Szexuális vágyak – Hogyan mondjuk el a másiknak?

 

 
Megpuszilgatod a kukim? – Túl gyerekes. Leszopnál? – Túl tuskó.  Félünk elmondani vágyainkat a másiknak, miközben tudjuk, hogy ez természetes dolog, és nagyon fontos egy párkapcsolatban. Keressük a megfelelő szavakat, a kellő alkalmat, hogy igazán jól süljön el a dolog, de végül nem lesz belőle semmi. Akkor mégis, hogyan mondjuk el nekik?
 
Nők
 
Sok nőtől hallottam már, hogy igazán nem tudják elengedni magukat szex közben, félnek elmondani titkos vágyaikat partnerüknek. Szégyellik ezeket a dolgokat kedvesük előtt, viszont úgy gondolom, hogy ez a félelem teljesen alaptalan. Szerintem azt nem kell ecsetelnem, hogy egy jól működő kapcsolat egyik alapköve az, hogy a felek megosztják egymással a legbelsőbb titkaikat, vágyaikat. Biztos vagyok benne, hogy bármilyen dologról is legyen szó, nem csinálunk belőle problémát. Viszont ez csak elmélet... Egy olyan nő, aki szégyelli a testét, hiába fog elolvasni 25 cikket arról, hogyan fogadjunk el magunkat, nem valószínű, hogy ténylegesen lesz változás. Nézzük ezeket a dolgokat a gyakorlatban.
Úgy gondolom, bármennyire is félnek, a nőknek ezen a téren könnyebb dolguk van. Nem kell azon gondolkozniuk hogyan fejezzék ki magukat. Teljesen mindegy, milyen szavakkal mondják, bizton állíthatom, hogy nincs annál jobb érzés, amikor egy nő elmondja a szexuális vágyait, és mi örömet tudunk neki okozni. Ha szeretné, hogy orálisan kielégítse a partner, nyugodtan mondja ki kerek perec. „Szeretném, ha kinyalnád puncim!” Eszünkbe sem jut olyan gondolat, hogy: „Nem igaz már ez a nő, milyen bunkó.” Sőt, szerintem kevés olyan fickó van, aki szex közben / után / előtt, ilyen fülbe suttogott szavak hallatán ne vetné magát azonnal a szeretett nő lábai közé, és kezdene eszeveszett nyalásba. Még jobban is örülünk, mintha azt kérné, hogy elégítsük ki orálisan. Persze azzal sincs semmi gond, de, amikor egy nőtől szexuális töltetű obszcén szót hallunk szex közben, mint hogy „nyalni”, „puncim”, vagy „szopni”, na arra igen csak beindulunk. Egyébként sem hivatalos kérelem ez, hogy „Tisztelt uram, igazán örömömre szolgálna, ha…” Ami jön, ki kell mondani, csúnyán, vagy szépen, gondolkozás nélkül. Felesleges attól félni, hogy majd kinevet, vagy hülyének néz. Attól inkább kell, hogy túlságosan begerjed. Persze az orális szex még nem is tartozik a perverz, kényes kérések közé. ( Egyébként ez nem is kellene, hogy kérés legyen. Ezt minden férfinek tudnia kell magától is. ) Bár mondjuk egy „Pisilj a hasamra”, vagy „Öltözz be kukásnak és hadd ujjazzam meg a feneked, miközben Zámbó Jimmyt énekelsz nekem!” már annál inkább. Viszont ezekkel sincsen gond. Tény, hogy a Jimmys résznél röhögőgörcsöt kapnék, de egyáltalán nem ítélném el partnerem emiatt. Kisebb nagyobb fenntartásaim lennének a dologgal kapcsolatban, de biztosan megbeszélnénk, hogy mindenkinek jó legyen. A hasra pisi is simám belefér. Már miért ne pisilném le, ha ezzel boldoggá teszem? Ez persze nem jelenti azt, hogy bármilyen extrém vágyukat készséggel fogja teljesíteni a férfi, legrosszabb esetben csak néz egy nagyot, mosolyog és nem fog belemenni. Az biztos, hogy ezután könnyebben fog tudni megnyílni, ha látja, hogy kedvese is legalább annyira „perverz”. Hiszen mindenkinek vannak vágyai, még ha nem is mondja ki. A lényeg az, kedves hölgyek, hogy önöknek még egyszerűbb is dolguk van, hiszen, ha szexről van szó, mi kevés esetben leszünk annak elrontói. Perverzek vagyunk, és szexmániások, tessék kimondani mit szeretnének, csúnyán, vagy szépen, állunk elébe, szeretnénk kielégíteni a legmocskosabb vágyaikat is!
 
Férfiak
 
A nőkkel ellentétben, úgy gondolom, nekünk sokszor tényleg meg kell válogatni a szavainkat, főleg, ha egy alakuló párkapcsolatban vagyunk. Az csak mesében, meg a poronófilmekben van, hogy azt mondjuk a csajnak, hogy „Gyere bébi, szopjál le tőből, de jó nyálasan!” és ugrik, és csinálja, minden erejével, beleéléssel, hogy majd’ megfullad. Persze biztos ilyen is van, de a nagy többségre nem jellemező. Kurva jó érzés, és tényleg imádjuk, ha jó nyálasan, odaadóan leszopnak, de ezt így nem lehet kérni. Tapló, önző, seggfej állatok leszünk és valószínűleg nem lesz részünk az áhított élvezetekben. Ha azt mondjuk „Puszilgasd meg a kukim” nem elég, hogy hülyén hangzik, jó esetben tényleg kapunk rá egy-két cuppanóst, aztán annyi. Hogy lehet ezeket a dolgokat illendően kérni, hogy úgy, és azt kapjuk, amire vágyunk, anélkül, hogy bármilyen negatív jelzővel is megilletnének minket a csajok?
Talán általánosságban mondhatjuk, hogy a férfiak hamarabb elmondják vágyaikat a nőknek, nem nagyon stresszelünk ilyeneken. Azért ez nem minden esetben van így. Nagyban függ a partner nyitottságától is. Ahogy azt fentebb is írtam, igazán megkönnyíti a dolgunkat, ha kedvesünk is elmondja vágyálmait. Ha párunk prűdebb, és ilyenekről nemigen beszél, akkor viszont nincs más hátra, mint előre… Az orális szexet minden pasi szereti, a nő meg vagy csinálja magától is, vagy nem. Utóbbi esetben legjobb, ha rávezetjük a dologra. Persze más, ha 2 hete ismerjük, mint amikor egy15éves házasságról beszélünk. A „szopjál le” és a hasonlók biztos, hogy nem nyerők. Egy alakulóban lévő kapcsolatban szerintem nem fontos a dolgokat kimondani sem. Elég, ha kellően irányítjuk a helyzetet. Az első az, hogy nem leszünk önzők, és mi kényeztetjük először a nőt orálisan. Ezután úgy helyezkedünk, hogy érezze, mit szeretnénk. A 69 is kiváló helyzetmegoldó póz. Esetleg kisebb jelzéseket lehet küldeni neki akár szóban, akár a testünkkel. Ha nem működik, akkor ezt ne erőltessük tovább. Helyzettől és partnertől függően mondjuk el neki, mit szeretnénk. „Szeretném, ha kicsit te is kényeztetnél.” „Szeretném, ha a száddal…” „Annyira jó lenne, ha megszeretgetnéd!” ( Persze, ha álló farokkal állsz előtte, tudni fogja mire gondolsz…) Összeszokottabb pár esetében már megvannak a kulcsszavak mindenre, tényleg teljesen partner függő a dolog, akár a „Jól esne egy kis cida” is simán működik, és örömmel veszi kezébe a dolgokat. Mindenki saját maga tudja, hogy kedvesére hogy kell hatni. A végén pedig egészen egyszerűen mondjuk meg, hogy „Szeretnék az arcodra / szádba / melledre / fenekedre stb. élvezni.”
Anális szexnél az „Úgy seggbe dugnálak” értelemszerűen nem játszik. Ha a nő nem ajánlja fel magától, és nagy vágyunk, akkor azért kedvesebben kell megközelíteni a témát pl. „Szeretném kipróbálni, hogy milyen popsiba.” Túlságosan azért nem kell agyonfogalmazgatni a dolgokat, hiszen nem lehet mindenre aranyos, kedves szinonimát találni. Ha úgy van, akkor nekünk is bátran ki kell mondani és kész. Bár ezek tényleg nem számítanak tabunak, kicsit nehezebb dolgunk lesz, ha valami extrémebb dologra vágyunk. Két lány egy férfi felállás, vagy, ha szeretnénk kérni egy prosztata masszázst, esetleg beszéljen csúnyán miközben korbáccsal csapkod fekete bőrszerkóban. Hát ez már a neccesebb része...
Szerintem, ha érezzük annyira belsőségesnek a kapcsolatot, akkor az ilyen dolgokat is meg kell osztanunk a másikkal. Nagyon szépíteni ezeket nem lehet, bár nem is nagyon kell. A rekaciót nem lehet általánosítani, vagy benne lesz, vagy nem. Az biztos, ha igazán szeret kedvesünk, akkor sem perverz állatnak nem fog nézni bennünket, sem szakítani nem fog emiatt. Ez a vágyunk, soha senkinek nem mondtuk el, Ő az első, mert megbízunk benne, és szeretjük annyira, hogy igazán meg tudjunk nyílni előtte. Erről szól a dolog, nincs ebben semmi rossz. Sőt, igazán jó akkor lesz párkapcsolat, ha elég éretté válunk ezeket a dolgokat megosztani a másikkal. Amikor megértjük, elfogadjuk, kielégítjük ( amennyire tőlünk telik ) kölcsönösen a partner szexuális vágyait, álmait.

 

 

 
F.Lackó 14 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokrol.blog.hu/api/trackback/id/tr752602429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a qvaéletbe 2011.01.21. 14:34:37

na próbálja meg egy pasi azt mondani, hogy szopjál le.........

Caddy 2011.01.24. 09:21:38

Hm. Azon gondolkodom, hogy én ezt hogy szoktam. Abban igazad van Lackó, hogy a pasik nem bonyolítják túl ezt az egészet, kimondják, és kész. Ember lány meg vagy igen vagy nem. Valóban a nőknél biztos kicsit nehézkesebb, bár én azt gondolom ez azért van, mert maguk sem tudják mit szeretnének. Így aztán megfogalmazni is nehéz. Egy biztos a szex az szex, és bármit lehet csinálni, amiben mindkét fél örömét leli. Ennyire egyszerű, és hol máshol ha nem az ágyban legyünk nyitottak. De azért valljuk be, aki nem mondja, nem jelzi, az hiába vár a csodára. Meg hülye is lenne megvonni magától az élvezetet. :)

Szelid sunmalac 2011.01.24. 12:15:19

Igen igen...ezzel mar en is szembesultem, hiszen eleg nehez megkerni, hogy had farolhass szet egy kupac szart a mellkasan egy kempingbiciklivel.

díva naíva 2011.01.25. 10:02:58

@a qvaéletbe: kellő hangsúllyal és kedvességgel, miért is nem??

Én meg úgy gondolom, hogy ezt az első néhány alkalommal kell tisztázni, mármint a párkapcsolat elején... utána, ha már rögzülnek be olyan szokások, amik neked annyira nem jönnek be, már szarabb ügy szólni a másiknak, hogy én mégsem így képzelem el...

A legegyszerűbb módja megkérni arra, amit szeretnél, mindegy, hogy nő férfit vagy fordítva, vesd fel semlegesen a témát, mi a véleménye róla, ha nem ellenkezik vehemensen a másik, akkor fel lehet vezetni, hogy én is szeretném... egy - egy jókor, jó időben elejtett mondat is sokat segíthet...

Teena 2011.01.25. 10:35:14

Üdv mindenkinek! Én igazából tegnap kezdtem el olvasni a blogot, és azt kell mondjam, hogy könyvjelzőpozitív ;)

Persze, személyiségfüggő is, hogy ki hogyan "adja elő" magát. Nekem saját példa, hogy a jelenlegi páromon az, akivel igazán összhangban vagyunk. Mielőtt összejöttünk, már eléggé megalapozott volt a kapcsolat. Nem is vártunk sokáig a dologgal... Az első alkalommal, amikor együtt voltunk, és szeretett volna egy kis kényeztetést, akkor megkérdezte, hogy "Nem akarod egy kicsit szájjal..?" És jó volt így. Hatásos volt. Mert én szeretem csinálni, csak nem tudtam, hogy nála mennyire nyerő az első alkalommal (mert ismerek sok olyat, akiknél fontos a fokozatosság). Azóta persze mi is kinyíltunk. Lényegében csak azt akartam ebből kihozni, hogy én is úgy gondolom, hogy az obszcén és a kérvénybenyújtás között kell első körben próbálkozni. Később pedig... :)
És most, olvasok tovább :)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2011.01.25. 12:42:06

@Teena: Szia! Üdvözöllek köreinkben, örülök, hogy tetszenek az írásaim! :) További jó olvasgatást, és ha esetleg van olyan téma amiről szívesen olvasnál, vagy esetleg saját sztori, poszt felvetés, bátran írj levelet nekem. :)

A kommenthez pedig: Egyetértek veled, az pedig plusz jó, hogy szereted csinálni, hiszen akkor tudsz vele igazán örömet okozni. ;)

díva naíva 2011.01.25. 13:02:57

most néztem csak, fenomenális ez a porszívó zsinóros, tűsarkús kép :D

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2011.01.25. 13:10:38

@díva naíva: Látod nem csak nekünk vannak perverz vágyaink. :D

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2011.01.25. 14:37:02

@díva naíva: Bocs, félreérthető.. :D Mármint, hogy nem csak a férfiaknak vannak perverz vágyaik. :D ( A képen a csaj szadomazot játszik a pasijával és egy porszívóval)

díva naíva 2011.01.25. 14:55:53

@F.Lackó: had kötegedjek már :)) Ebből a képből nem derül ki, hogy a pasi imádja-e, hogy alázzák vagy a nő, hogy uralkodhat felette :))

Az pedig, hogy zárójelben elmagyarázod mi történik, nos, khm... annyira nem vagyok öreg, hogy szemüveg kellene egy-egy kép aprólékos megtekintéséhez esetleg értelmezéséhez :D azt is látom, hogy a kábelcsévélőn játszik a tűsarkával :)

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2011.01.25. 15:21:07

@díva naíva: Jólvanna, nem kell mindjárt bekapni!:D
Egyébként igazad van, egyezzünk ki abban, hogy mindketten odavannak a dologért. Hmm?:)

joemann 2011.01.29. 20:33:19

szerintem erre egyszerűen kialakul egy közös szó amit mindketten elfogadnak. ha meg nem akkor a zavarban lévő fél megbeszélést indítványoz a témában =)
aminek az eredménye szintén egy közösen kitalált szó.