Szinglik és pasik

"A dugatlan, csalódott szingli kihasználatlanul felturbózott libidója ilyenkor az „agyára” húzódik, és intellektuálisnak nevezett, könyvtárakat megtöltő, egyetemi kurzusokat, PhD-kat, egyetemi katedrákat létrehozó, magát gender-tudománynak nevező gondolati förmedvényeket hoz létre"

A következő eszmefuttatást Joe69 küldte nekem. Fogadjátok szeretettel a blog történetének első -remélhetőleg nem utolsó- olvasói posztját!

A jelenlegi 20 körüliek még nem igazán érzékelik ezt a problémát, de ne féljenek, pillanatok alatt eljutnak abba a korba, amikor rádöbbennek arra, micsoda csapdába kerültek, ha másért nem, hát azért mert belerokkannak a nyugdíjjárulék fizetésébe, vagy maguk is így fognak élni.. A jelenlegi 30-40 közötti népes korosztályt a szociológusok „Ratkó unokáknak” hívják, egy abortusztilalmas korszakban született népes generáció gyermekei ők, amikor is asszonynak kötelesség, lánynak „dicsőség” volt szülni, legalábbis a szlogenek szintjén.  Ettől a generációtól várták, hogy legalább részben helyrebillenti az elmúlt évtizedekben katasztrofálissá vált demográfiai helyzetet. Hát nem fogja, jelentős részben az alábbiak miatt. Bár lehet azt mondani, megoldják majd egyes „kisebbségi” rétegek, meg bevándorlók..

Kezdjük a definíciókkal. Szingli alatt olyan embert értek, aki addig nem akar elkötelezett párkapcsolatot, családalapítást, gyermekvállalást,amíg fel nem építi karrierjét, meg nem valósítja pályatervét. Nőkre értik ezt főleg, talán azért, mert a „férfi” fogalom alapértelmezésében ez bent van, férfi alatt hagyományosan nem csak két lábon járó spermapumpát értünk, hanem olyan személyt is, aki rendelkezik azzal az egzisztenciával és erővel, amivel egy családot fenn lehet tartani és meg lehet védelmezni. A nők alapértelmezésében ez utóbbi elvárások sokáig nem szerepeltek. Az elmúlt kétszáz évben azonban a bérmunkássá kényszerült férfiak már nem tudtak annyit keresni, hogy fenntartsák családjukat, ezért a nőknek is el kellett menniük dolgozni. Ez rendkívüli kihívást jelentett számukra, hiszen a szerető nő, feleség, anya, háztartásvezető szerepét is el kellett játszaniuk a futószalag melletti melósé mellett. Iszonyú erőfeszítést, rettenetesen sok konfliktust jelentett ez számukra, és nemigen kaptak segítséget senkitől – de tették, mert ők még látták a régi tradícionális nőket, a konyhában, gyerekek között sürgölődő, családot összetartó nagyikat, dédiket, ez még minta volt a számukra, a munkavállalás inkább csak kényszer, kompromisszum.
 
A mai nőgenerációk azonban azt mondják, hogy meg sem próbálják a kettős szerepet. Nekik is megjár az, ami a férfiaknak, vagyis pontosan ugyanúgy joguk van karriert építeni, aztán majd utána a többi – esetleg. A magazin-„szakirodalom” (Cosmopolitan és egyebek) azt sugallják, hogy az idő sem probléma, a női libidő az idővel csak nő, amikor a férfiaké már régen csökken – a gond csak az, hogy ezek a „szakirodalmak” a dugással foglalkoznak, a szüléssel nem, azt pedig a tudomány jelenlegi állása szerint csak nők tudnak. Márpedig egy 30 éves nő teherbeesési valószinűsége már csak kb. ötödrésze a húszévesének , 35 év felett már exponenciális ütemben nő a genetikai károsodások valószinűsége, 40 év körül már 20 százalékát meg kell szakítani a terhességeknek, ha csak nem akar Down-kóros vagy egyéb módon reménytelen gyerekkel kínlódni (ki lehet szűrni ezeket). Ebből rengeteget kaszáló nőgyógyászok négyszemközti beszélgetések során maguk minősítik „berhelésnek” és szemfényvesztésnek a negyvenes nők első gyerekhez juttatását célzó projektjeiket. „Válaszul” persze a Cosmo is nyomat tanulmányokat, hogy a férfiak spermája is hogy romlik 25 felett , de ha belefeketedik is, nem tudja bebizonyítani, hogy a két nem biológiailag teljesen egyformán hanyatlik az időben termékenység szempontjából.
 
Itt megjegyzem, hogy néha előfordul, hogy a szinglinek van egy gyereke. Általában nagyon fiatalon szedi össze nős férfitől vagy valami bunkó macsótól, aki kivágja , mert nem tud engedelmes cicamicát csinálni belőle. Az ilyen egóját acélozza az anyai öntudat, az óriásinak hitt élettapasztalatra való hivatkozás, a generikus férfigyűlölet (vagy legalábbis beteges bizalmatlanság), a gyerek pedig kiváló védőpajzsnak, hivatkozási alapnak. (Ne tévesszük össze az elvált, vagy özvegyasszonyokkal,tehát azokkal, akik normális kapcsolatban éltek korábban !)
 
 E kitérő után definiáljuk a pasikat. E szó alatt sokan esetleg a monogám párkapcsolat hím tagját (különírva !) értik, olyan szavak szinonímájaként, mint „pár”, „partner”, esetleg”vőlegény”. Sőt, még a Beckham-et is a pasik mintaképeként  szokás emlegetni, pedig férj és családapa. De azért nem véletlenül találták ki ezt a külön szót ! Én a pasit, a pasizást a barát, barátkozás fogalmak egyfajta elfajzott változataként értelmezem. Vagyis: a pasi a szingli olyan férfibarátja, akivel a szingli kihasználja a férfikapcsolat bizonyos specifikumait, úgymint: kezdeményezés, udvarlás, bizonyos szolgáltatások önkéntes nyújtása, laza együttjárás, esetleg némi szex, de ugyanakkor szigorú távolságtartással a szingli részéről. Vagyis benne van a pasi lehúzása is, de csak egy kicsit, éppen hogy ne érezze annak, hanem egy kezdődő kapcsolat reményét nyújtsa. Több pasit kicsit lehúzni, ez a lényeg, a szinglinek tehát pasijai vannak, ill. „pasifelhője” van. Ne felejtsük el, a barátkozásból van levezetve a dolog, az pedig poligám ! A pasifelhő funkciója az, hogy majd egyszer, amikor a szingli úgy gondolja, kiemeli belőle a férjét…(Amint látni fogjuk: ahogy azt Móricka elképzeli)
 
 A pasifelhőbe kerüléshez persze a szinglivel is találkozni, randevúzni kell. Ha egy normális nőt (ma már ritka állatfaj) randira, moziba, stb. hívsz, nagyjából a következő történik: 1.:Elfogadja, és kapsz egy-két lehetőséget, hogy told magad . 2/a: Nem jössz be nála, és elutasít. 2/b.: Nem jössz be nála, de udvarias akar lenni, és azt mondja van barátja és azzal megy, ezen még csak meg se sértődhetsz.
 
A szingli ellenben ilyenkor mindig ugyanazt mondja: nem ér rá, mert nagyon elfoglalt. Ő rengeteget dolgozik. Workaholic. A főnök jobbkeze. Nélküle bedől a cég. Ilyen projekt, olyan határidő, sorolja, mint a gép.Nem zavarja, hogy főbenjáró bunkóság ezzel leoktatni egy olyan embert , aki még talán nála is többet és fontosabbat dolgozik, és mégis megtiszteli azzal, hogy szeretne időt szakítani rá. Ráadásul akkor is pontosan ezt mondja, ha éppen munkanélküli, vagy nyomorúságos munkaügyi központos félállásban sinylődik egy zsiráfvédő civilszervezetnél. És szabadidődben ? Ja, ő akkor is be van táblázva, hiszen annyi barátja van ám ! Ez jön hozzám, az jön hozzám, idemegyek, odamegyek, itt lesz buli, ott lesz buli, alig győzöm. És a sok házimunka: mosás, takarítás, mintha egy nagycsalád terheit vinné a vállain. Persze akkor is ezt mondja, ha az anyjával lakik, aki megcsinál helyette mindent, neki annyi a dolga, hogy hazatérve ledobja a seggét a díványra, a társas kapcsolatát pedig egy ronda dagadt macska simizése jelenti.
 
De tegyük fel, hogy a többedik kísérlet sikerrel jár, és a pasijelölt túljut egy-két randiszerűségen a helyi Plázában, szigorúan csak kora délután, mert akkor járnak arra a barátnők is, és főleg úgyis azokkal beszélget. Ezek után a pasi a pasifelhő része lehet.
 
 A pasikat a szingli adottságaik alapján használja (ki). Amelyiknek nagy fekete Audija van, azzal viteti magát ide-oda, bevásárolni, elküldi az Ikeába bútorért, stb. persze a számlát pár ajándék kivételével kifizeti, benzinről ne beszéljünk.Aztán van a bulizós pasi, azzal jár diszkóba, elsősorban kvázi testőr-szerepre használja, ott is beszáll azért a számlába, v. legalábbis egyszer felajánlja.. Aztán van az intellektuell pasi, azzal nagyokat beszélgetni, lelkizni, chatelni szokott. Aztán van a sportos pasi, azzal jár futni, teniszezni, stb. De van vacsorázós-hazakísérős pasi is, gondosan kiválaszva olyan, akiről tudja, hogy nem fogadja el, hogy fizesse a részét. Családi házas területeken szokott lenni szerelő-kézműves pasi is, aki ezt azt megjavít.
 
Cserébe a pasik egy kis gondosan adagolt, testreszabott lájtos pettinget (puszitól némi kézimunkáig) kapnak, és a reményt, hogy legközelebb már több lesz. Persze nem lesz több. A pasik általában tudnak egymásról, gyakran össze is futnak véletlenül, a szingli ennyi embert már nem tud és nem is akar diszkréten szervezni, bemutatkoznak, végül is mindegyik csak „barát”, egymás szemébe néznek, benne a kérdő pillantás : na te dugsz-e vele, öcsém ? Kár idegeskedni, fiúk: nem veletek dug !
 
Mégis, mi van, ha az egyik pasi tényleg beindul, szeretné, ha a szingli komoly barátnő lenne, például egyértelműen szeretne lefeküdni vele ?  Nos, nem utasítja el, sőt felbíztatja, csak kéri, várjon a megfelelő alkalomra. És a megfelelő alkalomkor mindig beüt valami: menstruálok, beteg vagyok, sok a munka, projektleadás holnapra, stb.. Aztán a következő alkalomkor megint, és így tovább..a bujkálás szinte az abszurdumig fokozódik..
 
 Van egy ennél is durvább hiba, amit a pasi a szinglivel szemben elkövethet: ha szerelmet vall neki és megkéri a kezét. Ekkor ugyanis kiborul a bili, ami egy sötét, bűzös matériát tartalmaz: a szingli lelkiismeretét. A szingli ilyenkor keményen, gonoszul és kegyetlenül összefoglalja a pasi összes rossz tulajdonságát (mindenkinek van ilyen), még azt is, amit korábban éppen pozitívnak tekintett, amolyan „ha van sapka, az a baj, ha nincsen, akkor az” alapon, gondosan kihangsúlyozva azt, amiről tudja, hogy fáj a pasinak: például ha alacsony, ha kopaszodó, ha túlkorosnak nevezhető, ha pisilés után nedves foltok vannak a nadrágján. Állandó jelző ilyenkor az is, hogy a pasi „beképzelt”, mármint hogy ki akarja őt sajátítani, tipikus elcseszett álfeminista-genderista szófosással nyakonöntve. Végül kidobja: megszegte a pasizmus főszabályát.
 
 A fentiek alapján megkérdezhető: hülyék, elmebetegek, mazochisták vagyunk mi, férfiak-pasik, hogy ilyen szar, álszent, hazug, hitegetésen kívül semmit nem adó viszonyokba képesek vagyunk belemenni, sőt tartósan bentmaradni, időt, pénzt, sőt még talán reményt is beléjük fektetve ? Sajnos, a válasz az, hogy nagyon is jól tudjuk az első pillanattól kezdve, hogy mit csinálunk, hogy hülyének vagyunk nézve. A tragikus az, hogy nem tehetünk mást, ugyanis nincsen más. Bizonyos körökben csak ilyen nőket lehet megismerni, csak ilyen párhuzamosan komolytalanul pasizgató szingliket, csak ilyen alapon lehet nőkapcsolatokat szerezni,ápolni, nőkkel találkozni. Így aztán maradunk, egyre fogyó kedvvel girhes keselyűként körözgetünk több szingli pasifelhőjében is, lesve valami lepottyanóra.A szinglizés ráadásul ragály az együtt lévő nők között, szabályos terrorral kényszerítik rá a kimaradni akarót erre.
 
 A szinglinek persze van komoly szexuális kapcsolata is. Ez a pasifelhő szigorúan titokban tartott célszemélye: általában egy jóval idősebb nős, családos férfi, ő a nőspasija. Általában a szingli valamelyik főnöke, rangidős kollégája, de meglepő módon jól futnak ezen a pályán a volt gimis tanárok is, főleg a művészeti szakirányokban, a matekosok kevésbé. Pedig itt még a közvetlen érdek-elem sem kézzelfogható, valószinűleg a tinikori nosztalgia a tanár úr iránt , aki akkor azt mondta neki, hogy nagyon tehetséges valamiben..Itt tehát nem számít az amúgy a szingli által olyannyira számontartott korkülönbség, akár 30-40 évvel idősebb veterán farkak is új erővel szökkennek szárba a szingli formás feneke alatt. Aki itt most kefél, mint a nyúl, nincsenek gátlásai. Nincs miért, ebben a kapcsolatban nincsenek vele szemben elvárások a szexmunkát meg a készenléti kötelezettséget leszámítva. Itt nem fogják házassági ajánlattal zaklatni, nem kell a pasi lelkét ápolnia, gatyáját mosnia. Mégis megelégedettséggel töltheti el az a tudat, hogy azért ő képes valami komolyat önzetlenül is adni egy férfinek – na jó, esetleg némi szakmai előmenetelért meg ezért-azért cserébe. Ráadásul a külső barátnői-ismerősi kör naívabb része előtt még úgy is előadhatja magát, hogy ő, a szerelmes nő most feláldozza magát egy ilyen méltatlan kapcsolatban, még sajnáltathatja is magát. Miközben a „normál” pasizását zavartalanul folytathatja.
 
 A nőspasi felbukkanását a „normál” pasi úgy veszi észre hogy a szingli az előre megbeszélt programot (általában péntek este) nyilvánvalóan kamu kifogással lemondja, érdekes, hogy képtelenek hihető vis maiort kitalálni ilyenkor ! Például fél órával a koncert előtt „a barátnőm unokahuga barátnője kisfiának most van a kettő és fél éves szülinapja, és azt nélkülem nem lehet megünnepelni”, vagy „nem tudom hová tenni a kutyámat”, de a pofátlan pikírtizmus csúcsa egy tanárnő ismerősöm volt, aki a saját maga által leszervezett program előtt jelentette be, hogy „neki holnapra órára kell készülnie”, így, kijelentő módban, egy „bocsi” nélkül..No és ha gyerek van, az persze bármikor megbetegedhet, és utolsó büdösbunkó az a pasi, aki ezt kétségbe meri vonni. Tény persze, hogy egy kisgyerek a világ legjobb színészeként akár az akut elhalálozás tüneteit is produkálni tudja egy perc alatt, ha rájön, hogy a mama el akar menni, de az is tény, hogy a szinglimama – talán a legelső ilyen eset riadalmát leszámítva – már nem eszi meg ezt mégegyszer, és tudja kezelni az ügyet, ha akarja.
 
 Persze, van olyan, hogy a szingli depis, vagy zugivó, és estére már olyan részeg, hogy nem tud kimozdulni. De azért az ilyen esetek többségében az van, hogy befut a nőspasi telefonja, hogy ráérne dugni, legyen készenlétben, és ez mindent visz. Sipirc haza, telefont izzadó kézzel markol, és várja, várja, hogy nőspasi hívja – ő ugyebár nem teheti, hátha a feleség veszi fel..Aztán lehet, hogy hiába, mert a dolgot sejtő feleség esetleg komponál egy családi botrányt direkt azért, hogy nőspasi ki ne tehesse a lábát..Így, ha összeadjuk, összesen négy darab frusztrált, elrontott estéjű ember marad a porondon, nem is számítva azokat a szerencsétleneket, akikbe ezek bele fognak rúgni..Például az a másik „normál” pasi, aki orbitális balszerencséjére éppen ilyenkor hívja fel a szinglit..rá is zúdul annak összes frusztrációja, dühe, undoksága, van úgy, hogy állandóan „betegségére” hivatkozik, de a legrosszabb az, amikor megint jön a feminista-genderista okoskodás. A dugatlan, csalódott szingli kihasználatlanul felturbózott libidója ilyenkor az „agyára” húzódik, és intellektuálisnak nevezett, könyvtárakat megtöltő, egyetemi kurzusokat, PhD-kat, egyetemi katedrákat létrehozó, magát gender-tudománynak nevező gondolati förmedvényeket hoz létre, melyeknek lényegét nagyjából úgy foglalhatjuk össze, hogy egy nyomorult randimeghívás, vagy akár egy „hogy vagy” típusú férfiúi intervenció egyből durva behatolási, kisajátítási törekvéseket jelent a durva maszkulin társadalom részéről, sértve az ő személyi önrendelkezését, testéhez, lelkéhez fűződő jogait, tovább folytatva az évezredes történelmi gyakorlatot, amely alól az öntudatos női társadalom elszántan és hősiesen tartozik felszabadítani magát, és ő aztán e küzdelem number one élharcosa, akárki meglássa..
 
 Aztán megy az idő. A pályaterv csúszik. A Phd késik, a cégtől az istennek se lehet nyugdíjba rugdosni az előtte lévő vén picsákat. De a legrosszabb, hogy a szingli nagyon is élvezi a szinglizést, amíg funkcionál a pasifelhője. És úgy 35 után a rendszer kezd bedőlni. A pasik egy része végre talál (fiatalabb) nőt, aki hajlandó végre férfiként kezelni őket, a nőspasit esetleg  megüti a guta. A szinglin kitör a pánik: először a maradék pasik után kap, csakhogy azok kiröhögik, azokből már nem lesz számára férfi, férj ! Azok előtt már beárazta magát – miért bíznának meg benne éppen most, amikor mást sem csinált hosszú évekig, mint hogy sportot űzött abból, hogy folyamatosan bizonytalanságban tartson férfiakat, egyszer nem vette a fáradtságot arra, hogy felépítsen és végigcsináljon egy normális férfikapcsolatot ?
 
 És aztán maradnak a tényleg méltatlan, megalázó erőlködések, aláválasztások,  internet, fiatal srácok hajkurászása..külön gond, hogy mostanában még a késői harmincas nőket is kiveri a víz, hogy az amúgy nekik rendelkezésre álló negyvenes, netán ötvenes férfiakkal foglalkozzanak – nem fogják fel, hogy a saját korosztályukba eső szabad férfiak, aki még van, az nem őket, hanem a jóval fiatalabbakat keresi. Kapaszkodnak megint a feminista-genderista ideológiába, miszerint, ha a férfiaknak joga van fiatal csajt keresni, akkor neki is joga van fiatal férfit. Alkalmi dugásra talál is – komoly kapcsolatra persze nem. Pedig neki már „társ” kéne..
 
Az élet szabályait azonban nem a jog – vagy a Cosmo – írja, lányok ! Úgyhogy ne süllyedjetek idáig !
 
 
 
 
- Ha van kedvetek cikket írni, legyen az sztori, vélemény, szösszenet, vagy hosszas eszmefuttatás, bátran küldjétek el nekem! :) -

csajokrol@gmail.com
 
Share |
F.Lackó 307 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr901915658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jani130 2010.04.14. 20:17:41

hapsi vagyok és általában szarok az ilyen blogposztokra de ez az elevenembe nyúlt

FGSuperman 2010.04.14. 20:27:18

@MingiMongi: nekem nem ez jött le így elsőre, de akkor most már helyretetted
ha egy szingli elkezd randizni akkor egy idő után eszébe juthat, hogy valamit főzzön a srácnak, vagy megemlítheti, hogy "tegnap rakott krumplit főztem ebédre"
de ezekről szó sem esik
ez a baj

nem olyan rossz program összedobni valami egyszerűbb kaját egy kis pity-puty előtt-után:-)

tlvajferi 2010.04.14. 20:37:10

sic transit gloria mundi
:-)
a cikk nagyon a helyén van

Masni 2010.04.14. 20:42:25

@FGSuperman: egyszerűen nem is tudom, hogy miről beszéltek. Szinte minden korombeli (30 körüli) barátnőm tud és szeret is főzni. Nem mindegyik imád takarítani, de azt is megteszik. El is tartják magukat, változó mértékben, de okosak. S még vidámak is, jó a humoruk, a szépségükre sem szoktak panaszkodni. Az egyiket 7 évig szédítette egy pasi, akiről az elején mondtuk, hogy hagyja a picsába, a másikat másfél évig egy nős pasi (ugyancsak mondtuk, hogy hagyja már a fenébe, mer kinek kell olyan pasi, aki megcsalja a feleségét, ráadásul ilyen nyíltan, aztán csodálkozunk, ha velünk ugyanez történik...), a harmadik 2 éve "szingli", és így tovább. A körülöttem lévő pasik pedig teljesen változó korösszetételben, de mind hajtja az egyéjszakás kalandokat, a csinibabákat és k-ra nem akarnak elköteleződni. Mert ők TÉNYLEG ráérnek.

Saját tapasztalat alapján, ha véletlen a főzésről beszélek, na hát az tuti, hogy a pasi elrohan, mert:
- unalmas, konform téma,
- biztos a hasánál akarom "megfogni".

[c] 2010.04.14. 20:48:41

@FGSuperman: "Egy" szingli?
Mi az a szingli? Mert eredetileg a szó azt jelenti, hogy "éppen pár nélkül van". Az nincs benne, hogy "...mert életvitelszerűen egyedülálló", vagy "...mert kilométeres, irreális elváráslistája van", "...mert elvetemült feminista", "...mert ronda", "...mert ribancoid", "...mert nem akar gyereket", "...mert utál főzni". Egyszerűen csak: éppen pár nélkül van.
Persze beszélhetünk azokról is, akikre a fentiek (jelentős része) érvényes, de ők nem azonosak sem "a" szinglikkel, sem "a" feministákkal, és meggyőződésem, hogy a nők többsége nem ebbe a kategóriába tartozik.

FGSuperman 2010.04.14. 20:50:46

@Masni: hát én nem szaladnék el, és nem vagyok se szédítős, se házas

FGSuperman 2010.04.14. 20:51:48

@exlúzer_: pont ennyit jelent
nem többet - nem kevesebbet

FGSuperman 2010.04.14. 20:52:52

@Masni: amúgy egy pasit sokkal célszerűbb a hasa alatt 20 centivel megfogni
ugyanis ott van az erre kiképzett fogantyú:-)

[c] 2010.04.14. 20:53:42

@Átokfajzat: Hát nemt'om, ennek az ellenkezője is létezik. Az egyik férfinak az nem tetszik, ha a nő vele fizetteti a vacsorát a randin, mert akkor lehúzós ribanc, a másiknak az nem tetszik, ha nem hagyja, hogy kifizesse, mert akkor nőietlen ribanc (hiszen ő gáláns lovag akarna lenni, de a nő nem hagyja, lévén véresszájú emancipa). Nyuszika meg a sapkája.
Persze a férfiak is szembesülnek a kettős elvárásokkal. Ez a világ ilyen, nincsenek bebetonozott, egyértelmű normák. Illetve vannak, csak a társadalom egyik fele a "hagyományt" követi, a másik fele pedig újít.

[c] 2010.04.14. 20:55:46

@Átokfajzat: Hát ööö, azért Boyle-t nem nevezném tipikus szinglinek (a "meggyőződéses" szingli értelemben) :)
Inkább azért szingli, mert nemigen válogathatott... Ebből nem következik, hogy kötelező a nyakába ugrania az első olyannak, aki ránéz.

[c] 2010.04.14. 20:58:14

@FGSuperman: Az van, hogy ha azt érzem, _elvárják_ tőlem, hogy főzzek - önmagában azért, mert nőből vagyok - , akkor lázadok, és "csakazértse". Ellenben magamtól (hogy örömet szerezzek), illetve ha _megkérnek_, akkor örömmel megteszem.
Nem tudom, érthető-e, mivel van problémám.

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2010.04.14. 21:02:10

@Átokfajzat: @exlúzer: Érdekes a beszélgetésetek, sok mindent leírtatok a gondolataimból.
Még mindig fenntartom, hogy ez egy nagyon jó poszt.

Masni 2010.04.14. 21:04:37

@FGSuperman: a mi tapasztalataink szerint te nem is létezel! vagy ha igen, akkor a Föld másik oldalán. :)

Masni 2010.04.14. 21:07:02

@FGSuperman: és igen, mindannyian szeretünk kapaszkodni, igen, akár ott is.

tlvajferi 2010.04.14. 21:07:32

@Masni:
függetlenül attl, hogy férfiról vagy nőröl van szó, az akinek kb. 30 éves koráig nincs törvényes társa (férj v. feleésg), bizony nem nagyon szereti az embereket, önző, magába zárkozó, esetleg más baj van vele
sajnos az utóbbi évek kormányai elhitették velünk (sőt támogatták), hogy lehetőleg csak a karriernek, pénznek és élvezetknek éljünk, erről szól az egész világ, tv és holywood. Ennek köszönhetően meoldódik a magyar kérdés a kárpát medencében, szépen assan átadjuk helyünket másoknak...
nem szükséges már a kapcsolat törvényesítése sem, sőt a nőknek külön konkurenciát állítottak, felkínálták ugyanis a férfit a férfinak :-)
eza lehetőség eddig nem volt törvényesítve...
szóval masni, rosszak az esélyeid..
ébresztő!

Átokfajzat 2010.04.14. 21:09:31

@antiszociális exlúzer: "Inkább azért szingli, mert nemigen válogathatott"

Akkor olvasd el még ötször... mi a "cikk" üzenete? hogy bojlerzsuzsi válogat.

Ennek tükrében vajon mit gondol az átlag szinglimadjarnő, mi jár neki?

FGSuperman 2010.04.14. 21:09:40

@antiszociális exlúzer: én nem elvárom - illetve nem erről beszélek
hanem arról, hogy nem tud a többsége ezeknek a lányoknak

sőt ha megemlíted neki, hogy főzzünk valamit - nem fözzé' - főzzünk, akkor is csak a száját húzza

FGSuperman 2010.04.14. 21:12:23

@Masni: pedig létezem
csak nem vesztek észre

tudod én nem az a menyétfrizurás, kikent-kifent buzi kinézetű srác vagyok, hanem egy olyan akinek csak szimplán rövidre van vágva a haja - semmi extra külsőre

de a nők között is az úgynevezett "erős-átlag" csajok a legjobbak

FGSuperman 2010.04.14. 21:13:25

@Masni: nagyon szívesen nyújtok kapaszkodót és biztos támaszt is:-)

FGSuperman 2010.04.14. 21:15:19

@tlvajferi: az első 3 soroddal nem értek egyet
a többi megáll sajnos

[c] 2010.04.14. 21:16:37

@FGSuperman: Oké, de akkor csak egy részükre érvényes, amit írtál - arra akarok kilyukadni, hogy a "szingli" sokféle lehet - tyúkanyó, kevésbé tyúkanyó, nagyon nem tyúkanyó, főzni szerető, főzni nem szerető etc.

[c] 2010.04.14. 21:19:05

@tlvajferi: "függetlenül attl, hogy férfiról vagy nőröl van szó, az akinek kb. 30 éves koráig nincs törvényes társa (férj v. feleésg), bizony nem nagyon szereti az embereket, "

Elég sok ismerősöm házasodik 30 körül. Ez tendencia. De nem hiszem, hogy antiszociálisak lennének. Egyszerűen kitolódott a felnőtté, önállóvá válás időpontja. Először mindenki tanul, egzisztenciát teremt, majd házasodik és gyereket csinál - ekkor már sokan 30-32 évesek.
Ennek sok hátránya van, ez tény.

[c] 2010.04.14. 21:22:55

@Átokfajzat: Miért ne válogathatna? Erre mondtam, hogy nem kötelező rögtön az első jelentkező nyakába ugrania. A cikkben az van, hogy kikosarazott _egy_ kérőt.
Ebből még nem következik, hogy véresszájú, irreális elvárásokkal rendelkező liba lett.

FGSuperman 2010.04.14. 21:23:08

@antiszociális exlúzer: itt minden megállapítás csak egy részükre igaz

és valjuk meg ez a legtöbb dologgal így van:-)

[c] 2010.04.14. 21:24:36

@FGSuperman: A menyétfrizura az mi az? :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.04.14. 21:26:54

ez egy rém szomorú és cinikus poszt
De van benne igazság!

Lehetne írni a másik oldalról is ilyet biztos, csak mi lenne az értelme? Attól tartok, vádaskodás-köpködéssé fajulna ....

Masni 2010.04.14. 21:28:35

@tlvajferi: más baj van vele? Ez nekem elég meglepő. Amúgy is nehezen jelentem ki másról, hogy "baj" van vele. Mindannyian bénázunk, én azt látom. :(

Masni 2010.04.14. 21:31:43

@FGSuperman: Mi vegyünk érszre? :)))) Tessék szépen udvarolni, vagy valami ilyesmi.

Az ízlés meg hát, na az nagyon diverz. A barátnőim által szépnek mondott pasik, hát mit mondjak, nekem nem tetszettek különösebben. Amiből számomra csak az jön le, hogy egyikőnk sem rohan a bred pitek meg maneken kinézetű pasik után. Mos komolyan, az egyik barátnőmnek olyan, de olyan csúnya pasi volt a szerelme, hogy nem tértünk magunkhoz. De hát, ugyi, a szerelem vak. Vagy valami olyasmi. :) És még nekem is volt csúnya pasim, akiről már közben is tudtam, hogy csúnya, de mégis, iszonyat szerelmes voltam. A külső szerintem a pasik számára sokkal fontosabb. (persze, ez is sztereotípia)

Masni 2010.04.14. 21:32:53

@FGSuperman: hehe, hiszem, ha látom.

FGSuperman 2010.04.14. 21:34:09

@antiszociális exlúzer: hát hogy is magyarázzam el

fejtető felé felcsúcsosított, megtépkedett olyan kis buzis:-)

Átokfajzat 2010.04.14. 21:34:19

@antiszociális exlúzer:

tőlem válogasson akár, csak szerintem az ilyen benihilsóba illő börleszket példaként állítani a nők orra elé az demográfiai terrorizmus

logikailag innen lesz egy lépés, hogy a reproduktív korú nőtengernek nem lesz egy jó szikrát kisugárzó pasi se, seholsenem, ha mégis valahogy... áááá, akkorsenem!!!

Caddy 2010.04.14. 21:57:02

@F.Lackó: minden internetes oldal egy társkereső,ez alapszabály. Mondhatni axióma. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.04.14. 22:12:43

@F.Lackó: Megnyugodhatsz. Turulos pajtást Dezső barátod blogjára megyek keresni. :D

FGSuperman 2010.04.14. 22:13:36

@F.Lackó: nekünk is legyen valami hasznunk belőle, ha már ennyit dolgoztál vele:-)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.04.14. 22:30:38

Kiábrándult lúzer agy apám, a demográfiai értekezés meg tárgyi tévedésen alapul. Az idézőjeles kisebbségezésért meg elküldenélek a fenébe, de biztos nekiállnál tagadni, szóval hagyjuk. Először is, nem a Ratkó unokákkal kezdődödtek a demográfiai problémák, még csak nem is a szinglikkel. Ha megfigyelted (utána lehet nézni, de a TVben is el-elmondják néha), akkor a születésszám már fél évszázada deficites, lásd hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pess%C3%A9gfogy%C3%A1s_Magyarorsz%C3%A1gon . Na ennyit az elméletedről.

Bevándolrózni meg ostobaság, mert másból itt nem lesz nyugdíjfizető, persze abból sem, mert a büszke magyar inkább éhendöglik, az okos meg lelép (ettől a büszke mégnagyobb bajba kerül). Ráadásul a spontán bevándorlás sem lenne elég, be kéne telepíteni, csábítani az embereket, és egyes vélemények szerint már ahhoz is késő van. Ennyit meg a demográfiáról.

Szinglivel nem sokkal találkozhattál, a legtöbb harminc körüli csaj *kapar* a pasik után. Még, hogy petting a pasifelhővel... 2-3 randi után simán dughatók, és reménykednek. Tudom, hogy szemét módon hangzik, csak a tényeket közlöm - én kerülöm őket, mert nem akarok hitegetni. És nem, hogy fekete audim nincs, de semmilyen se. Meg asszem a BMW menőbb, persze az sincs. Ma mesélt egy haver egy ismerőséről, aki Mazda Rx8-cal csajozik. Megáll a szórakozóhely előtt, kicsit teszi magát, és már szóba is elegyednek vele a nők. Szánalmas, ha engem kérdezel, ne irigyeld. A srác mondjuk gyerekkori lelki sérüléseket kompenzál,

molnibalage 2010.04.15. 11:17:04

@SassyGurl:

>A felelősséget nem vállaló szingli hölgyekről esett szó, ettől függetlenül elég sok a link(?) 25-30 éves férfi, aki azért nem költözik össze (a kapcsolatot és családod igenis akaró) hölggyel, mert "még nincs egzisztenciája", "várjunk még, olyan fiatalok vagyunk" stb<

Erről már máshol volt szó. Én nagyon szívesen megtenném ezt sőt, egyenes vágyok rá, de perpillanat nincs kivel.

Maradjunk annyiban, hogy egy társkereső oldalon 22-28 közötti nőket néztem. Az alábbi nagy összkép alakult ki,

- Mellmérettel nőtt az igény, de általában a nő "teljesítménye" úgymond csökkent. Sokszor még tanuló leányzó elvárja, hogy huszonx évesen legyen komcsim, lakásom, legyek kigyúrt és sportos és gazdag. Ezzel szemben ő max. a mellméretét tudja felmutatn.. És őt mit is hoz a kapcsoltba azon kívűl amit a nyaka alatt hord és a lába között van? (Már elnézést...)

- Van olyan nő is aki persze csak azt várja el, ami neki is van már. Kocsi, lakás. Nekem viszont ezek nincsenek. Számukra és nem is létezem lehetek bármilyen okos, jóképű, humoros, stb. Puff neki. (Ezeket vagy saját erőből érték el, de sokszor inkább az "alátolás" jelei mutatkoznak... Apuci vette, extől kapta, stb.) Kb. 5-6% az, aki nincs teljesen elszállva igényivel. Vicc.

Szóval a linkség abból jöhet, hogy sok nő (?) ma jószerivel két lábon járó pénzautomataként tekint az XY kromoszómás egyedekre...

A legtöbb csajjal aki fent látok bármikor el tudnám magam képzelni, csak azok a fránya igények. Bárkivel összeköltöznék kellő ismertség után, de momentám a szüleimmel élek, mert egyedül fentartani albérletet eléggé pénzügyi öngyilkosság. Viszont nagyon komoly %-ban ez alapból elvárájék, mikor nagyrészt a szüleivel él, vagy albérletben, amit kétlek, hogy ő fizetne. Akkor tőlem miért várja el, hogy saját lakás vagy autó legyen?

molnibalage 2010.04.15. 11:21:48

@díva naíva: Nincs se kocsim, se napszemüvegem... :)

molnibalage 2010.04.15. 11:33:41

@díva naíva: Kapcsolatfüggés + pasi+ általonásítás? De kedves vagy... :)

Bár nem én írtam, de részben egyetérek vele a következő gondolatsorral.

Sok férfi nő nélkül is remekül el tudja foglalni magát, mert van hobbija és érdeklődése is, nem csak úgy él a nagyvilágban. Sportol - nem azért mert jól akar kinézni, hanem mert élvezi - nem csak shoppingolnak, csacsognak és "buliznak" (más pénzén, mint egyes csajok,..). Van kreatív hobbink, kellemesen leköt minket. Persze kedves nélkül nem teljes az élet - ilyenkor hajlamosak vagyunk csak a hobbinak élni, vagy a munkának - de én nagyon szeretnék olyat találni, aki képes akkor is meglenni, ha éppen én nem érek rá vagy elfogadja, hogy előtt is volt életem és fontosak számomra azok a dolgok, amiket már azelőtt is csináltam, mielőtt megismertem őt. Persze ekkor a sorrend erőteljesen megváltozik. :)

Ne csüngjön rajtam állandóan valaki, mert a "rossz" partnernél inkább jobb az hogy nem rángat engem senki. Láttam már olyan csajt, aki egyedül max. testi funkciót volt képes ellátni, mert önálló gondolata nem nagyon volt...

Persze most én is gonosz vagyok, mert nem minden nő ilyen. Nem célom az általánosítás. Csak úgy leírtam, lehetssen min töprengeni.

díva naíva 2010.04.15. 11:51:09

@molnibalage: biztos nem is vagy fent társkergetős oldalakon :D ne is haragudj, de ez alap :) kölcsön kocsi is éri egyes pasik szerint :DD

díva naíva 2010.04.15. 11:57:48

@molnibalage: nem általánosítottam, csupán megjegyezni kívántam, hogy több a kapcsolatfüggő pasi, mint a nő, nem azt, hogy minden pasi az, eszemben sincs ilyet gondolni... kikérem magamnak :) viszont a pasi előbb függ a főzés-mosás-takarítás kombótól, egy nő etéren önellátóbb :) viszont tetszik a tendencia, ahogy egyre több pasinál látom, hogy nem esik kétségbe a vasaló láttán és tudja mit hogyan és hová kell csavarni :)

Szerintem az általad leírt dolgokat bármely nem egyedeire rá lehet húzni, nem egy pasival ismerkedtem meg, aki 2 nap után bedobta, hogy nélküled velem nem történik semmi, csak mert nem integráltam 48 órán belül az életét egy az egyben az enyémbe, ezt pedig jómagam is gyűlölöm, vannak külön programjaim és míg nem félredugás áll a naptárában a pasim is csinálhat, amihez kedve van, nem szeretem ezt a sülve-főve együtt dolgot, szerintem csak azt kell szem előtt tartani, hogy olyan párt találj, aki hasonló életvitelt folytat, mint te, értsd, vannak hobbijai, barátai, aki nem veszi sértésnek, ha bejelented, hogy most sörözni megyek a haverokkal, hanem szervez akkor magának egy csajos estet vagy épp könyvet vesz magához és kihasználja az egyedüllétet...

Tudni kell első körben kit keresünk és itt nem a mellméretre és a hajszínre értem, hanem, milyen emberi értékek fontosak a számunkra, a társammal tudjak mindenről beszélgetni vagy inkább egyszerűbb embert keresek, aki lehetőleg nem pofázik bele semmibe... és mint fent írtam az életfelfogása is hasonlítson az enyémre és ami még fontos, olyannál kár leragadni, aki nem olyan, mint amilyenre vágyunk, ugyan naív vagyok, de annyira nem, hogy higgyek benne, hogy az ember gyökeresen képes megváltozni a másik miatt és még ha meg is teszi, sosem lesz tőle boldog...

díva naíva 2010.04.15. 12:02:25

@molnibalage: ezt írtam az iménti kommentben, ne ragadj le azoknál, akiknek nem felelsz meg, vagy akik neked nem megfelelőek, erre annyit szoktam mondani 1 embert kell találni csupán, a többivel ne foglalkozz, akivel nem vagy egy hullámhosszon, szelektálás, kérem a következőt, kár meggyőzni bárkit az ellenkezőjéről, mert semmi sem kényszer, előbb-utóbb úgyis felbukkanik az a csaj, akinek így kellesz, ahogy vagy, akkor már tudsz majd ezeken a próbálkozásokon vidáman röhögni, addig meg ne vedd a lelkedre :)

FGSuperman 2010.04.15. 12:11:53

@díva naíva: egy nő inkább kapcsolatfüggő
a férfiak jórésze simán elvan párizsis zsömlén és anyuci úgyis főz rá
könnyedén hazaköltözik, egy nő ha haza kell költöznie az mindig konfliktussal jár - amit nem szeretnek

a nők nagyobb arányban mennek vissza kapcsolatba, mert ciki egyedül lenni a barátnők előtt

egy férfinál nincs ilyen

Sonja White (törölt) · http://sonjawhite.blogol.hu/ 2010.04.15. 12:17:31

Más téma: egy kis meglepi vár a blogomban :)

bagolybagoly 2010.04.15. 12:33:04

@FGSuperman: Akkor most mégis ciki a "barinők" előtt egyedül lenni. Eddig azt olvastam, hogy mekkora nagy coolság már szinglinek lenni. Huha, most már végképp nem tudom, hogy mit csináljak.

díva naíva 2010.04.15. 12:43:59

@FGSuperman: erről nem tudsz meggyőzni, az általánosítás nem vezet sehová, egyénfüggő, nekem baromira nem volt ciki senki előtt kétgyerekesen szinglinek lenni, ugyan néhány rétege a társadalomnak elítélt érte, de még sosem foglalkoztam társadalmi elvárásokkal... a barátnőim előtt meg végképp nem volt ciki szinglinek lenni... max. a kemény magon kívül a felületes barátságok megváltoztak, többet jártam össze szinglikkel, mint párokkal, több volt kvázi a közös bennünk...

Sonja White (törölt) · http://sonjawhite.blogol.hu/ 2010.04.15. 12:48:05

Szerintem a szingli nem ugyanazt jelenti, mint a juppie. Ez a cikk szerintem az utóbbiakról szól. Vagy ha már mindenképp a szingli szót szeretnénk használni, akkor legyen inkább divatszingli.
Szóval halmaz és részhalmaz viszony :)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.15. 13:41:37

@Sonja White: Köszönöm szépen az elismerést! :) Ez már a második díjam. 8) Az elsőt Dívától kaptam. Naíva kisasszonyt sem felejtettem el ám :) Azt hiszem most már összejött a 7 blogger, akinek át tudom adni a díjat. :)

molnibalage 2010.04.15. 13:48:26

@F.Lackó: Nem hiszem el, hogy még mindig küldözgetik ezt. Mikor először láttam, akkor 1 ember kapta és egynek adta tovább. Akkor még mondjuk talán lett volna értelme.

Minimális matematikai affinitéssal belátható, hogy ha minden ebmer továbbküldi 7-nek, akkor 3 hét alatt kreatív blogger lesz mindenki. Csak a lustaság és baráti blogk száma lassítja ezt a terjedést ezért nem történt ez meg még... (Lényegében az összes blog, amit kisebb-nagyobb rendszerességgel olvasok, már megkapta ezt a díjat...)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.04.15. 13:56:42

@molnibalage: Ez igaz, bár engem nem izgat, hogy ki mikor kapta meg. A gesztus számít. Nekem pedig jól esik. Ennyi az egész. :) Majd akkor adom tovább, ha tényleg úgy gondolom, hogy van olyan, aki megérdemli. ;)

FGSuperman 2010.04.15. 13:57:38

@bagolybagoly: ott nyilván cool ahol hasonló a társaság, de egyenlőre mivel több a párkapcsolatot akaró illtve abban élő várhatóan inkább nem

én nem mondtam amúgy semmi olyat, hogy milyen menő lenne a szingliség
a félreértések elkerülése végett

FGSuperman 2010.04.15. 13:58:36

@díva naíva: te se engem
te ugyanúgy általánosítasz
én nem mondom, hogy ciki szinglinek lenni - max nem jó:-)

FGSuperman 2010.04.15. 14:03:18

@díva naíva: te se engem
te is általánosítasz:-)
nem ciki, akinek az, azzal gondok lehetnek és esetleg fel sem fogja, hogy egy ilyen visszaugrással elrontja az életét (legyen az férfi vagy nő)
nem ciki, de mondjuk nem is jó

FGSuperman 2010.04.15. 14:07:21

@Sonja White: a yuppie - magasan képzett városi értelmiség

köze sincs a szingliséghez

díva naíva 2010.04.15. 14:15:34

@FGSuperman: "ilyen visszaugrással elrontja az életét" mi az, hogy visszaugrás? hogy kilépsz egy szar kapcsolatban nálad visszaugrásnak minősül?? nem értelek...

FGSuperman 2010.04.15. 14:28:30

@díva naíva: én a visszaugrásnak azt értem, hogy sok nő miután kilépe egy kapcsolatból visszamegy a volt párjához, mert ciki egyedül lenni a többi barinő előtt

nem nagyon olvastad el amiket eddig írtam mi?
:-)

díva naíva 2010.04.15. 15:06:11

@FGSuperman: de, csak ez az átka a női agynak, multitask képesség itt visszaüt és a felületesség, mikor 100 helyre figyelsz egyszerre utána nehezen hagy névre szortírozni :) ismerem a gyengéimet, na :))

ebben meg egyet értek, az már tényleg full idióta, aki elhatározza magát a nagy lépésre és nem azért tér vissza a párjához, mert rájön, hogy szereti és meg tudják oldani, hanem mert nem talált jobbat...

Sonja White (törölt) · http://sonjawhite.blogol.hu/ 2010.04.15. 15:35:53

@FGSuperman: igen, tudom mit jelent :) A szingli viszont nem illik szerintem a posztban leírt nőtípusra. Legalábbis nem mindre. Szóval vagy jupi-szingli vagy divatszingli lenne a helyes szerintem.
De ez csak az én véleményem.

Joe69 2010.04.15. 16:56:47

Üdv ! Örültem a sok kommentnek, rettenetesen sok oldalról körüljártátok a témát ! Voltak azok, akik nagyon is értették, voltak, akik zsenge koruknál - és esetleg szerencséjüknél - fogva elkerülték ezt, ezért félremagyarázták, és voltak, akik nagyon is találva érezték magukat, ezért, tipikus reakció, visszadobták a labdát és az én egyéni szociális-mentális problémámnak akarták beállítani.

Még egyszer mondom, nem akartam olyan nőket bántani, akik tisztességes, a férfit felvállaló, a kölcsönös tiszteletet legalább egy ideig megadó igazi kapcsolat után maradtak ezért-azért egyedül. Persze, a kapcsolat mindig azért szakad meg, mert valaki vagy mindketten már nem tesznek érte. Ám ha soha senki nem tesz érte, vagy csak a férfi, merthogy az a "dolga" akkor a kapcsolat létre sem jön.

Ezt a posztot úgy 10-15 magasan kvalifikált fiatal diplomás csaj alapján írtam, részben a saját, részben más pasiismerősöm (azok voltunk különféle pasifelhőkben) tapasztalatai alapján egyik nagy egyetemi városunkban (Budapesten kívül is van nagyváros..:)). Olyan egyébiránt papírilag okos, intelligens nőkről, akik kvalifikált munkájukat igényesen, pontosan, odafigyelve végzik, és gyakran szükségük van intuícióra, emberismeretre, empátiára is. Mindebből azonban egy árva büdös molekulányit nem szánnak egy komolyabb férfikapcsolatra. És a végén - megnyerve egy rakás pitiáner kis "csatát" - szépen elvesztik a háborút. Mert mindig ők vesztenek a végén. Meg mindenki, amúgy.

Ja, beleolvastam a Rossy-ba, egész érthető volt tartalmilag - ami gyanús, mert angolra lefordítva aligha érteném saját magamat...

nem szingli, hanem single (törölt) 2010.04.15. 21:34:04

"A tragikus az, hogy nem tehetünk mást, ugyanis nincsen más"

és akkor mi van a nem szingli hanem "single" csajokkal? Merthogy a kettő nem egy és ugyanaz! Az első választott, felvett létforma, a másik meg rövidebb-hosszabb ideig tartó, nem direkt keresett, csak kialakult állapot. Mert hogy vannak, akik nem ezt a fent említett életmódot űzik, csak éppen egyedül vannak, normális társat/pasit keresnek, de nem találnak, mert ezek a "normális" pasik éppen nem érnek rá a fent említett szinglik dugása és hajkurászása közben felfedezni őket... Na mindegy....

Nikla, táskai elágazás (törölt) · http://www.semmi.hu 2010.04.15. 21:53:04

Tetszik ez a "35 környékén elkezdenek fiatalabb pasikat keresni" duma... Engem még egy sem talált meg.

Joe69 2010.04.15. 23:37:46

@Nikla, táskai elágazás:
Menj el műtösfiúnak v. mentősnek az egészségügybe. Előbb-utóbb lekap valami vezető asszisztens vagy dokinő (ez utóbbi különösen veszélyeztetett a szingli-kórban). Ha szép darab vagy, kézről kézre adnak majd !

Joe69 2010.04.16. 00:02:00

Igen, látom, beindult a szegény, magányos, rendes lányok lobbija, akiket nem fedeznek fel ezek a hülye pasik, akik a hülye szinglipicsák után rohannak. Mert azért szingli-alfajként számít nálam az is, aki nem azért nem tud egy rendes férfikapcsolatot felépíteni, mert taktikázik, meg karrierista, hanem mert gyáva, önértékelési zavarokkal küzd, gyűlöli sajátmagát, gátlásos - és felnőtt korban ez pont úgy jön ki, ahogy írtam: mindig játssza az elfoglaltat, undok, hideg módon viselkedik és beszél a férfiakkal, stb, akik viszont hamar lekopnak róla, hiszen ahhoz már gyáva és ügyetlen,hogy a profi szingli "mézesmadzaghúzogatását" játssza. És mivel egy nő sohasem gyakorol önkritikát ilyen ügyekbenm, természetesen ezt is a férfiakra fogja, nem elég jól, nem megfelelők, és az adódó férfi meg egyszerűen nem kell, és kész. A "divány.hu" n. van egy jó szöveg arról, hogy egy nő bármikor mondhatja egy akármilyen pasira, hogy egyszerűen nem kell neki, nem tartozik magyarázattal. Márpedig ha nem kell, akkor nem is lesz. És aki ezt játssza vég nélkülaz amúgy gyakorlatban senkinek sem túl bőséges választékkal, az egyedül marad. Ilyen egyszerű.

lunatik 2010.04.16. 03:25:45

@Joe69: meg jol is jartal.
az ilyenkor szokasos legnagyobb utokartya (biztos kicsi a farkad, azert vagy ilyen frusztralt!) elo se kerult. ;-)

Joe69 2010.04.16. 08:14:20

@lunatik:
Hát persze, öcsém, az ilyen szitukban nem igen kerül elő a pasi farka, úgyhogy bárki azt mond rá, amit akar..aki mindenesetre látatlanul ilyennel jön, az saját magáról állítja ki a diliflepnit..

molnibalage 2010.04.16. 08:32:21

@díva naíva: Nincs kinél leragadni. Jönnek-mennek a jelöltek, de jelölt is alig-alig van...

FGSuperman 2010.04.16. 11:12:15

@Joe69:
hogy ez nem jutott még eszembe
nem lehetne inkább szájról-szájra?:-)

Joe69 2010.04.16. 12:29:20

@nem szingli, hanem single:

Értem én a kettő közötti különbséget a magyar nyelvben: angolban szerintem a single egy hivatalos iratokban is használt megjelölés az egyedülálló személyre, szerintem a szingli-re vmi más szót ,helyi szavakat használnak, angolosok, nyomuljatok ! Nálunk viszont mindenki álszent, természetesen mindenki családot, gyermekáldást, (sokat) akar, csakhát az élet, a nyomor, ugye..az általam leírt klasszikus valódi szinglik is erről rinyálnak ám állandóan, "kényszerszingli" mindenki, de ez is a pasik hibája természetesen, hiszen vagy "nincsenek", vagy nem felelnek meg az igénylistának. Legyen macsó "rosszfiú" csodálatos génekkel és legyen kedves "jófiú" , aki vele marad és adja a pénzét, munkáját felnevelni a gyereket. Egyben ilyen, ugyebár nincsen, vagy-vagy, lányok, de akkor ugye, a következményeket is vállalni kell. Persze aki ügyes, annak az "és" is bejön, a házasságban született gyerekek 10-15 százaléka nem a férjtől van, és sok férj tudja is ezt, de inkább tarja a száját..

Nikla, táskai elágazás (törölt) · http://www.semmi.hu 2010.04.16. 15:57:08

@Joe69: Nem tagadom, láttam már szép nővérkéket, de azokból sincs sok...

bagolybagoly 2010.04.17. 16:16:06

@Joe69: Értem. Elmondhatjuk akkor, hogy te is csak a saját hibádból kifolyólag vagy egyedül? Mert a leírtak alapján te is egyedülálló/single/kényszerszingli vagy. Vagy pusztán annak a ténynek köszönhetően, hogy férfi vagy, már rakhatjuk is rád a glóriát.

Joe69 2010.04.17. 21:53:48

@bagolybagoly:
Mondjuk, nőkről írtam ezt az anyagot, de végül is igazad van férfiként is hibás lehetek: vagy nem "voltam" nekik, vagy nem feleltem meg az igénylistájuknak, és ez persze az én hibám.Egyébként ki mondta, hogy egyedül vagyok :)))?

bagolybagoly 2010.04.18. 19:40:32

@Joe69: Természetesen nem tudom, hogy egyedül vagy. Ez az írás meg a korábbi kommentjeid nagyon úgy néznek ki. Ennyi.
Én is kaptam már visszautasítást. És meg kell, hogy mondjam ezerszer, tízezerszer inkább a visszautasítás, mint "jaj, nem kellesz te nekem annyira, de hát most nincsen más, na jó, akkor legyen." Teljesen nyilvánvaló, hogy nem illeszkedek mindenkinek az igénylistájába, mi sem természetesebb, mint néhány visszautasítás. Nem mondhatod azt teljesen őszintén, hogy nem lenne olyan csaj, akit TE IS visszautasítanál. Fúúúúúúúúúúúj, válogatós, trendiszingli, nemzethalál.

LyukasBogrács 2010.04.18. 20:50:45

@Joe69:
"Értem én a kettő közötti különbséget a magyar nyelvben"
De jó neked :)

Egyébként angol (amerikai) területen a "single" szó jelöl tágabb értelemben mindenkit, aki nem házas, tehát: hajadon, legény, elvált, özvegy.
Szűkebb értelemben csak a hajadont és a legényt jelenti, és külön rubrikája van a többi családi állapotnak.

A "szingli" szó a tipikus magyar dedós gügyögés nyomán jött be a köznyelvbe, és mindenki kénye-kedve szerint kezdte használni, illetve ezt a szót húzták rá a posztban említett társadalmi csoportra, egyben némi pejoratív jelentéssel is megtoldva.

A fentieket olvasva már látom, hogy a két szó külön életre kelt és nem illik összekeveri a kettőt.

Ebben a szellemben a családi állapotot a következő szavakkal jelölhetjük:

a. hajadon, legény
b. élettársi kapcsolatban
c. házas
d. szingli (magának senki sem kell)
e. single (maga senkinek sem kell)
f. házas
g. elvált
h. özvegy

Joe69 2010.04.18. 22:14:52

@bagolybagoly:
Én ezzel teljesen egyetértek, de a szingli lényege pont az, hogy többeket tart úgy a közelében hogy senkit sem fogad el igazán, ez a párhuzamos pasizgatás lényege, hogy több férfit tart bizonytalanságban (amíg teheti). Írtam is, mit csinálnak a "normális" nők. - szerintem. Több hosszabb-rövidebb, átélt kapcsolat, de egymás után - ebből lehet tanulni. A párhuzamos pasizgatásból - ami egyébként a nők infantizálódásának a jele is - semmit sem lehet tanulni, és ez kiderül akkor, amikor úgy 35 körül rájön, hogy valami komolyat is kéne már kezdeni. (A férfiak infantizálódása már ugye, közhely)

Spiritmonger 2010.04.20. 23:56:17

az írás az eddigi legjobb ezen az oldalon

annyit tennék hozzá, hogy a természet hosszú távon igazságos
azok a szingli nők, akik a férfiembert a megemberesedés előtt csak kiröhögik/hitegetik, nem kicsit koppannak, amikor a fenti áldozatuk 30-35 éves kora körül megtemeti magának és párjának /családjának mindazt, amire a szingli nő is titokban vágyik 20 éve
de akkor már nem kell
az is igaz, hogy az előre gondolkodás senkinek sincs megtiltva, és amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten is

Joe69 2010.04.21. 11:37:39

Emberek, méltó végszóként találtam valamit, úgyis meghivatkoztuk a nevezett szakirodalmat párszor, amikor ezt megláttam, vonyítottam, mint a sakál, aminek a farkára léptek:))

www.rtlklub.hu/musorok/reflektor/videok/87963

firdarrig 2010.09.30. 16:45:18

ez megint ilyen fikázás - erősen olyan szaga van, mintha olyan írná, aki bepróbálkozott már pár nőnél, de koptatták, és elméleti gyűlölködésben éli ki magát.

Egész csomó olyan lányt ismerek, aki kedves, intelligens, humoros, nem a pénzre hajt, nem a Louis Vuitton táskára, még csak nem is a fekete Audira, hanem egyszerűen csak egy olyan férfira, aki partnere tudna lenni - és nem talál ilyet. És hogy miért? mert a rendelkezésre álló férfiak pl a 25-35 közötti korosztályban a következőképp néznek ki

- unalmasak és randák - jelentkezzen az a férfi, aki szívesen van egy csúnya és buta/tahó csajjal. nahát, meglepetés, hogy a nők sem akarnak ilyet???

- jóképűek, de ostobák és/vagy bunkók, esetleg totál élhetetlenek - sokszor ráakaszkodnak a nőre, és eltartatják magukat vele, miközben folyamatosan alázzák, hogy azért férfinak érezzék magukat

- jóképűek és kedvesek, ezt tudják is magukról, és ki is használják - általában több nővel kavarnak egyszerre, megcsalnak, a velük való kapcsolatból az ember lánya porrá ment önbizalommal, teljesen összetörve jön ki

- randák és sármosak - ez még veszélyesebb, mert nem is számítasz rá, hogy kihasznál/megcsal

- átlagos kinézetűek és normálisak - az ilyeneket elkapják még kora huszonéves korukban, legfeljebb elvétve bukkan fel egy-egy elváltként a kínálatban

- pszichopaták - anyuci kedvencei, ilyen-olyan módon sérült, egoista idióták, keveredhetnek az előzőekben leírt bármelyik stílussal.

Közös pontja valamennyinek, hogy nyavalyog a nők "jellemző" szokásai (vásárlás, sminkelés, nyávogás, férfi lehúzása...) miatt, de ha normális vagy, és ezeket mind nem csinálod, akkor túl férfias vagy, és menekülnek előled, mint a tűztől. Összejönnek valami halál igénytelen picsával, akinek IQ-ja alulról veri a 20-at, aztán a haverokkal röhögcsélnek rajta, hogy milyenek a nők. Olyan nővel, akinek van agya, nem mernek kezdeni, mert szembe kellene nézniük azzal, hogy ők sem tökéletesek. És mi még sokkal sokkal megengedőbbek vagyunk a kinézettel... a magazinok ellenére nem várjuk el a szőrtelen testet, kiszedett szemöldököt, hibátlan bőrt, kigyúrt izmokat.

Azt meg külön övön alulinak tartom, hogy a félénkség bűn legyen. Ha lány létedre aktívan bepróbálkozol egy srácnál, akkor rád néz, és ha nem tetszel neki, elhajt a picsába, majd kiröhög a haverjaival, és elelmélkednek, hogy mekkora kurvák a nők, már semmi sem szent. Meg még hozzád vágja, hogy "csak nem képzeled, hogy majd veled?" Ez igazán jól hat egy félénk nőre, nyilván fejlődik az önbizalma tőle.
Ha úgy teszel, mintha nem érdekelne, ő sem mer próbálkozni, mert a többség puhapöcs, és csak a szőke bombázók kedvéért kockáztatja az elutasítást. A többieket a saját kis egója védelmében inkább csak messziről fikázza a haverokkal.

A lényeg az, hogy ha nem vagy elég jó nő ahhoz, hogy bepróbálkozzanak, akkor csinálhatsz bármit, ha kedves vagy, akkor nyomulós kurva, ha elutasító, akkor pedig frigid kurva. És bár a nőkről hallom ezt elég gyakran, nem találkoztam még olyan férfival, aki nyíltan azt mondta volna, hogy "ne haragudj, nem jössz be nekem". Helyette volt már "nem veszi fel a telefont" "lemondja a randit, mert sürgősen takarítania kell" "váratlanul egyszer csak nem áll szóba veled" "nem is akart semmit, csak barátkozni, csak nem képzelted hogy..."

joemann 2010.10.03. 20:32:20

jó téma a szingliség, szerintem ez egy szülőktől eredő ragályos lelki betegség amit mindenkinek orvosolnia kell önmagában, ami ha nem ment 1-2 év alatt akkor mindenképp külső segítségre van szüksége. Saját tapasztalatomból írok.
Különösen ajánlom mindenki figyelmébe ezt a fórumot azon belül is az Önfejlesztés és Gondolkodásmód alfórumokat:
www.puafestival.com/forum/index.php

Joe69 2010.10.23. 15:02:28

@firdarrig:
Nahát, még mindig él ez a régi poszt. Azért kösz, hogy megint a régi nóta, hogy ilyet csak valami rövidfarkú vén lúzer írhat. Nekem meg az a véleményem, hogy a sértett jókislány duma mögött egy igazi , típusos szinglicsaj van. Rájuk jellemző, hogy tudományos alapon csoportosítanak, és kihozzák, hogy minden pasi hülye anélkül, hogy bármi komolyba is belemennének. A tapasztalathiányra utal a következő megjegyzés:

"- átlagos kinézetűek és normálisak - az ilyeneket elkapják még kora huszonéves korukban, legfeljebb elvétve bukkan fel egy-egy elváltként a kínálatban"

ugyanis ez az, ami nem igaz. Az ilyenek ugyanis maximum idősebb korban kellenek - ha egyáltalán. Ugyanis az ilyen pasi unalmas, érdektelen, és pont ebben a korban abszolúte esélytelen a nőknél. Ha a nő meg éppen ugyanakkor ugyanilyen, akkor meg azért, mert nem fognak lépni egymás felé. vak nem fog világtalant vezetni.

A szöveged akkor lenne hitelesebb, ha konkrét tapasztalataidról írnál, nem csak arról , amit olvastál meg hallottál.

Mg annyit, hogy egy pasi nem azt várja egy csajtól, hogy kezdeményezzen vele szemben, hanem azt, hogy hagyja őt lépni, és legyen őszinte, ne hülyítse. Azonkívül vagy építse le azonnal, ha nem kell, viszont ha ezt nem teszi, tartsa be a legalapvetőbb udvariassági szabályokat (na persze, ez nem a síkbunkó pasikra vonatkozik, bár azok amúgy is vonzóak neki sokszor:)) . Ez például annyit jelent, hogy tiszteljük a másik idejét, fáradtságát, azt, hogy foglalkozik velünk, legalább egy alapos megismerkedés erejéig. Engem , a pasit, soha nem az zavart igazán, ha nem tudtam lefeküdni valakivel, sokkal inkább a hazudozás, hintáztatás, szarkeverés, az időmmel való visszaélés. Egyébiránt ez valahol a társadalmunk szar mentális-pszichikai állapotából is fakad, mert ny-európai országokban soha nem éreztem ezt, ott is éltem és tanultam egy ideig.

Virág1 2011.02.16. 08:22:58

Sziasztok. Nos én is szingli vagyok.A huszas éveim vége felé járok. Azt nem igazán tudom h kényszerből vagy sem. Ezt talán döntsétek el ti. Fiatalabb koromba nekem is idősebb pasiaim voltak, mert hát a korom beliek képtelenek voltak az odafigyelésre, egy tartralmas kapcsolat ki alakítasára. Tulságosan le kötötte öket a buli és a skalpvadászat. Később már egy két csalódás után el kezdik kóstolgatni a hosszabb távú kapcsolatokat. Jelzem ijen felfogással:"Nehogy már egy nö fontosabb legyen a haveromnál" Kérden én ki szeret második lenni.Tehát még mindig marad az idősebb pasi, akivel ugyan nem tervezel közös élet, de legalább el tudja hitetni egy kicsit h fontos vagyok.Mert hát akkor is képes közös programot csinálni mikor épp meg jött. És el érkeztünk napjainkba. A környezetemben lévő 28 és 35 év közötti pasik egy része meg nösült egy része drogos egy része gépezik és iszik. És vannak a beképzeltek akik ha tehetnék még magukkal sem álnának szoba. Hát kérdem én ennyi kolonc közül mejket akasszam a nyakamba?

zuffo 2011.02.19. 18:59:28

@Virág1: érdekes dolgokat írsz, amik sokban alátámasztják az elötted szólókat. 28-35 korosztály tényleg ilyen lenne? én is az idösebbek közé tartozom.
egy apróság, nem vagyok nyelvtanáci sőőőőőt, de a melyiket és a milyent illetve ilyet így írják.

Joe69 2011.02.22. 17:49:29

@Virág1:
Örülök, hogy ősi posztom még mindig kommenteket vonz.Nos igen, értem a problémádat..és azt kell mondanom, nemigen jó így.Még azzal együtt is, hogy elég egyszerű pasikörnyezet lehet az, ahol gond programot csinálni, ha éppen neked megjött..de te sem lehetsz túl komplikált, már ne haragudj.

Igen..nem jó, hogy majdnem 50 éves fejjel huszonéves csajok jönnek be, miközben 30-40 évesek azzal dobják ki az emberfiát,hogy öreg, és hajkurásszák a huszonéves pasikat..beteg dolog valahol..és így legalább senkinek sem jön össze..

kzolika 2011.04.20. 20:26:41

@Virág1: Szia Virág!
Neked hány diplomád van? Tudod, megvizsgálva a fogalmazási készségedet és a helyesírásodat, óvatosan, tartózkodva állnék szóba veled, mert félek egy kapcsolatban a nő intellektuális fölényétől.

lombardo 2011.06.20. 13:44:37

@infrablu: Tudom, hogy régi cikk és komment, de azért megkérdezem, hátha még erre jársz: budapesti vagy, vagy esetleg vidéki?

Burgermeister 2011.12.20. 14:13:00

@Virág1: Virág1-től és a hasonlóaktól ments meg Uram!!!
Ehhez nem diploma kell, normális iskola és szorgalom. Jól jellemzi az oktatási színvonal zuhanását. Még egy jó ideig szingli és Tajgetosz pozitív maradsz.

Joe69 2011.12.24. 15:30:55

@Burgermeister:
Hát ja..és nem tűnik paródiának:)))

Bandibacsi34 2011.12.31. 02:11:22

Nem akarom fikázni a szöveget, de kissé túlságosan is siránkozó. Végül is ez az egész dolog is csak egy piac, ahol mindenki a lehető legjobbat akarja megkapni. És éppen ez a baj. Ámerikából jött ez a te mindenre képes vagy ha nagyon akarod, mindig tökéletesítsd magad stb stb. Nem csak a csajozásnál, de máshol is. Az emberek felbojdultak. Anno mindenki tudta a helyét, ugye földrajzilag meg társadalmilag is be voltak határolódva, és korlátozott volt a választás. pl. Szocializmus: 3 féle bicikli 1990 es évek 30 féle bicikli, most az internet korában 3000 vagy akár 30 000 féle bicaj közül is választhatunk. És ebbe belehülyülhetünk.
Az itt leírt dolgok okai hasonlóak. A nőknél ugye szépség=egeszség alapvetően (a férfiak sorrendje: előbb dugjunk, aztán meglátjuk, hogy kijövünk-e meg belső tulajdonságok stb.) számít, a férfiak értékénél meg sokminden számít a piacon (nem részletezem pl. öntudat, önbizalom, mentális erő, önállóság, anyagiak, vezéri státus stb stb), és a nő súllyozgat ezek között (a nő sorrendje: ugye 1oo évvel ezelőttig nem volt fogamzás-gátló, így a nőknél még nem nagyon működik a dugjunk aztán meglássuk szisztéma-letesztelem hol mennyire jó, és ha nincs jobb alternatíva, akkor ő is jó lesz).
Namármost helytől függ, de egy nagyvárosban (pl. Budapest) mindig lesz jobb, szebb, fiatalabb, újabb stb stb. és az emberek emiatt nem akarnak elköteleződni, nem nő be a ''fejük lágya''.
A másik probléma, hogy minden férfi "majdnem" tökéletesnek képzeli magát és olyan nőket közelít meg, akik nem az ő súlycsoportja (pl. Suzukira van pénzed, megnézegeted az Audikat, de tudod, hogy nincs rá keret, de beülnél a feeling kedvéért). Ez is azért van, mert van egy egaliárius elképzelés az emberek fejében (itt most nem csak anyagiakról van szó, de önbizalomról, kockázatvállalásról stb. pl. 1oo emberből kb. 3 tudna egy egyszerű kisboltot menedzselni). Én pl. laktam külföldön, és láttam, hogy a "négerek sikerének a titka", hogy minden nőt elfogadnak (persze jobbra cserélik, ha alkalom adódik). Nem arra várnak, hogy majd jön egy bombázó és akkor ez az amaz.

"Az elmúlt kétszáz évben azonban a bérmunkássá kényszerült férfiak már nem tudtak annyit keresni, hogy fenntartsák családjukat, ezért a nőknek is el kellett menniük dolgozni."

Azért a kapitalizmus előtt is kb 3o% volt a tulajdonosok (a királyoktól a jobbágyokig), és 70% a föld nélküliek aránya. Vagy pl. a ci.ányok is csinálnak sok gyereket pedig pénz az nincs.

A "szingli-lét" egy nagyvárosi dolog volt mindig is. Ezek már rég kihaltak volna, ha vidékről nem költöznének fel rendszeresen az emberek.

Szóval nem válogatni és síránkozni, hanem önfejleszteni és gyakorolni.

Bandibacsi34 2011.12.31. 02:18:09

kiegészítés: a csajok is túl válogatósak. Azok is, akiknek nem kéne.
Hogy mennyire igaz a suba a subához, guba a gubához, meg a megtalálja a zsák a foltját.
Egy ismerős pincércsaj panaszkodott a barátjára, aki egy bunkó, kopasz kidobó volt. Szakítottak.

Találós kérdés: Milyen emberrel jött össze ezek után?

sdfgsdfgh 2012.01.02. 16:45:14

@firdarrig: Azt meg külön övön alulinak tartom, hogy a félénkség bűn legyen. Ha aktívan bepróbálkozol egy lányál, akkor rád néz, és ha nem tetszel neki, elhajt a picsába, majd kiröhög a barátnőivel. Meg még hozzád vágja, hogy "csak nem képzeled, hogy majd veled?" Ez igazán jól hat egy félénk srácra, nyilván fejlődik az önbizalma tőle. Ha úgy teszel, mintha nem érdekelne, ő sem mer próbálkozni, mert a lányok többsége sosem fogja kockáztatni, hogy egy srác esetleg neki mondjon nemet, és csak a menő macsók kedvéért kockáztatja az elutasítást. A többieket a saját kis egója védelmében inkább csak messziről fikázza a barátnőivel.

Joe69 2012.01.02. 17:24:54

@Bandibacsi34:
Tippem: egy másik bunkó, kopasszal, akinek esetleg több pénze volt.

Joe69 2012.01.02. 17:31:42

@Fantômas:
Márpedig egy kapcsolat úgy épül fel, hogy mindkét fél építi. A csaj szúrja ki a pasit, adja a flörtölési jeleket, pasikám pedig ráharap vagy sem.. A gáz az, hogy minden nő exhibícionista, tehát flörtölnek, ha kell, ha nem. Egy csaj önbecsülését már a behülyített pasik száma is egekbe emelheti, sokaknak már ettől orgazmusuk van. Egy pasi számára viszont csak a dugás számít sikernek - egy sem élvezett el még attól, hogy virágot vehetett. Nyilván sokan azt fogják mondani, hogy a semmiért nem strapálják magukat.

Joe69 2012.01.02. 17:35:28

@Bandibacsi34:
Ja, de az nem változtatott azon, hogy a nőknek a házimunka, ill. a ház körüli munka volt a gazdaságban, kertben, vagy ha az nem volt, a sátorban. A teknőt a férfiak vájták meg árulták is.

sdfgsdfgh 2012.01.02. 19:55:47

@Joe69: csak próbáltam vázolni neki, hogy amit leírt, az a másik oldalon sem ismeretlen jelenség.

Bandibacsi34 2012.01.03. 03:04:42

@sdfgsdfgh:
"Ezt meg külön övön alulinak tartom, hogy a félénkség bűn legyen. Ha aktívan bepróbálkozol egy lányál, akkor rád néz, és ha nem tetszel neki, elhajt a picsába, majd kiröhög a barátnőivel. Meg még hozzád vágja, hogy "csak nem képzeled, hogy majd veled?" Ez igazán jól hat egy félénk srácra, nyilván fejlődik az önbizalma tőle. Ha úgy teszel, mintha nem érdekelne, ő sem mer próbálkozni, mert a lányok többsége sosem fogja kockáztatni, hogy egy srác esetleg neki mondjon nemet, és csak a menő macsók kedvéért kockáztatja az elutasítást. A többieket a saját kis egója védelmében inkább csak messziről fikázza a barátnőivel. "

Képzeld el, hogy munkát keresel. Bemész egy bankba és megkérdezed:

Csókolom!!! Van munka? Ez eléggé hülyén jönne ki(bár néha így is sikerülhet).
Hát eléggé hülyén jönnek ki a szitu.
Ugye először is tudnod kell mi akarsz egy banknál, esetleg keresnek ügyfélszolgálatost, erre jelentkezel, elvégzel könyvelői iskolát és közben jó munkaerőnek bizonyulsz és feljebb lépsz(ez mos csak példa, hogy nem ajtóstul a házba kell rontani). Persze nem kell túlbonyolítani se a dolgot. A lényeg, hogy először is tudnod kell mit akarsz és mit kell ehhez tenned
.............................................................................................................................................

1. El kell döntened, hogy miféle nőt akarsz, min kell ehhez tenned magaddal és hol találod meg ezt a típust.
pl. ha csóró vagy ne a Morrisonsba (csak egy példa) mennyél hanem egy jóval kevésbé sznob helyre vagy próbálj máshol csajozni A másik: az adott terepen ott kell lenni!!! Ha buliban akarsz ismerkedni, akkor járjál hetente minimum 2x vagy még többször. Az is jó ha lesz törzshelyed, meg valami haveri köröd, mert megnöveli az értékedet.

2. Ha terepen vagy, olyan nőket kell keresni, akiknek igényük van az ismerkedésre. Ezt meg lehet érezni, de elég ha körbe jársz, beszélgetsz és tudni fogod, hogy X Z bejön-e neked.
A, megszólítás: ha vevők rá ok, ha nem állj tovább
B, közös értékek keresése Csak mondd azt, amire akkor gondolsz és figyeld a reakcióikat. ha unják akkor állj odébb.
C, Demonstrálni kell az értékeidet. Ez nem igazán egyszerű, főleg nem bizonyos szituációkban. Ha több csaj van ott, először mindegyikkel el kell beszélgetned külön külön ha lehet, ha nem akkor mint csoporttal (ami jóval nehezebb). itt nincs helye semmi komolyságnak (minél nagyobb a tömeg, annél hülyébb, ezt Dolfi bácsi is tudta). Szóval itt a lényeg egy kis pimaszkodás a csajjal és hagyd faképnél, menj rá egy másikra. Ha utánad jön (persze bizonyos idő múlva) akkor megvan, de erősíteni kell az eltolást. Na de ez szerintem mindenkinek megy ösztönösen, de akarni is kell. A nők játszmázni szeretnek és olyasvalakit, aki tudja, hogy őket akrja, de azt hiszik rőla, hogy simán megkaphat más nőt is.Minél több nővel lát együtt (akiket nem ismer, pl. te csak egy viccet vagy poénos beszólást mondasz a másiknak, az röhög és az adott nő csak azt látjam hogy jó arc vagy) annál inkább nő az értéked a szemében.
D Nagy értékűként komfortot építesz (komolyabban elbeszélgetsz vele)

Mondjuk nem írom végig, a PUA irodalom tényleg jó, olvasd el benne a dolgokat, de az Önfejlesztés részével kell kezdeni. Ezt azt jelenti 2/3 elmélet 1/3 gyakorlat majd meg kell fordítani. De most állandó barátnőt akarsz vagy simán nőket dugni vagy mindig jobbra cserélgetni az aktuális barátnődet vagy családot alapítani na ezeket kell eldönteni.

A nő mindig azt mondja, ő nem akarja, ő nem kész ő nem stb. A te előnyöd: TE TUDOD MIT AKARSZ ÉS MEG IS SZERZED. Ezt közöld is vele (de nem azt, hogy őt akarod).

Na de nem okoskodom.
Olvasd el ezt legalább 3x

www.scribd.com/doc/40268223/David-X-A-Szabalyok

ui:
HA munkát keresel, hányan utasítanak majd vissza?
Képzeld el, hogy 100 önéletrajzból válaszolnak ötre, és behívnak 2 re. De akkor is tovább kell csinálnod, főleg ha tudod mi akarsz lenni és mivel akarsz foglalkozni.
HA sikerül szakmai munkát csinálni és mondjuk öt év után befutsz, akkor már a lehetőségek jönnek majd hozzád. Megnyílnak a kapuk.
Persze ne vesztgesd az idődet hitegető munkahelyekkel (nőkkel) csak a pénzért/pináért.

Bandibacsi34 2012.01.03. 13:22:00

@Joe69: ja ugyanazzal a tipussal, de meg tobb penze se volt. Szimplan neki ez volt valo.