtem gagyi szórakozóhelyeken,másrészt pontosan tudom,hogy ki az a nő,akinek tetszem. Harmadrészt a nő vegye megtiszteltetésnek,ha hajtok rá. Minden csak felfogás kérdése. Akinek estleg nem kellenék,annak csakis az izlésével lehet baj. Ennyi. Más lehetőség nincs.

Hz 2010.04.08. 18:50:34

@Funkerman, @Bambino:

Pont valami hasonlót szerettem volna írni!

Annyival még kiegészíteném hogy ha a sok unterintelligencs hímnemű a diszkókban ringatja magát (fél) részegen akkor a zokos jányok (mint a postíró) minek járnak oda?
Lehet hogy mégis jó az önérzetnek a dolog? :D
Főleg ha még párja is van az illető hölgyeménynek..mondjuk nálam az az übergáz kategória.

hemill 2010.04.08. 18:50:41

jó bejegyzés lett ez. :D
részben egyet tudok érteni az "áldozat" nőkkel, akiket szörnyen ingerel az a sok bunkó aki leszólítja őket, viszont ha nem tetszik, nem kell úgy öltözködni vagy viselkedni, hogy a hely összes férfi szeme megakadjon a kedves dekoltázsán vagy hátsó felén.
bár ez engem hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak, nem szoktam bunkó lenni a nőkkel, ha részeg vagyok, ha nem, és általában olyanokkal vagyok kitartóbb, aki hozzám is úgy viszonyul, ahogy én hozzá.
a gond csak ott kezdődik, hogy vannak olyan nőszemélyek, akik folyamatosan vegyes jeleket küldenek, közben csak élvezik, hogy van vmi balfácán akinek bejönnek, persze tőlük nem kell semmire számítani, csak nehéz kiszűrni őket. :)

SassyGurl 2010.04.08. 18:53:56

még hogy a nők picsognak..:D na jó, nem akarom kihúzni a gyufát, magamra haragítani a férfi nemet, de a lényeg a lényeg, keresgéljetek, zsák és a folt általában találkoznak (jó esetben:), hál'ég ezzel már nem kell foglalkoznom és nem "rándultak össze a záróizmaim...", sőt....;)

SassyGurl 2010.04.08. 18:55:14

@Hirmondo Helen: barátom csinált nem oly rég egy képet a fenekemről, öt mély piros csík húzódik végig a seggemen...

SassyGurl 2010.04.08. 18:56:34

@Hz: én ilyen seggrázós, diszkós helyekre már be sem megyek...gyűlölöm.

SassyGurl 2010.04.08. 18:58:33

@SassyGurl: jah meg öreg is vagyok hozzá:))

díva naíva 2010.04.08. 19:02:55

@mettyúvón lajos: Nos kedves Lajos, semmi problémám magával, én csak amolyan álljunk ki a jók mellett a rosszak ellen és maga lássuk be nagyon csúnyán viselkedett Lackóval, akit nagyon kedvelek.
Imponál számomra, hogy félti az egészségemet, köszönöm, jól vagyok, csak elfoglalt... azt pedig végképp nem hittem volna, hogy apró kavicsok kis kövek gyanánt hullanak zord szívéről jólétem okán, de hát érhetnek még meglepetések.
Csendben elárulnám magának, még olyat nem súgtak a fülembe, amitől elpirultam volna...
Amennyiben hangulata van vagy késztetést érez, nyugodtan kommentelhet a blogomban, bírom a kritikát, csak bírnia kell a válaszomat is...

aircooled 2010.04.08. 19:04:15

Hát nem tom, de az fix például, hogy azok a nők akik az "igényes" kifejezést gyakran használják és szexin is vannak felöltözve, tutira dughatók. Ja meg a "nyilván" is ilyen.

bastian 2010.04.08. 19:10:13

Véleményem szerint manapság társaságok járnak szórakozni. Már nem jellemző a párban "petrezselymet áruló" csajok, pasik. Ez valamiféle "védettséget" nyújt a delikvensnek, viszont problémát az ismerkedőknek. Odamész valakihez, aztán mindjárt a válladra "nehezedik" egy markos kömüves tenyér, hogy "Velünk van", erre a csaj sem tud mit mondani, mint hogy "húzzá má". Nem vitatom, hogy ez elsősorban nem az akadémia rendes tagjainak a stílusa, na de nem is ők járnak ilyen helyekre.
Tehát általában "zárt társaságok" ill. "részben zárt" de "felügyelt" delikvensek vannak. Szerintem ez már nem divat egyszerűen, ezért meg is lepődnek, ha valaki odamegy, hogy "Táncolni?". Milyen lúzer már....

Tehát szerintem kár ezzel próbálkozni, sok megaláztatást és felesleges önbizalom rombolást lehet elkerülni. Baráti társaságokba kell járni akinek van lehetősége, akinek meg nincs, annak ott a sokat szidott net, amiben sok igazság van, na de mi lenne, ha még az sem lenne?

Egyébként meg a lányok azzal idegesítik fel a legtöbb pasit, hogy miután durván elzavarnak egy fickót, még akkor is, ha normálisan szólal meg (ehhez természetesen joguk van, nem kérdés), utána negyed órával azt látod, hogy egy fickóval, aki messziről hunyorítva ugyan hajaz egy kicsit Brad Pittre, de rom részeg és hangoskodik, lökdösődik viszont a csaj már "fekszik rajta", ha függőlegesen is.

Tehát tartom azt a régi megállapításomat, hogyha bejössz a csajnak első látásra (ami nyílván csak a külsőn alapulhat), akkor már igen nagy tahónak kell lenni, hogy a csaj elküldjön (már ha szabad és akar ismerkedni), míg ha nem jössz be, akkor lehetsz te ott a "Grál Lovag" akkor is általában keresetlen szavakkal leszel elküldve a pi....ba. Tehát maradjunk abban, hogy "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a hatökörnek", nincsenek más szabályok.

lamont · http://napcsaja.blog.hu 2010.04.08. 19:13:30

Azért ez elég ferde vélemény, mert ahogy a pasik nagy része sem olyan, mint amit itt leírsz, a csajok nagyrésze sem olyan amilyennel beállítod, vagy be akarják állítani magukat.
Nem csak a "tornacipős tiniribik" kajálják ezt be, hanem nagyon sokan mások is, addig meg amíg ugye kereslet van, addig lesz kínálat is...

BonitaNo.1 2010.04.08. 19:15:56

A nők közötti rivalizálás tényleg létezik. De szerintem mi nők többségében inkább a pasiknak szeretnénk tetszeni így hát ha jó az alakunk miért ne mutassuk meg, mindenkinek jól esik ha megbámulják. Persze vannak akik ezért nyavalyognak de az már képmutatás. Az elhajtással kapcsolatba meg úgy gondolom h sokkal egyszerűbb lenne ha főhösünk nevezzük B-nek kinéz magának egy csajt és miután odament azonnal a lényegre tér tehát ha csak egy jót akar dugni vele akkor megmondja. Mert állítólag ti pasik ezt rögtön kiszúrjátok h melyik csaj mire kapható. Az ismerkedést meg úgy kéne megoldani mindkét nem esetében h mondjuk elsőre nem is jön be igazán a másik akkor is kapjon legalább egy esélyt egy beszélgetés erejéig és ha még utánna se akarunk semmit akkor meg szépen zárjuk le a dolgot. Előfordulnak olyan esetek h először nem aztán még is kell. A másik nagy kérdés h ti pasik miért nem mentek oda a kevésbé kiöltözött lányokhoz? Az ideálok kialakulásában meg azért van némi szerepe a médiának.

shitgun 2010.04.08. 19:26:50

Diszkóban nem lányok vannak, hanem fasz/pénzéhes ribancok, és lóvés/kamulóvés pinavadász pasik. Senkit sem kell sajnálni, védeni közülük.

Motorpenis 2010.04.08. 19:27:56

@BonitaNo.1:
"A nők közötti rivalizálás tényleg létezik. De szerintem mi nők többségében inkább a pasiknak szeretnénk tetszeni"

Naaa, egymást akarjátok túllicitálni. Meg úgy általában az öltözködésetek annak a 20%-nyi férfinak szól, akit emberszámba vesztek, a többi meg a nyomulós köcsög. Nagy a versengés a kellően jó külsejű, magas férfiakért...

"A másik nagy kérdés h ti pasik miért nem mentek oda a kevésbé kiöltözött lányokhoz?"

Ótvar, demagóg hazugság! Itt ismét csak azt tudnám mondani, hogy a szerény, kedves, kevésbé kiöltözött lányok is ugyanolyan irreális elvárásokat támasztanak, hogy ihaj! ÉS még csak fel se tudnak öltözni normálisan. Hozzájuk is odamennek a férfiak, de a válasz ugyanaz a hüllőszerű tekintet.

Motorpenis 2010.04.08. 19:30:37

De most azt képzeljétek el, nők, hogy milyen szarul éreznétek magatokat, ha a kutya nem nézne rátok, és nem hogy részeg, de semmilyen férfi nem nyomulna. Akkor meg azon jajgatnátok.

Különben meg miért a testetekkel akartok "hódítani"? (azért az idézőjel, mert elvárjátok, hogy a férfi udvaroljon, közben lófaszt sem tudtok arról, hogyan kellene ezt viszonozni)
Miért nem az agyatokkal?

Evil One 2010.04.08. 19:32:24

:)

Többet kellene szexelni, csajok, sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb nép lennénk.

Amúgy meg semmi extra nem kell. Halálos higgadtság, önbizalom, kis mosoly, meg sok próbálkozás. Egy idő után belefutsz valakibe, aki dugható, csak méltósággal tartani kell azért a szintet.

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2010.04.08. 19:32:32

Egyik legkedvesem lány barátom panaszkodott erről, hogy ha kiöltözik buliban akkor minden idióta rámászik és kurvának nézik ha meg nem öltözik ki akkor észre se veszik. Ez egy ilyen történet sajnos.

A vegyes jeleket küldő nőkből nekem is kezd elegem lenni. Bár lehet bennem van a hiba és bármi közeledést már túlzott jelzésként értékelek. Ha viszont átbillenek a ló túloldalára és minden nemű közeledést semmibe veszek, mert úgyis csak túlértelmezném vagy játszani akarnak velem akkor esetleg elszalaszthatok komoly lehetőségeket???

Én is hülye vagyok meg kell tanulnom a nem kifelyezést szó szerint értelmeznem. Minek szaladni olyan vonat után ami nem vesz fel. Most már egyre kevesebbet szaladok ha a vonat fel akar venni várjon be. Most is megy el egy vonat ami úgy tűnik nem vesz fel már nem is futok. Megvárom a következőt.

shitgun 2010.04.08. 19:39:14

@BRandom: a havernőd előbb döntse el, mit akar, észrevetetni magát, vagy nem. Ha ez is baj, az is baj, akkor igazából vele van a baj. Utálom az ilyen jajongást, ha kicsípi magát, akkor miért szállnak rá, ha szürke egérnek öltözik, akkor meg miért nem. Mintha a nők (főleg az olyan gázos helyen, mint a diszkó) nem ugyanúgy a külsőt néznék. Milyen márkájú ruhák, mennyi fuksz, milyen embléma a slusszon, milyen koktél a kézben. Elárulom, hogy mindkét fajta ugyanolyan felületes faszpinapénzéhes, és egyáltalán, aki nem esti kúrást akar, az nem a szórakozóhelyen keresi élete párját.

Plumper 2010.04.08. 19:43:14

igaza van a poszt írójának. én pl. alig iszom, és ha nőzök, akkor is csak kicsit.
a répanadrágos, tornacipős pitschákból pedig elegem van.

mettyúvón lajos · http://gajricsi.blog.hu/ 2010.04.08. 19:44:44

@díva naíva: Hát a megtiszteltetéstől pihegek, levegőt is alig-alig kapok. Feltétlenül beugrom magához, virággal, bombonierrel, miegymással - apróságok - hogy vizitáljak.
Csak előbb magamhoz térek.
Egyebekben könnyekig hatódtam, hogy maga ily' nemeslelkűen veti vállát az üldözöttek gyenge, roskatag hátának, ezzel óvva őket gondtól-bajtól. Hát maga Uriél arkangyal humanoid megtestesülése! A lángpallosával léket vág a gazok szívére - jajveszékelésük messzire hallik.
Az én szívem már vérzik a pallostól, annyit beléje tetszett szurkálni.
Mit tehessek én arról, hogy ilyen fasisztoidkritikus vagyok? Ántikrisztus.
Fene tudja egyébként, azóta a Laci pajtás nem nem ír olyat, hogy "ami mindkét embernek jó, az rossz dolog nem lehet"- mégis értelme vala féreg létemnek??? Egy percre elborultam és ezt gondoltam, (persze nem, nem, nem!!). Bár hallkan meg kell jegyeznem, ha írna se tudnék már igazán szólni, mert oly' ügyesen huszárosan kiverte a kardot a kezemből, fondorlattal, hogy egy életre elintézett. ODa a hírnevem. Már csak a "kööözhely, baszki, köözhely", illetve, "szééégyen baszki, széééégyen" triviális frázisokra telik tőlem is. Óh borzalom.
Tegye hát gránitszívére kezét, és a lángpallost ne dugdossa most alfelembe, mert már hugyoznom kell tőle, és ez kínos.
maradok rajongással
Lajosa

kommenter 2010.04.08. 20:00:05

A blog témájához egyetlen hozzáfűzni valóm van.
Többször megtörtént, hogy külföldi ismerősöket kalauzoltam az éjszakában, itt Miskolcon.
Általában gyalog mentünk, hol ide, hol oda. Az odatartó lányokra megkérdezték a külföldiek: "ezek kurvák?" Mire én: Nem...ezek átlagos diszkóba tartó 13-17 éves lányok. Volt nagy döbbenet. És ez nem csak miskolci jelenség.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.08. 20:09:52

@kommenter: Ez nem csak a 13-17 évesekkel fordul elő. Külföldi smerőseim itt Pesten értetlenkedtek amikor nem mondom meg melyik utcába tévedtek, mert azt hitték, az az amszterdami piroslámpás negyed magyar megfelelője. De nem.
Ez csak az ungarische kutűr. Magyartrend.

Alikam 2010.04.08. 20:19:09

@kommenter: akkor egyszer menj el Ausztráliába.

Amilyen szakadt, igénytelen cuccokba járnak ott a csajok hétköznap annyira komolyan kirittyentik magukat szombaton.
A különbség kb. ég és föld.

kommenter 2010.04.08. 20:23:51

@Alikam: Igazad lehet, de a kirittyentés és a prostinak kinézés között én érzek némi különbséget.

kommenter 2010.04.08. 20:29:07

@kommenter: ráadásul, ha valamelyiket hazavinnéd, nem árt igazoltatni őket. Már csak azért is, mert a 13-23 évesek között nem lehet különbséget tenni. Sajnos.

Alikam 2010.04.08. 20:33:51

@kommenter: akkor ezek szerint túl finoman fogalmaztam:) Szóval inkább úgy néznek mint a luxus kurvák. Igen tudom, nálunk még a luxus szó sem biztos, hogy megállná a helyét, de kis ország kis foci:)

Amúgy amikor először mentem ki oda, odajött hozzám egy ilyen ausztrál csajszi. Azt hittem kéregetni akar, olyan rongyokba volt, aztán kiderült, csak pénzt akart váltani...

Na szóval nincsen a külföld sem annyira lemaradva tőlünk.

blackbarika 2010.04.08. 20:41:57

Személy szerint magam miatt szoktam kiöltözni, az még eszembe se jutott hogy a többi nővel történő rivalizálásból öltsek magamra igényes ruhát. Most komolyan, van aki azért öltözik csinosan hogy felvágjon a többi nő előtt???
A másik meg, sose értettem hogy hogy nem lehet lekoptatni az internetes udvarlókat. Nem kell reagálni aztán egy idő után megunja. Ebből sem volt még soha problémám.
Buliban meg teljesen normálisan el lehet küldeni az ilyen egyéneket, vagy ha mégsem megy, meg kell kérni valamelyik haversrácot hogy intézkedjen :) Engem mondjuk nem szoktak idegesíteni, sőt ne mondjátok már hogy nem imponál az egótoknak csajok

Ilovechubbygirl 2010.04.08. 21:02:39

Én utálok udvarolni a nőknek. Szeretem őket és kész. Sokkal őszintébb,mint össze-vissza komplikálni. Soha nem volt még olyan párom,ahol én kezdeményeztem volna. Azt se tudom hogyan kell. Sokkal kényelmesebb,ha rám hajtanak. És jobban is örülök neki. Túl sok a munkahelyi stressz . Az életembe már nem fér bele,hogy otthon pasidumákat magoljak a nagy hódítás előtt...

blackbarika 2010.04.08. 21:12:48

@Ilovechubbygirl: Én meg pont fordítva vagyok, még soha nem szedtem fel pasit, az az ő dolguk :)) régimódi csaj vagyok :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.04.08. 21:34:32

Nem kell ezeknek magyarázni!! Bedrogozva/beállva úgysem értik. Viszont lehet olyan módon kibámulni a fejedből, amitől bármelyik hímnemű fél percen belül kijózanodik és lekopik. Ennyi.

Ilovechubbygirl 2010.04.08. 21:57:44

@blackbarika:

Én is régimódi vagyok,de tudod bátortalan is. Félek a mai nőktől. Olyan bonyolultak,mint egy 4 magos processzor. Inkább rájuk hagyom ezt a hódítást. Tudod ebben is győzzön az egyenjogúság. Ti már úgyis mindent jobban csináltok,mint mi. Akkor csináljátok,én nem bánom. Őszintén? Ma már a legnehezebb a legátlagosabb és legnormálisabb nőt megtalálni. "Full extrás gyötrelmekből" már túlkínálat van.

Csibészgyerek 2010.04.08. 22:03:55

Muhahhaha... micsoda álomvilágban élsz kedves cikkíró hölgy!
Nekem általában elsőre nemet mondanak a leányzók, mégis legtöbbször látom hogy mit jelent. Van akinél elsőre komolyan veszem és tudom hogy kár belé... Van aki meg tényleg csak azért teszi hogy ne tűnjön könnyen kaphatónak. Mindig, kivétel nélkül illedelmes vagyok a hölgyekkel, kedvesen szólítom meg őket és tisztelettel beszélek velük, mégis a legtöbbször nemet mondanak. Aztán utána mégsem ritkaság hogy nálam otthon kötnek ki. A focit meg a pókert sem szeretem és általában kurva részeg is vagyok amikor odamegyek egy lányhoz, szóval az általánosítás része is marhaság, hehhehe

Csibészgyerek 2010.04.08. 22:15:29

Hogy valaki hogy nem szeret "udvarolni" férfi létére, számomra érthetetlen. Minden hétvégén azt várom már hogy mehessek próbára tenni magam, mindig van mit tökéletesíteni és kell is! Ez egy taktikai játszma amit sikerre lehet vinni és ha már a filozófiai oldaláról nézzük szerintem az egész élethez hasonlóan kell hozzáállni. Ismerni és fejleszteni a képességeinket és ahhoz mérten a legtöbbet kihozni egy adott szituációból...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.04.08. 22:19:51

Azt hiszem, hogy a hasonló állapotú hölgy-kezdemények, mint a posztban említett hím típusú humanoidok, még szánalmasabbak.

Re: öltözködés
Valamivel ki kell tűnni. Csak most már túl sok a ribancoid verzsön, ergo az lesz a feltűnő, aki szolidan erotikus :)

Azt meg nem értem, hogy a diszkóban hogyan is lehet felmérni az egyes ruhadarabok márkáját, meg ilyesmit? Azért ahhoz sötét van, az igazán jó cuccokra meg nincs kiírva fél méteres címkén, hogy micsoda ... ha meg mégis, az azért übergáz.

-Tom- 2010.04.08. 23:15:13

@Csibészgyerek:
Istenem.
Én téged hogy irigyellek...?
Mindig ilyen akartam lenni.
Erre lett belőlem egy komplexusos törpe, aki ráadásul buzeráns is látensen.
Tradzsedi.

Maradtak a pózer csajok.
Kierkeegard meg szíjjon gázt.

hemill 2010.04.09. 06:15:05

@Ilovechubbygirl: ezt én sem nagyon értem, egy nőnek udvarolni jó érzés és kell is és el is várják.
ezzel régebben én is így voltam, nem is kellett csajoznom, jöttek ők maguktól, de akkor hol marad a sikerérzet.
taktikázni meg ilyeneket nem szeretek, nyíltan, egyenesen sztem többet lehet elérni, de kinek mi. :)

SeaSzilaHawk 2010.04.09. 10:01:40

Hát qrvára nem tudok egyetérteni ezzel a cikkel...közhely, és "csak" a megsértett nőt mutatatja be, akinek milyen szar....szegénykék...bár benne van a cikkben, hogy "tisztelet a kivételnek", de az egész stílusa egy feministának tűnő személy tollából kiírt frusztrációra emlékeztet. Mármint az írás jó, csak az alapötlettel nem értek egyet, mert "szegény lányok" stílusban van megírva...

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.09. 10:10:42

@SeaSzilaHawk: Ne írjuk le szegény Valikát a debütáló cikkéből. Izgult is, meg minden. Tudod hogy megy ez. Majd szép lassan kialakul egy kép róla. Egyébként abszolút nem feminista, (annyira, mint minden nő) csak kissé szigorú az ütődött férfiakkal szemben. :D

SeaSzilaHawk 2010.04.09. 10:44:35

@F.Lackó: Bocsánat, tényleg nem akarom megsérteni vagy ilyesmi, egyszerűen nem értek vele egyet, ami nem is baj... az lenne a baj, ha mindig mindenkivel egyetértenék....és hajrá neki, írjon még többet, hátha majd egyetértek vele..... de végülis elérte a cikk nálam a hatását...könnyítette a melót:D ... ja és helyes, hogy szigorú velük szemben, én is az vagyok az ütődött csajokkal szemben... ez már csak így megy:D

díva naíva 2010.04.09. 10:52:28

@mettyúvón lajos: Kedvese Lajosom! Először is ezúton szeretnék elnézését kérni tegnap esti elmaradásom miatt, a hangulatomat nem akartam Önre hárítani és meghatódottságomat nem tudtam volna kellően mutatni... Másrészt a magas látogatottság miatt nem akartam annak látszatát kelteni, hogy nem sorait értékelem, csupán reflektorfényre vágyom - amire ugye már burkoltan célzott... Bonbonier és hasonlóaktól kérem kímélje a magamfajta érett nőket, hisz nekünk már vigyáznunk kell az alakunkra, viszont a virágnak és egy-egy kedves szónak a magamfajta romantikus nők mindig örülnek...
Az pedig, hogy léket sikerült vágnom jégszívére talán a maga hasznára is vált vagy válik egyszer, a jégszív sem a hordozójának sem az őt körülvevőknek nem válik hasznára... én már csak tudom...
Nem szándékozom és nem is szándékoztam bántani, kérem nézze el nekem erős szavaimat, amelyekkel illettem, a mai világ ezt követeli, ahogy mondani szokás, csak hogy mégis közhellyel szolgálhassak Magának: ez a rosszkor rossz helyen esete volt csupán a sok ismeretlen, befolyásolhatatlan véletlen egymásra találkozása... Nincs magával bajom, ha pedig megtér és a gúnyos cinizmusa helyett kedvesen szól az emberekhez, már-már azt hihetem, missziót teljesítettem... egy cselekmény, amitől a világ apró részecskéje jobbá vált...
szép napot.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.04.09. 11:11:13

@díva naíva: Még szerencse, hogy mi haverok vagyunk.;-)

díva naíva 2010.04.09. 11:27:27

@Hirmondo Helen: sosem tagadtam, hogy temperamtentumos, hirtelen és néha túlzottan fúriás vagyok, de akit kedvelek, azért tűzön-vizen át :)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.04.09. 11:48:33

@díva naíva: jajj, akkor nekem nagyon jó, már érzem is.;-)

díva naíva 2010.04.09. 13:26:26

Elolvastam a posztot, meg néhány hozzászólást, válogatás nélkül :)

Először is, Uraim, ne már, de most komolyan, az erősebbik siránkozó nem, merthogy minden nő beképzelt és bunkó és nem mertek szóba állni velük? Milyen ez már? Utána meg az emancipációra panaszkodtok, de ha egy csaj nem cserkész be benneteket, örökre megmaradtok magnak... ez szörnyű, most komolyan... hol vannak a kemény céltudatos férfiak?

Killernek igaza van, a pasik nyomulása az 5. nem után is azért a nőknek is felróható, honnan tudná szerencsétlen pára, hogy csak kéreti magát a kiszemelt hölgy, vagy valóban nemet akar mondani. Én a 2. nemnél kedvesen közlöm, hogy nem kéretem magam, a nem nálam valóban nem, érdekes mód, ilyenkor viszont a pasi az egójában sebzetten távozik és lebunkóz, pedig nem vagyok modortalan, de ostoba sem, hogy leálljak vele, csak hogy ne sérüljön a kicsiny lelke...

Nyílt utcán is szoktam egy mosolyt dobni vagy flörtölni, nincs abban semmi, ha a pasi nem vevő rá sem zavar, mosolygok attól még tovább és nem dühöngök magamban, hogy elfordult, inkább megmosolyogtat, hogy zavarba jött-e vajon tőle...

Szerintem vegyétek ezt már lazábban, az én mottóm, csak 1-et kell találni, a többi nem érdekes, egynek pedig lennie kell - azt hiszem megtaláltam... én tettem meg az első lépést és ez még soha nem zavart...

Összefoglalva:
Ha viszonozzák a mosolyod, keresi a tekinteted, nyugodtan állj vele szóba, ha viszont felhúzza az orrát és nagyképűen elfordul, ne dühöngj, lépj tovább... és légy nyílt, nincs recept, hol találod meg azt, akit szeretnél, nyitott szemmel járj és merj lépni, ha kedved tartja... mi történik, ha elutasít egy vad idegen nő?? Semmi, mosoly, továbblép és kész...

Befejeztem :) - Lackó, nehogy csak offoljak a témához ;)

SeaSzilaHawk 2010.04.09. 13:58:34

@díva naíva: Ez mind szép és jó, de való életben ez nem mindig így történik....én is ismerkedtem már buszon, kávézóban, utcán stb. de amikor az ember rossz passzban van, akkor nem fog csajozgatni, főleg nem ha 25. nem után jár. És igen nehogy már csak a csajokat sajnáljuk, nagyon sok férfinak is kijárna a "ne bántsuk meg, hisz ő is érző ember" címke. Az a bajom, hogy több szemét, bosszúálló csaj van a világon szerintem, mint férfi, és mégis szegény törékeny lelkeket kell ápolgatni...áhhh....inkább nem megyek mélyebben bele, mert kiderül, hogy milyen hímsoviniszta vagyok :D

blackbarika 2010.04.09. 14:45:34

@Ilovechubbygirl: Igazából megértem amit írsz, mert ismerek sok lányt akik borzalmasan fennhordják az orrukat, csak azt nem tudom mire. De azok nem csak a bepróbálkozó szerencsétlenekkel bánnak úgy ahogy hanem kb mindenkivel. És azt vettem észre hogy egyre több lesz az ilyen és egyre kevesebb normális. Ezt sokféleképpen lehet magyarázni, valószínűleg ma elénk van rakva egy bizonyos viselkedési minta, ami jön a tv-ből újságból mindenhonnan és ma ezt követik a legtöbben hogy ne lógjanak ki a sorból és hogy érvényesülni tudjanak, nem akarok belemenni mert ezt gondolom Te is tudod meg itt mindenki.
A lényeg, én pl nagyon sokszor érzem azt hogy ez a világ nem nekem való és rosszul érzem magamat benne, mert nem rendelkezem azokkal a tulajdonságokkal (egoizmus, karrierizmus, pénzhajhászás, egymáson átgázolás) amik ma általában sikerre visznek egy nőt/férfit. inkább visszaugranék egy évszázadot de komolyan.

Zoelee 2010.04.09. 17:27:50

Sziasztok!

@blackbarika: Dettó így vagyok vele, de nekem100 helyett 20 év vissza elég lenne.

hemill 2010.04.09. 18:04:29

@blackbarika: igazad van, bár én nem vágyok annyira múltba vágyó (na jó, azért eltöltenék egy kis időt a hippi korszakban), de ez törtetés engem is hidegen hagy, ha meg engedek (mert egyáltalán nem érdekel, ha neki jó akkor csinálja) akkor meg tutyimutyi vagyok, ez hogy is van?

Ilovechubbygirl 2010.04.09. 19:38:26

blackbarika, Zoelee, hemill !

Mennyire egyetértek veletek. Isteni emberek vagytok. Mikor lesz már új régi világ? Nem csak közös akarat kérdése lenne ez is? Szerintem lusták vagyunk tenni az ellen,ami most van. Mert ami manapság a pasik és a nők közt folyik az a kölcsönös lebutítás és elhülyítés mintapéldája. Totális szerepzavarok és torz színjátékok játszódnak le a nők és a férfiak közt. Komolyan mondom,már rohadtul tudom értékelni azt a percet,mikor egy nő kicsit őszintén esetlen velem vagy akár én vagyok béna vele és nem mindkét fél az agyon retusált celebstílusban közelíti meg a másikat. Érdemes csak felnézni egy netes társkereső oldalra. Ennyi agyatlan macho és pucsító divatp*a a világon nincs. Öregem nézzétek meg tiszta sztárokból áll a világ. Itt már nincs is átlagember. Vagy nem lehet,hogy ezek belül mind átlag alattiak,csak ennyire erős bennük a kompenzatív késztetés,akarom mondani: feltűnési viszketegség?

Joe69 2010.04.09. 21:08:41

Üdv mindenkinek ! Én is álszent picsogásnak tartom, ha egy szórakozóhelyen magát kirittyentett csajszi itt nyavalyog, hogy ilyen-olyan-kanok nyomulnak rá. Ha ez zavarja:
1. Nem kell szórakózóhelyre járni, vagy járjon leszbibárba, vagy vigye el testőrnek a karatés barátnőit
2. Menjen a pasijával, és legalább legyen képes arra, hogy felvállalja a kapcsolatot a hímmel. Például nézzen néha rá, és esetleg fogja is meg a kezét és vigye el táncolni. Mert a gondok sokszor abból adódnak, hogy erre se képes, a pasi a buliszervező, piahordó,sponzor, és ingyentaxis szerepét játssza, merthogy a hölgyike ott szórakozni akar.

Végül csak jelzem, hogy már készül a nagy szingli-pasi anyag, majd küldöm Lackónak - remélem, páran tövig kaparják a műkörmüket:))

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.09. 21:28:14

@Joe69: Hello! Ó hát nem felejtetted el?! Örülök! :) Na kíváncsi leszek, csak ügyesen!

BonitaNo.1 2010.04.09. 22:31:14

Tényleg jó lenne vmi változás de ez mindenkiben legbelül kéne végbemennie és akkor a világ is megváltozna. A divatot napjainkban meg lehetetlenség nem követni mert minden üzletben olyat árulnak ami sokszor szembe jön veled az utcán. Én ezen már csak mosolygok mert elképzelem ahogy mondjuk ide tévednének más bolygokról hasonló emberek mint amilyenek mi vagyunk és csak azt vennék észre h mindenki ugyan úgy néz ki, mint egy börtönben mindenki egyenruhát hord. Persze nagyon jó lenne ésszel hódítani de ez csak a vizuális élmény után jöhet szóba. És hát ezért kéne a kisugárzásra gyúrnia mindenkinek.

Xabi_ 2010.04.10. 00:14:06

Az a helyzet, hogy nem kell bebaszva lenni se, a csajok a másodperc törtrésze alatt eldöntik, hogy igen, vagy nem. Na igen, ennyit a sokat hangoztatott belső értékekről, az csak a második lépcsős szűrő, ha már arcra bejöttél (ha szarul nézel ki, vagy egyszerűen csak az adott csajnak nem jössz be, esélyt se fogsz kapni a belső értékeid csillogtatására, de már ez egy másik téma). A lényeg, hogy én nem állok le olyan csajjal, aki egyszer nemet mondott. Minek szenvedni, ha van még ezer és ezer másik. Ugyan ki akar bohócot csinálni magából, és értékes időt elvesztegetni abszolút feleslegesen. Ha ma nem jött be neki a fejed, holnap sem fog, meg egy hét múlva se. Ha nincs szerencséd, még meg is utálnak.

hemill 2010.04.10. 01:08:08

amúgy meg minek oda menni olyan csajhoz, aki nem küldött feléd jelet, ha odamész egy olyanhoz akkor számolni kell a lehetőségekkel, ha meg oda mész egy olyanhoz akiről látod, h szimpatikusak vagytok egymásnak akkor már csak tényleg rajtunk áll, h elszúrjuk, vagy sikerrel járunk.

LyukasBogrács 2010.04.10. 10:53:30

A helyzet végtelenül egyszerű: a lányok hiúak.

Szeretnek kiöltözni, sminkelni, kirakatban lenni, csak azért, hogy a pasik figyelmét felhívják magukra. A figyelmüket, mégpedig az összesét. A potenciális hejjespasiét azért, hogy odajöjjön, tegye nekik a szépet, hogy legyen belőle kapcsolat, közös jövő, gyerek, stb. Az egyszerűbb, kevésbé előnyös külsejű és belsejű fiúk figyelmét meg azért, hogy csak bámuljanak epekedve a sarokból, reménykedve, hogy egyszer talán nekik is lesz esélyük (nem lesz), hogy ha netalántán mégis összeszedik a bátorságukat, akkor egy lesajnáló pillantással, kaján vigyorral, cinikus értetlenkedéssel, ("hozzám beszélsz?") helyre lehet őket rakni.

Akárhogyis, szeretnek minden helyzetből győztesen kikerülni.

molnibalage 2010.04.12. 09:49:21

> Nekünk meg elég egy fini kis koktél, de az is csak a buli kedvéért.<

Azért érdekes módon a legtöbb részeg aki rókázik, az csaj. (Már akit én láttam) Micsoda véletlenek...

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.12. 13:54:32

@molnibalage: Annál kiábrándítóbb szerintem nincs is, mikor egy csaj rókázik a buliba. :S

killermoney 2010.04.12. 16:02:22

@F.Lackó: Sztem romantikus dolog egy csaj haját fogni miközben kidobja a témát XD. "Egy barátságot semmi sem erősít meg jobban mint egy közös hányás" :D és annál nincs is jobb mikor a bnőd egyben a barátod is. Na persze nem a shemale értelemben :P

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.12. 16:17:30

@killermoney: Milyen érdekes killer... Az "upskirt" valahogy nem volt ismerős neked, de a "shemale" az kapásból megy... :D