A turisztikai gigolo

 
Az alábbi cikket Vanília küdlte nekem. Ezzel talán ideiglenesen megmentett a túlzott poszttalanság miatti olvasói megkövezéstől.. No, nézzük akkor milyen is egy vérbeli turistikai gigolo...
 
"A turisztikai gigolo a riviera vendéglátóipari egységeiben dolgozik. Gyakran az adott ország egy kis falujából származik, így már attól a paradicsomban érzi magát, hogy álló nap a minimumtextilben lejtő „turista-picsákat” bámulhatja.
A vendéglátóipari munkakörök természetesen rendkívül gördülékennyé teszik az ismerkedést egy pincér, csapos vagy hotelrecepciós könnyedén épít ki bizalmi kapcsolatot az arra fogékonyabb kliensekkel. A turisztikai gigolo sosem felejti el csodálatát kifejezésre juttatni, a bókokkal igazán nagyvonalúan bánik. A szerencsés turista úgy érezheti, kapott egy hétnyi szeletet a mennyországból. Végre valaki csak rá figyel, egyszer az életében ő is lehet gyönyörű, elbűvölő, és egyáltalán: körülötte forog a világ egy teljes turnus idejéig. A turisztikai gigolo természetesen nem vár el ellenszolgáltatást a szolgálataiért, viszont elfogad. Ha elég ügyes, munkaadójának is hajt a malmára, növeli a hely látogatottságát. Ezen túlmenően a turisztikai gigolonak lehetnek olyan nagyszabású tervei is, mint hogy a célszemély anyaországában kössön ki. A cselekmény szempontjából viszonylag csekély jelentőséggel bír az, ha esetleg a gigolo vagy a célszemély házas, bevallottan, vagy fű alatt. A jól végzett munkával természetesen a vendég is elégedett, ha magát Giannit/Carlost/Serdart/Marcelt nem is, az üdülőhelyet biztos reklámozni fogja, szerencsésebb gazdasági hátterű mikrokörnyezetébe, a tejjel-mézzel folyó irodaházba. Hosszú ideig lesz még ez a 7/11/14 nap életének fénypontja.
Kezdők természetesen elkövetnek hibákat. Például olyan célszemélyre hajtanak, aki a szüleivel tölti a nyaralást. Halmozottan problematikus a dolog, ha ez az illető korosztály szempontjából is aggályos. Szigorúan tilos, és egyáltalán nem kifizetődő! A másik tipikus hiba, ha a gigolo egyazon társaság több tagjával is próbálkozik. Egy elégedett kliens ezerszer többet ér két bosszúsnál.
Elitélendő?
A fiúk zsigerből utálják. A lányok hajlamosak az egész borús őszt a fagyos téllel együtt átvészelni ezzel az egy hétnyi románccal a szívükben. Ha esetleg billegne a mérleg serpenyője … elmenjek vacsorázni azzal a geekkel a második emeletről? Ah mit vergődjek, majd júniusban Gianni/Carlos/Serdar/Marcel!

A lányok látszólag lenézik, és sajnálják azt, aki él ezekkel a lehetőségekkel. Valójában néha bosszúsak, hogy ők soha nem voltak elég bátrak hozzá."

 

Köszönöm a levelet Vaníliának! Természetesen továbbra is várom az olvasói leveleket-posztokat. ;)

F.Lackó 25 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr752014236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szelid sunmalac 2010.05.19. 09:05:18

Nem is beszelve a harmadik heylrol! Nincs tobb dobogo!

Szelid sunmalac 2010.05.19. 09:45:18

A k*rva anyjat a gigloknak! Eskuszom irok egy levelet a hulye bekepzelt multis picsakrol ,akik csak kulfoldivel hajlandoak....

Anyaszomorító Füles 2010.05.19. 11:37:01

Bárcsak én is találnék egy gigolót csacsilány kivitelben.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.19. 11:40:14

Szegénykém, már azt hittem, soha nem tudsz többé elsőzni. Majdnem megsajnáltalak. Majdnem.
Ugyanakkor kérdés hozzád: az a liba, amelyik olyan emberkére gerjed, aki alkalmasint külföldi kihelyezés-esélyes a cégénél, az ugyanolyan, mint aki netto külföldiekre bukik?

Poszthoz: Jamaicában egész üzletág a gazdag német nyugdíjas öreglányok behálózása. Na, AZ már kurvulás, szerintem. Ritka erős gyomor kell hozzá.

Caddy 2010.05.19. 13:13:58

Hehe. Nekem van olyan ismerősöm, aki elment Egyiptomba, majd ott gyorsan férjhez is. :D:D:D

Szelid sunmalac 2010.05.19. 13:37:50

@neccharisnyás útonálló: Igen! Ugyanolyan! Illetve akkor, ha azert gerjed ra! Most ossze akarsz zavarni mi? De nem megy am olyan konnyen!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.19. 13:40:37

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Én csak érdeklődök. Hogy tulajdonképpen akkor ez is az országból való meglépés kulcsa egyeseknek. Vagy legalábbis presztizs.

Szelid sunmalac 2010.05.19. 14:22:52

@neccharisnyás útonálló: Na igen. Ettol van hanyingerem. Az ilyenek szerintem sokkal undoritobb ribancok, mint az utszeli kurvak. Ok legalabb vallaljak, hogy ez a munkajuk. A budos ribancok meg meg nagykepuek is...

Joe69 2010.05.19. 15:19:04

Fölöttem páran mintha kevernék a témát egymással, pedig olyan világos. Állítólag Tunézia is ezért nagy szinglicélpont. Általában barátnőbandák mennek oda, és garantáltan megjelenik valami Kabir Bedi Omar Sharif stb. körülöttük, vagy legalábbis a szerencsétlen divatszingli divatsikonyáló libáknak van pár jó napja. A legtöbb esetben persze semmi komoly, de legalább vásárolnak, fogyasztanak. Tény, hogy azokban az országokban, ahol még a tradícionális erkölcsök dívnak, a férfiaknak van egyfajta tartása, amit mibelőlünk, nyomorult európai papucs-pasikból már régen kivertek a genderista -feminista nők. És ez persze pont azokra van legnagyobb hatással, akik ezt tették velünk.

Jelzem, ez valahol fordítva is így van, mert pl. az arab nőket hihetetlenül erotikussá teszi a szemük (sokszor csak az látható belőlük), a testüket csak sejteni lehet, én bizony szivesen kihámoztam volna egyiket-másikat a farazsiából !. Sajnos, amíg az arab stb. pasik nyugodtan hajthatnak a mi férfimegvető szinglityúkjainkra, fordítva megpróbálni ez a halálos ítélettel egyértelmű..

bagolybagoly 2010.05.19. 15:42:09

@Joe69: Ugyan-ugyan. ha megfelelő státuszszimbólumokkal gazdagon megrakva megjelensz egy tunéziai faluban, minden putri sarokról utánad hajítanak egy rongyokból kipislogó Leilát. Csomagolhatod.
Az viszont igaz, hogy nem csereszavatos, veszed, viszed, eltartod élete végéig.

Joe69 2010.05.19. 16:36:17

@bagolybagoly:
Ez úgy hangzik, mintha próbáltad volna:) Azt persze ezeknél elhiszem, hogy visszaút nincs..

Seele · http://zelee0609.wordpress.com 2010.05.19. 16:53:28

És mi van akkor, ha pont a recepciós nem fogékony ilyen kalandokra? A vendéglátásra születni kell, hiszen baromi nagy önfeláldozás szükséges: ünnepek, hétvégék nincsenek, és ami a lényeg: "A vendégnek mindig igaza van!" Nem is értem mi a szart keresek én még mindig a hotelban recepciósként. Nem lenne ilyen szar helyzet az országban, könnyebb lenne állást találni.

FGSuperman 2010.05.20. 11:27:26

@Caddy: annak is gratulálok aki arab alá fekszik:-)

nem is baj, hogy elment
nem hiányzik senkinek az ilyen

FGSuperman 2010.05.20. 11:30:01

@Joe69: félek, hogy a sejkek nem Tunéziába járnak, hanem Dubai-ba
és oda meg visztik nekik a Sarki Kata féle díszpicsákat

w a s d 2010.05.20. 13:04:20

Aha. Aztán pár nap múlva, amikor jön a következő turnus, az előző már rég otthon, akkor már egy másik (ki tudja, hányadik) nő az egyetlen, a legszebb, aki nélkül nem lehet élni, aki helyett nem kellene senki más... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.20. 13:11:18

Az araboktól félek. Mégha nem is meséltek volna a kexuális szokásaikról, akkor is csak rájuk kell nézni.... némelyik, mint egy állat, olyan. Néhány románra is rá lehet húzni ezt.

Joe69 2010.05.20. 18:06:07

@neccharisnyás útonálló:
Ejnye-bejnye, csúnya dolog a rasszizmus, megint jön az az indexes cenzorakárki és leb..sz bennünket ! Mint engem, amikor azt írtam, hogy a magyar szinglik helyett majd a cigányok meg a kínaiak fognak segíteni a demográfiai problémáinkon..mintha nem így lenne ..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.20. 18:53:25

@Joe69: Szvsz ezek tapasztalatokra épülő halálbiztos ösztönök. Majd ha a cenzorcsókának is lesz olyanja, amivel ránézésre megmondja, hogy kire nem szabad egyáltalán csak RÁNÉZNI sem, majd AKKOR beleugathat a dolgokba. Ha hagyom.
Addig meg húzzon ezzel a libsi baromsággal oda, ahova való - a szuperbiztonságos kis utópiájába.

SeaSzilaHawk 2010.05.21. 09:12:39

A poszthoz: Ömmm...ez így hülyeség, ahogy van. Nem tetszik. (nem akarom Vaníliát megsérteni) Ömmm....mind1, inkább ki is maradok.

@neccharisnyás útonálló: Ne románozzál baszki, meg szétváglak, te, te, tááápos te:D:D:D Há mi a bajod a románokkal te? Hjajjj, kerülsz te még a kezeim közé....lesz ott hadd el hadd:D:D:D

FGSuperman 2010.05.21. 10:20:24

@neccharisnyás útonálló: mondjuk sosem értettem, hogy nőknek hogy lehet szimpatikus egy arab amikor könyvek-filmek tucatjai szólnak arról, hogy nem éppen emberként viselkednek a nőkkel

de hát ők tudják
engem nem zavar ha a szellemileg visszamaradottabb példányok Ázsia és Afrika felé veszik az irányt férjszerzés céljából:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.21. 13:02:29

@SeaSzilaHawk: Úúú, alig várom, baszki, alig várom, hogy a karmaid közé kerüljek, te.... izé mi is vagy te? Segíccsé má! :D :D :D

Tápos, vazze! Nem vagyok én csirke!

SeaSzilaHawk 2010.05.25. 09:06:30

@neccharisnyás útonálló: Jaja, nem vagy te mai csirke...esetleg egy kotló:D:D:D

díva naíva 2010.05.27. 13:02:35

kínálat-kereslet, ha nem lennének erre áhító csajok, akkor nem lennének ezt kínáló giggolok... ilyen az élet, kemééény :D